כלנית חיננית
New member
סקר פורום
(הדברים הבאים נכתבו בלשון זכר סתם כי התעצלתי, אבל ראו אותם מופנים לכולכן באותה המידה, בבקשה)
אז אחרי נצח של התחבטויות והתלבטויות עם עצמי ועם אחרים, ולאור הנמנמת הארוכה פה בפורום, החלטתי לנסות להעיר את הישנים מתרדמתם, ולהבין למה, בעצם, כל כך מנומנם פה.
כלומר, זה פורום של תת"כיות ופיברואיות, אני מודעת לזה שאנשים פה עייפים על בסיס קבוע. אבל יחד עם זאת, יש ירידה באופן כללי במספר התגובות כאן, ובכלל במספר הגולשים והגולשות, וחשוב לי לדעת למה.
אני מניחה שאפשר לשאול שאלה פתוחה ולנסות לברר אם הפורום הזה עונה על כל הצרכים שלכם, אם יש משהו שהייתם משנים או עושים אחרת, ואם יש משהו שחשוב לכם שלא נמצא כאן (או כל דבר אחר שרציתם לומר וטרם נשאל).
או לעשות את זה בצורת שאלון:
אני מבקשת, בכל לשון של בקשה, שתגידו באמת הכל. שלא תפחדו לפגוע (בי. לא אחת בשניה) ושתפתחו את מה שמציק לכם, אם יש כזה דבר. אני יודעת שמי שנמצא פה אוהב את המקום (אחרת כבר הייתם נוטשים..) וברור לי שהמטרה של כולנו זהה, כך שמקבלת גם הערות וגם הארות באהבה. וגם: אם למישהו נוח יותר לענות על שאלה אחת או יותר במסר - תרגישו חופשיים.
מודה מראש על שיתוף הפעולה,
כלנית
(הדברים הבאים נכתבו בלשון זכר סתם כי התעצלתי, אבל ראו אותם מופנים לכולכן באותה המידה, בבקשה)
אז אחרי נצח של התחבטויות והתלבטויות עם עצמי ועם אחרים, ולאור הנמנמת הארוכה פה בפורום, החלטתי לנסות להעיר את הישנים מתרדמתם, ולהבין למה, בעצם, כל כך מנומנם פה.
כלומר, זה פורום של תת"כיות ופיברואיות, אני מודעת לזה שאנשים פה עייפים על בסיס קבוע. אבל יחד עם זאת, יש ירידה באופן כללי במספר התגובות כאן, ובכלל במספר הגולשים והגולשות, וחשוב לי לדעת למה.
אני מניחה שאפשר לשאול שאלה פתוחה ולנסות לברר אם הפורום הזה עונה על כל הצרכים שלכם, אם יש משהו שהייתם משנים או עושים אחרת, ואם יש משהו שחשוב לכם שלא נמצא כאן (או כל דבר אחר שרציתם לומר וטרם נשאל).
או לעשות את זה בצורת שאלון:
- כמה זמן אתם בפורום? האם אתם מגדירים את עצמכם "משתמשים כבדים" או שאתם מגיעים אחת ל- לראות מה קורה?
- האם מעניין אתכם מה שקורה בפורום? האם הדיונים שעולים מסקרנים אתכם?
- האם אתם נוטים לענות לגולשים חדשים? האם זה משעמם אתכם או מפרה אתכם?
- האם יש נושאים שעולים בפורום שמעניינים אתכם יותר מנושאים אחרים? האם, לעומת זאת, חסרים לכם נושאים שונים בפורום?
- האם אתם רואים בפורום "בית" תומך? מקום חברתי שבו מבינים אתכם? מקום שבו אפשר לקבל תשובות לשאלות? מקום שבו אפשר להכיר עוד אנשים שסובלים מאותן בעיות? כל האמור לעיל? משהו אחר?
- האם מישהו מכם חבר גם באחת מקבוצות הפייסבוק בנושא? אם כן – מה ההבדל לדעתכם בין שני המקומות (לחיוב ולשלילה)?
- (אני מרגישה צורך לשאול את זה – לא כדי לקבל טפיחות על השכם אלא כדי לדעת באמת, ובבקשה תענו בכנות): האם אתם מרגישים שאני עושה עבודה טובה בניהול הפורום? האם הייתם עושים משהו אחרת? האם יש מישהו אחר שאתם חושבים שהיה עשוי לנהל את הפורום בצורה נכונה יותר?
- מה לדעתכם יכול לגרום לעליה במספר המבקרים והכותבים בפורום? האם בכלל הייתם רוצים לראות עוד כותבים קבועים בפורום, או שטוב לכם המצב הנוכחי?
אני מבקשת, בכל לשון של בקשה, שתגידו באמת הכל. שלא תפחדו לפגוע (בי. לא אחת בשניה) ושתפתחו את מה שמציק לכם, אם יש כזה דבר. אני יודעת שמי שנמצא פה אוהב את המקום (אחרת כבר הייתם נוטשים..) וברור לי שהמטרה של כולנו זהה, כך שמקבלת גם הערות וגם הארות באהבה. וגם: אם למישהו נוח יותר לענות על שאלה אחת או יותר במסר - תרגישו חופשיים.
מודה מראש על שיתוף הפעולה,
כלנית