סקר פתוח

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

אני מתכוונת לקבוע עם חברות, לנסות ללכת למסיבות, ולהיות איתכם
נראה לכם שאני אנסה לשפר את היחסים עם ההורים..אין לי כח..חחח... אולי עם אחותי, כי אני ממש מנסה. (לפרטים בנושא לחצו כאן)

999999

New member
אין הרבה

לישון והמון! משחקי רשת עם חברים עד 5 בבוקר! ללכת להסתובב בלילה (במידה ולא קפוא) וקצת ללמוד. הא ויום שני ללכת לפעילות מבצעית במשא"ז! מדמים כאילו קבוצה נאבדה באיזה מקום ואנחנו מנווטים למצוא אותם!

BiGuy3000

New member
../images/Emo32.gifאאו, אאו, אאו, אאו, אאו../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

לא רציתי לפתוח על זה שירשור חדש, אבל מסתבר שפרקתי את הכתף...
וזה פאקינג כואבבבבבבב
מחר בבוקר אני הולך לרופא, נקווה שההתרוצצויות יהיו כמה שיותר מרובות, ושאני אפסיד כמה שיותר לימודים
נקווה לטוב. אאוץ'

NoWords

New member
אאווץ'../images/Emo70.gif החלמה מהירה../images/Emo70.gif

או שלא.. כי אתה רוצה להישאר בבית

BiGuy3000

New member
חחח, כן...

טוב, סה"כ, כל התהליך של ההפניות, והבדיקות, והטיפולים- זה עלול לקחת זמן, לא

n u l i t

New member
חחח...איזה ילד רגיש. מה נסגר עם

הגוף הזה שלך? עושים לך *פוווווווו* ואתה עף? תפתח חופשי-חודשי בקופת חולים. וחוץ מזה---לימודים זה סבבה. מה יש לך???

יערה13

New member
אני חולההההההההההה../images/Emo184.gif

איזו מסכנה אני.............. שוב הפעם חולה... זה בהחלט לא נחמד שבחוץ יש שמש ולי קרררררררררררר

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifעל מי את עובדת../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

בחוץ.. שמש
וואו.. חתיכת מטפאורה יש לך, או שאת פשוט גרה במקום מנותק לגמרי מהעולם

BiGuy3000

New member
אשכרה...

קור אימים בחוץ
זה לא בגלל מחלה, גם אני יושב עם שתי שמיכות, תנור, כוס שוקו וחתול עליי...
חורףףףףףףףף

יערה13

New member
ברצינות!!!!!!!!

יש אצלנו שמש אבל עם כאלה רוחות.......... ברררררררררררררררררררררררררררררררררררר וכן אמרתי כבר שאני גרה בחור...

BiGuy3000

New member
איפה את גרה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

וואלה, אנ'לא יודע אם היה היום מקום כלשהו שהייתה בו שמש...
חוץ מאצלך

יערה13

New member
אני גרה בנהריה...

והייתה לנו שמש שסינוורה אותי והיתה גם קשת בענן!!!!!!!!

BiGuy3000

New member
רגיש../images/Emo35.gif

לא. ממש לא. אם להגיד את האמת, זו הייתה אחת הנפילות הכואבות שחוויתי...
זו הייתה החלקה, עם נפילה על היד, כשהיא נדבקת מאחוריי, ואני ממשיך להחליק עליה...
אז, בשביל להוסיף טעם ואפקטים, התווספו גם קליקים חזקים וכואבים, ולסיום, סיבוב הכתף באיזה 360 מעלות, עם אנקות כאב מרובות...
בכל מקרה, הפסדתי בסוף רק שעה אחת, מתימטיקה, ובסוף לא היה כ"כ רע- ביטלו לנו מבחן, הורידו שעה מיום הלימודים, קנו לכול הבצפר סופגניות טעימוווווות מ"רולדין", ושרו לנו שירי חנוכה וברכות דרך המיקרופונים, בקולות מזעזעים...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif לי עומד להיות חופש מוזר....

אלו חופשים להם אני קוראת "חופשים שחורים". ולמה? כי מצד אחד, אני עושה דברים ממש מעניינים. אבל מצד שני, אני אהייה ממש משועממת הקיץ מכמות השיעורים ועבודות.... מחר אני יוצאת לטיול שלושה ימים מחו"ס (חוגי סיור) להרי אילת (אני עומדת לקפוא...
), וביום חמישי יש לי תחרות בהתעמלות קרקע (כן, כן - כבר...). אבל לעמות זאת, יש לי טונות של עבודות וטונות של שיעורים, שלא לדבר על זה שאני צריכה ללכת לבית אריאלה בשביל אחת מהעבודות וגם להתאמן בשביל התחרות, ו, ו, ו... אוף - יותר מידי דברים!!!!!!!! ככה שלא יהיה לי הרבה זמן לאבא ואמא.....

BiGuy3000

New member
וואו...../images/Emo2.gif

עכשיו חזרתי הביתה, כשאני מ10 בערב נמצא בקארטינג. כול כךךךךךך כיייייייף
הפעם הלכתי עם חברים, בשבוע הבא אני הולך עם אבא שלי...
זה מאוד מאתגר, מחייב כוח, קוארדינציה וחוכמת כביש בסיסית, וזה פשוט מד-ה-י-ם, איך ממגרש חניה לא משומש, הקימו את אחד מאתרי הקארנטינג הטובים במדינה... זה, למי שלא יודע, נמצא בקומה התחתונה ביותר של קניון שבעת הכוכבים, מומלץ מאוד לכל מי שאוהב את סוג הספורט הזה
יאללה, הלכתי לישון...
ליל"ט

n u l i t

New member
פשששש..מי נהנה, מי ? ../images/Emo24.gif

ווורוווווום....ווררוםםםם.......

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאיזה מגניב לראות..

שיש לך חיים
תחיה אותם בשביל כולנו..

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifלי אישית..

אין הרבה חיים, ובגלל זה גם (לדעתי) אין לי חבר או מישהו שאני מתה עליו או משהו כרגע.. כי בית הספר שלי תוקע.. כי הוא לא שכונתי או משהו וזה מעצבן. עזוב. אני ילדה בלי הרבה חיים.. אני מנסה ליצור לעצמי חיים אבל לא משנה.

BiGuy3000

New member
דעתי...

אם את לא מרוצה מהבצפר שלך, את צריכה לעבור. אם את אומרת שהוא פוגע לך בחיי החברה, מעבר לבצפר שכונתי ישפר זאת. זאת, כמובן, בתנאי שאין לך מה להפסיד יותר מדי, ושאת יכולה לעשות זאת ללא רגשות טינה לעצמך וגעגועים רבים מדי... ותאמיני לי, שבגיל כזה- עדיף לך להמשיך להיות לא-מאוהבת. הרי, בגיל הזה לא יצא מזה שומדבר, רק כאב. אני עכשיו יצאתי מאהבה גדולה מאוד שהייתה לי, וכל פעם אני מגלה משו חדש שמושך אותי חזרה פנימה...
אני אוהב אותה כמו את כל העולם עכשיו, וזה קשה להיות בכאלו לבטים ובלבול...
אז את לא מפסידה יותר מדי. כמובן, יהיו את אלו שיגידו שאין דבר יותר יפה וטוב מאהבה, ואני מסכים עם זה, אבל זה לא עושה שומדבר, בגיל הזה, חוץ מלהעביר זמן. זה כמו תחביב, שבסוף ייגמר, וכשזה יקרה- זה יהיה כואב, ותהיה הרגשת אובדן אדירה. אז בכל מקרה, אל תאמרי דברים כאלה
זה שאת לא מאוהבת, לא אומר שאין לך חיים
תתעודדי, תעשי דברים עם החברות שלך, תנסי לפגוש בנים, להכיר אנשים, ולהיות שמחה
ובכל מקרה, כללללל מי שנמצא בפורום הזה הוא בעל חיים (
). למה
מפני שמדובר בפורום על החיים, ועובדה שאנחנו לא מדברים פה רק על ההורים הטורדניים שלנו, אלא גם על עניינים חשובים, יומיומיים וקשורים לא פחות. לא יכול להיות שמישהו מדבר על חיים שאין לו, נכון
פה אנחנו דנים בנושא ששם הפורום מחזיק, ובכל מה שסובב זאת, שזה, בעצם, הכל. אז תתעודדי
יש לך חיים, ואם את מרגישה שלא, תמצאי משהו מרגש, שיחזיר לך את הצבע לחיים, ויגרום לך להרגיש כמו בנאדם חי
לכי ללונה פארק, טפסי על קירות טיפוס, צאי לטיולים, תפגשי חברים, ותעשי כל דבר שמעביר אדרנלין בדם
זה הפתרון הברור.

למעלה