סקר "פרטי"

• פותח הנושא עז
  • פורסם בתאריך

ZaZen

New member
כל הכבוד!!!

על רצונך וכוונתך ומוכנותך לתרום בנושא ההילינג. אני התיחסתי ´לטוהר המילה´ הציטוט מלאו טסה לא בא ללמד משהו על הטאו אלא לתת איזו התיחסות להפרדה בין טהור לעכור (אולי כמטפל למושגים האלו יש משמעות נוספת).לא באתי להסביר מהו הטאו ולא לתת לו שם, ברגע שאתה מכריז כי זו אינה ´הדרך´ נתת כבר שם ותאור על דרך השלילה. תגובותיי לכתוב הן הרבה פעמים אינטואיטיביות ומטרתן לעורר נקודת מבט נוספת. לא תמיד זה מצליח. אבל אם אני קורא נכון את תגובתך שנראת לפחות מכאן נזעמת ואף מלגלגת ("אני יכול סתם לזרוק ציטוטים בלי להבין על מה אני מדבר" ועוד) מראה לי כי הטהור והעכור יהיו לפי ראות עיניו של ´שליט המבוך´ אז בהצלחה כי לי כנראה אין הרבה מה לתרום שם (אני גם לא עוסק בטיפול)
ZaKen

עז

New member
איי הסכמות ארונות

1) הילינג הוא רק חלק (ולא הגדול) של רפואה הוליסטית. 2) גם הציטוטים שאני הבאתי רתציתי להראות ש- מעצם היותך "טוב" אתה מבין מה זה "רע" 3) לא הכרזתי שום דבר בהודעתי הקודמת 4) מבין את הצורך להראות לאנשים נקודת ראותשונה ולא מקובלת, גם אני נוהג המון פעמים כך. 5) לא נזעמתי ולא להגתי, כתבתי "אני יכול סתם לזרוק ציטוטים בלי ...", ההדגשה עלאני, את היכול לפעול אחרת ... 6) בנקודה אחת אתה צודק, אני "שליט המבוך", בשרשורים שלי, לא רוצה בשרשורים דברים לא קשורים בעיניי, כך שהשרשורים יהיו, כל אחד בתורו, שרשורים של העברת מידע, שאלות ותשובות. לא יותר ולא פחות ... כשאני כותב בפורומים אחרים, זה מה שקורה בפועל, שם זזה טבעי... אך מסיבות מסתוריות כלשהן, בפורום הזה, ובפורום דרך הלוחמים זה לא מתבצע בצורה זו. פנו אלי בבקשה שאפתח שרשורים על רפואה הוליסטית, אם לא היו פונים אני מיוזמתי לא הייתי מתחיל שרשור כזה, "זרקתי רעיון", בוא נקים שרשור עם אופי שונה, קיבלתי הסכמה, וזה התחיל. צר לי אם "נפגעת" מההודעה שלי, אתה מוזמן לקרוא ולכתוב בשרשורים הבאים שלי, ברור שזה פתוח לכולם ... ההבדל הוא, שהודעות לא קשורות ימחקו.

למעלה