סקר על שינוי

למה הפרצוף הזועף?

תראה איזה קטע - לא ראיתי שכתבת לי את זה

ועכשיו שאני נכנסת לחפש את השאלות שלך, כדי לענות עליהן ובינתיים אני מהרהרת בכך, שהבנו שזה לא מעניין אותך, אבל בכול זאת אני אענה עליהן בעבורי(כי השאלות מעולות) ובעבור זה שהבטחתי... ואז אני רואה את התגובה הזאת שלך! זה כיף! בקיצור, נתראה בקרוב...

lightflake

New member
למה הסקת שזה לא מעניין אותי ??

ידעתי שאסור היה לכתוב את המשפט ההוא, ועוד כתבתי שזה לא נאמר כביקורת אלא כמשהו שראיתי אותו כך עד עכשיו (מה זה אומר? שזה לא מעניין אותי?)

אל תאשים את עצמך וברור שהיית צריך לכתוב את המשפט ההוא!!!

זאת אני והאגו הפחדן שלי, שמה שמעניין אותו בכול מצב - זה רק היכן יש ״סכנה״. וכול מה שהוא הבחין בו, למרות מה שכתבת בצורה כנה ורגישה, זה - שאף הפתיחות שנוצרה בך לנושא, מתקיימת עדיין גם סגירות והתנגדות אליו ובזה האגו לא עמד! והעדיף כדי לא להיפגע, לסכם את כול העניין ב- ״זה לא מעניין אותו״! דרך אגב, אני מרשה לעצמי להיפתח כך, רק מפני שהשרשור עבר דף וזה ״כאילו״ רק לעיניך בלבד...

פרעה10

New member
סבל ....

הסבל הוא כלי נפלא ....זהו החסר שיוצר את ההנעה של המין האנושי ....למלא אותו .....אך כל עוד החיפוש הוא באוביקט חיצוני ....אזי לא הבנו את המשל ....אור ואהבה

יפה מאוד!

דעתי היא - שאתה צודק. אחת המחשבות שעלתה בי לפני שפתחתי את הסקר הייתה השאלה הזו שהעלת.
גם אני לא חושבת שצריך להגיע לנקודת רתיחת המקסימום כדי להגיע לשינוי, ושאפשר לזזהות בעצמנו דברים עוד לפני כן כדי להביא לשינוי הרצוי.

למעלה