תשובה שלי
1 להנות 2 אתגר וענין 3 משכורת 4 לעבוד עם אנשים טובים וסימפטים 5 בוסים טובים 6 אפשרויות קידום 7 תנאים נלווים 8 נסיעות לחו"ל 9 קרוב לבית האמת היא, שדי קשה לענות על השאלה בצורה כל כך מופשטת. מבחינתי באמת הכי חשוב לי להינות מהעבודה שלי. ונושא ההנאה מכיל בתוכו את האתגר והעניין, הצוות שאני עובד איתו והבוסים. המשכורת תמיד היתה אצלי במקום השלישי ורוב השנים לא עבדתי במקום, שהציע לי את המשכורת הכי גבוה (בחלק מהמקרים היו גם הבדלים משמעותיים בין הצעה הכי גבוה,שקיבלתי, וההצעה שלקחתי), אבל למרות כל זאת בסופו של דבר אני עובד ע"מ להשתכר ולפני כ3 חודשים עזבתי מקום עבודה, שעמד ברוב הקריטריונים, אבל שילם משכורת נמוכה, למקום אחר, שנתן לי העלאה של כ50 אחוז. התנאים הנלויים, שציינת יכולים להיכנס ל2 קבוצות. קבוצה אחת של "הטבות להווה" (רכב, סלולארי, ארוחות וכד'). לקבוצה הזאת אין אצלי חשיבות גדולה. קבוצה שניה היא "הטבות עתידיות", שכוללת ביטוח מנהלים, פנסיה, קרן השתלמות וכד'. הקבוצה הזאת מאד חשובה לי, ואני בהחלט יכול לפסול מקום עבודה אם לא נסתדר בנושא הזה (אני רואה היום את היחס של המדינה לקשישים, ולכן בנושא הפנסיה אני פשוט לא מוכן לוותר). מבחינת שעות עבודה - זה תלוי בתקופה. כרגע אני משקיע הרבה שעות עבודה. אני גם נמצא כרגע לבד, אבל אני מניח, שכאשר אני אהיה עם בת זוג (וכמובן כאשר תהיה לי משפחה), נושא שעות העבודה לעומת שעות הפנאי יקבל חשיבות רבה יותר. נסיעות לחו"ל לא מזיז לי, אבל שוב השאלה היא כל כמה זמן נוסעים, לכמה זמן נוסעים ולאן נוסעים. לטוס לכשבוע פעם ב3 חודשים לעומת לטוס למספר ימים כ5 פעמים בחודש.