סקר על תפוז!!!

little beetle1

New member
סקר על תפוז!!!

יאפ..התפוז הזה שכל-הזמן מעצבן אותנו! התפוז שתוקע 20 הודעות במקום 1. על זה הסקר המאגניב!
טוב... נתחיל.
כמה פעמים תפוז דפק אתכם?
איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד?
איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.]
מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז?
ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?
זה
או

the queen zohar

New member
עונה../images/Emo168.gif

כמה פעמים תפוז דפק אתכם?הרבה,לא זוכרת... איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד?הוא לא פירסם הודעה ואז פירסם פעמיים
איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.]תפוזונע מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז?5 ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?

Shusho

New member
אוקיי זה די מטומטם.

בליתפוז לא היה לך את הפורום הזה, קומונות ועוד הרבה דברים שנראים לך לגמרי הגיוניים שקיימים אבללא חשבת מי יושב ומפתח את הרעיונות והכל.

../images/Emo45.gif|שוקו../images/Emo80.gif וכמעט לכל אתר יש

תקלות ..
אז לפעמים הוא מעצבן, נו ו??

עונה ../images/Emo41.gif

כמה פעמים תפוז דפק אתכם? 1 איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד? עזבו, לא משנה... איך אתם קוראים לתפוז- אם קורה מקרה ושרשרתי, אבל תפוז לא שרשרו נכון, אני כותבת תפוזונע... מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז? 1 ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?

../images/Emo110.gifחחח אהבתי:)

כמה פעמים תפוז דפק אתכם? -> אינספור פעמים!!!!!!!!! איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד?-> כשאירגנתי מתישהו מפגש אז לחצתי מלא תגובות כדי לכתוב תאריך בכל תגובה וככה ישרשרו לתאריך
\
, ואז הם חסמו אותי כי כתבתי יותר מידי תגובות והם חשבו שהצפתי:_( איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.] תפוזונה! מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז? אני לא שונאת את תפוז.. הוא סתם זבל אבל תחשבו מה היה קורה אם לא היה תפוז.. לא היה את הפורום הזה:p ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?

אממ../images/Emo96.gif

כמה פעמים תפוז דפק אתכם?אממ אני לא סופרת או משהו כזה:p איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד?אממ
. לא היה משהו רציני... איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.] תפוז
מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז?אני לא שונאת את תפוז, אני אוהבת את תפוז^^. הוא עמוד הבית שלי. בזכותו אני בפורום הזה איתכן^^ ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?
(יו גו גירל
)(חוץ מהקטע שהוא לא גירלXD)

א ל א ו ר

New member
../images/Emo163.gifמיכל צוקקת אבל... בכל זאת...

אני עונה :) כמה פעמים תפוז דפק אתכם? אמ.. הרבה איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד? אמ.. זה לא ממש דפיקה ככה זה רב הדפיקות... אבל תמיד כשאני עושה משהו חשוב בפורום וצריכה להגיש את זה בדקה הזאת הוא לא נותן לי לשלוח! איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.] תפוזונע כשהוא עושה בעיות.. מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז? 3 ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז? אמ... למה?? לא יודעת אולי את זה
אין לי שמץ....:->

../images/Emo140.gif XDDDDD

-כמה פעמים תפוז דפק אתכם? XDDDD לא זוכרת -איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד? XDDDD כשכתבתי תגובה בונה ארוכה מאד וזה לא שלח
-איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.] תפוזונע -מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז? 7 -ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?

8ar8ie

New member
אני:]

כמה פעמים תפוז דפק אתכם? לא הרבה במיוחד איזה דפיקה אתם זוכרים במיוחד? כשכותבים תגובה בונה ואיכשהו היא נעלמת:[ איך אתם קוראים לתפוז- [תפוזונע,תפוזין...וכו.] תפוזבל:] (ולפעמים תפוזשולט!!!) מ-1 עד 10 כמה אתם שונאים את תפוז? 1 ברגע זה...איזה סמיילי היית שם למנהל תפוז?

למעלה