סקר פורום חדש

שרימפי

New member
סקר פורום חדש

בריטי, אוסטרלי, אמריקני, אירי, סקוטי, רוסי ויפני נפגשו והתחילו לדבר. כמובן שהשפה היחידה שכולם באמת הצליחו לתקשר ביניהם בעזרתה היא אנגלית. לכן שאלנו אתכם השבוע בסקר הפורום החדש איזה מהמבטאים הבאים יותר סקסי
(ותודה למנהל פורום אנגלית על הרשות להשתמש בסקר
) ובשביל לתת לכם דוגמאות לאנשים מהמוצאים השונים, הצלחנו למצוא סלבס שהם- בריטי, אמריקאי, אוסטרלי, אירי ויפני. לצערנו רוסי וסקוטי לא ממש מצאנו. מה לעשות. אז הנה תזכורת קטנה לאנשים שמוצאם מאחת המדינות הבאות ויש להם מבטא שכזה...שקסי
סתכלו ומהרו להצביע בסקר הפורום
ולהודעה זו מצורף תמונת מסך של תוצאות סקר הפורום הקודם. מסתבר שהטרופוביה קיימת.
תודה על שיתוף הפעולה

TwelveEyes

New member
הנגמרו גברברים חסודים באנגליה....

שצריך לשים תמונה של יו גרנט? חוץ מזה, אבי, לידיעתך: בריטניה = אנגליה, סקוטלנד, ויילס וצפון אירלנד. צריך להגיד "מבטא אנגלי" ולא "מבטא בריטי".

שרימפי

New member
זה מבטא שונה

המבטא הבריטי עצמו דומה אומנם אבל הוא לא זהה לזה הסקוטי והאירי. ואת צודקת, כמו שאסור לומר מבטא ישראלי, צריך לומר מבטא עברי.|הציונותתנצח?|

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

כפיצוי על העיוורון הזמני שנגרם ליושבי הפורום ע"י תמונתו של יו גרנט, להלן מוצג מבית המלוכה האנגלי, הוד רוממותו הנסיך וויליאם ארתור פיליפ לואיס ווינדזור. מעניין אם אורך שמו תואם גם את אורך הז...ברה שלו.

שרימפיהו, יכולת לשים את שון קונרי

בתפקיד הסקוטי - אמנם הוא עצמו לא סקסי במיוחד אבל המבטא הסקוטי שלו כן
(תיזכרו "בפריצה לאלקטרז") ועל לא דבר - סקר ששווה להפיץ אותו

שרימפי

New member
תזהר

כבר כמה מנהלים אמרו לי שחשבו שהם הומואים כי ראו בכרטיס האישי שלהם ג"צ. סתם סתם

ממילא אנשים חושבים

שאני הומו בגלל מאפייני ההתנהגות הקיבוצניקיים שלי... אז לא מפחיד אותי

FreakOnALeash

New member
בחרתי יפני

אני חולה על השפה, ובכלל יפן מעניניינת אותי מאוד בשנה טקשת האחרונות. אם הייתה לי אפשאות הייתי בוחר מבטא וולשי, כי, כן, נו, טוב...זה גיבטר ענוג כזה
, חיח. בין סקוטי לאירי אני בוחר אירי, ולראות את בראד פיט משחק ב'יריב אינטימי'...

מזכיר את בדיחות ה-

"יהודי, ערבי ונוצרי עלו למטוס..." ובכן, הבה ונראה את מי משחררים לצניחה חופשית... בריטי - שחצנים. עף. אוסטרלי- שו ? אמריקני - שומעים את זה מהבוקר ועד הערב, למי יש כוח לעוד... אירי - זה טרנד מיושן סקוטי - לאמכיר רוסי - כמו האמריקני, ויסלחו לי כולם... יפני - או ! או ! גם חתיכון בתמונה, וגם מבטא חמוד....שלי !!

למעלה