סקר פתוח

BiGuy3000

New member
סקר פתוח../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מה תכניותיכם לחופש חנוכה
האם תנצלו קצת את החופש לשפר את היחסים עם ההורים, או להיות איתם קצת יותר
אני, אישית, הולך עם אמא שלי ביום חמישי לדיזנגוף, לעשות קניות ללוציפר שלי ב"כלי זמר", ואז אולי לקנות איזו חרב דקורטיבית גדולה ומגניבה, שאני נורא רוצה לעטר איתה את חדרי החדש.
כמובן, אני גם אהדק את קשריי עם אבא, ואני כנראה אלך איתו לקארטינג\פיינטבול...
כנ"ל עם החברים, אבל זה פחות קשור.
ואתם

n u l i t

New member
מאופו השפה

הגבוה השופעת שלך? |שפתיים| אוממ.. לאכול כמה שפחות סופגניות. לקנות נרות איכותיים הפעם. להמתין בקוצר רוח לפסח. ו...ללמוד סופסוף את מעוז צור...

BiGuy3000

New member
חחחח, נייס...

וסתם, תמיד היה לי חוש לשפה גבוהה, don't ask me y...

n u l i t

New member
א.ג.ב

אם אתה כבר עושה קניות לפני פיינטבול... תקנה מגן ביצים. (חח..לא מנסיון.)

BiGuy3000

New member
חחח...

לא צריך, השכפ"ץ מגן עליהן די טוב... למרות שחבר שלי חטף ממני שם, וזה לא בדיוק עזר לו...
אבל תאמיני לי, שאם כבר יפגעו בי, אז זה לא יהיה בביצים...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאתה הולך היום לדיזנגוף../images/Emo35.gif

או שבוע הבא
אני גרה שניה מדיזנגוףףף

BiGuy3000

New member
אמממ...

אני הולך שבוע הבא...
חחח, תחפשי ילד קטן, מוצייד באמא, וגיטרה גדולה בקייס שחור. אולי גם כמה שקיות. אתה גרה קרוב לסנטר
אני אעריץ את מי שמכיר את הסנטר בע"פ, כמו שאני מכיר את קניון רמת אביב...
ברצינות
אחותי הייתה שם עשרות פעמים, והיא עדיין הולכת לאיבוד כמו בפעם הראשונה. טוב, הנה עוד סקר קטן: איך שרדתם את מכת החורף היום
היא הגיעה אליכם
הנה מה שקרה לי: ביטלו לנו את שיעור התעמלות בגלל הגשם, אז חיכינו קצת בבצפר, ואז הלכנו בחבורה גדולה לכיוון המרכז שליד אליאנס. כולם התפזרו, ואני הלכתי עם החבר הכי טוב שלי, שגר קרוב אליי, הביתה. אז בפינה מצאנו עוד שני חברים טובים שלי, וישבנו שם ודיברנו איזה רבע שעה, ואז הלכנו. לכולם זה קרה, ואני אמרתי "לי-זה לא יקרה", אבל היום, גם לי, התקפלה המטריה אחורה באמצע הגשם. הרוח לא הרפתה, וכל פעם שתיקנתי את המטריה, חזרה הרוח הרעה, ועיקמה אותה שוב. גם לחבר שלי התעקמה המטריה, ורצנו כמו מטורפים ברחוב הראשי. בשלב זה, נעלמו לי כל סימני הרגשה מהגוף, וסימני השפעת הבאה התעוררו.
אני עדיין מנסה לאחות את הידיים שלי, איתן אני מקליד, ללא תחושה כלל. אבל היה כיף בטירוף.

יערה13

New member
אני גרה בחור של החור...

אבל אני אראה כבר מה אעשה... אולי ארד לכפר ורדים (למרות שזה אעלה אבל לא משנה...) רציתי ללכת לת"א אבל לא יכולה... הכי רחוק שאני יכולה בחופש לכפר-סבא שמה גרים דודים שלי וסבתא שלי... אני עושה עגילים!!!!!!!!! אמרתי לאמא שלי: אני רוצה עגילים קודם באוזניים, ואז עגיל מסמר באוזן, ובקטע הזה היא כבר אמרה לי שאין סיכוי אז הרגעתי אותה ואמרתי שאם לא אז עגיל בגבה או עוד עגילים באוזן... היא אמרה: נראה... אני פשוט יודעת איך להסתדר עם כאלה דברים: תתחיל מקטן, תעבור לגדול ומסוכן ואז תתפשר באמצע...

BiGuy3000

New member
*מעריץ*...../images/Emo9.gif

פאק, את כל המקום את זוכרת בע"פ
פאאאאאאאאאאאאאאאאאק...

BiGuy3000

New member
המממ...

אחותי סיפרה לי שיש שם איזו חנות גדולה, עם המון חרבות וגרזנים וסכינים דקורטיביים כאלה...
אבל היא לא זוכרת איפה בדיוק.
מכירה
אה, ואולי קומה+כיוון של "כלי זמר" יעזור...

MiSsY 100

New member
אני יודעת איפו זה! קניתי משם סכין

זה ליד קסטרו הגדול אבל מבפנים זה טיפה שיעול *קשה* שיעול לכוון באותיות לשם....אבל זה בקומה השנייה מתחת לקולנוע לב ליד קסטרו מן...

BiGuy3000

New member
אוווו, מגניב...

מישהו יודע סדר גודל של מחירים
כלומר, ראיתי בריקושט חרב מ-ד-ה-י-מ-ה, לא ענקית, גדול ממוצע- ב330 ש"ח, שנראה לי מאוד הגיוני. מה סדר גודל המחירים בחנות שבדיזנגוף
ותודה
עזרת לי מאווווווווד

למעלה