סקר על חנויות..

jason newsted

New member
סקר על חנויות..

מי הכי טובה לדעתכם: מרום, חלילית, כלי זמר, מיקס מי הכי זולים? למי יש את הציוד או חברות הכי טובות?

xflil

New member
לפי דעתי

כלי זמר החנות הכי גדולה בארץ....עם הכי הרבה ציוד חנות ענקיתתתת (לפחות בת"א) אין לי מושג מי הכי זולים אמרו לי מרום

כלי זמר

הם בעלי הציוד הטוב ביותר (ככה זה מונופולים) אבל הכי זולים הם חלילית. מיקס חדשים ויש להם ציוד יחסית גרוע.

HP900PTW

New member
כלי זמר

הם היבואנים הבלעדיים של כל zildjian וtama אז אי אפשר ממש לקנות במקום אחר...

red hot

New member
אני מעדיפה ללכת למרום כי יש ספריית

תווים גדולה אבל המבחר של הגיטרות לא גדול... לכן בשביל לקנות גיטרות עדיף ללכת לכלי זמר בדיזינגוף- שם יש מבחר ענק...

Noam Helfer

New member
הפתעת השנה

לפני כמעט חודש הלכתי לחפש לי גיטרה חשמלית חדשה( אני מנגן 4 שנים ולכן חיפשתי גיטרה רצינית ומאוד מקצועית ולכן יקרה) והלכתי בטבעיות לאפקט התבאסתי מאוד לראות שיש להם בקושי 2 גיטרות ששווות הסתכלות וגם זה בקושי והלכתי לכלי זמר בירושליים והסתכלתי בתצוגה וגם הייתי מאוכזב אז החלטתי לדבר עם המוכרים והסברתי שאני יכול להיות לקוח רציני... המוכר אמר לי לחקות רגע והביא 7 קייסים עם גיטרות מדהימות ואיכותיות שלא מעמידים שם בתצוגה והייתי מופתע לטובה היה פנדר הנדריקס מקורית, האיבנז S2020x-AV שאותה קניתי לבסוף עוד כל מיני גיטרות כמו סטיב ואי וכל מה שתרצו בקיצור תלכו לכלי זמר ותגידו להם את הכוונות שלכם ותהיו מופתעים לטובה נ.ב לפי דעתי אסור לקנות פנדר חדשות כי פנדר כבר לפני כמה שנים איבדה את האיכות שלה. אני מאוד ממליץ לך להסתכל על הדגמים של איבנז החדשים כי הם ממש מדהימים!!!

Oribius

New member
בנוגע לקניית מוצרים לתופים

רק כלי זמר , זה כמו Hangout למתופפים , מבחר גדול של מצילות , תמיד מוצאים את המקלות שמחפשים . מערכות שמתחלפות ולא איזה מערכת מצ´וקמקת שמעלה אבק בחלון הראווה . המחירים לא זולים , אבל מי כן זול ? עדיף שירות טוב ומהיר . אגב קניתי מצילה , יקרה מאד בואו נגיד , ואחרי כמה פעמים של ניגון התחרטתי , ובכלי זמר בדיזינגוף החליפו לי אותה למה שרציתי , תגידו שהם לא גדולים ...........

HP900PTW

New member
אני זוכר שהייתי

בדיזינגוף והאחראי על התופים הראה לי דוגמא לדאבל פדל שקניתי שם... בסוף הוא עשה לי הנחה של 200 שקל ונתן לי זוג מקלות
יש שם גם את הקיר מלא מצילות מכל הסוגים.... שם גם קניתי את ההי הט שלי. כלי זמר רולס!

HP900PTW

New member
אני זוכר שהייתי

בדיזינגוף והאחראי על התופים הראה לי דוגמא לדאבל פדל שקניתי שם... בסוף הוא עשה לי הנחה של 200 שקל ונתן לי זוג מקלות
יש שם גם את הקיר מלא מצילות מכל הסוגים.... שם גם קניתי את ההי הט שלי. כלי זמר רולס!

אז ככה..

כקלרניטן בתזמורת חסידית וכבעל אולפן הקלטות בצפון כלי זמר הם הכי אדיבים (לפחות בסניף בחיפה) בחלילית יש יותר מקצוענות אבל פחות אדיבות למשל..יש עדיין הבדל גדול בין הPSR740 של יאמהה לעומת הVA7 של רולנד שחלילית הם היבואנים במכונות הקלטה אני חושב שטאסקאם הם הכי טובים חנות של אריה שולמן בבני ברק בכלי נשיפה גינזבורג בתל אביב ומרום כלי נגינה מתחרים בגינזבורג השרות אדיב במיוחד מניסיון מה עוד נשאר? באפקטים אולפניים כדאי לקנות בכלי זמר הם היבואנים של אלסיס והם גם יותר זולים משאר החנויות את החנות מיקס אני לא מכיר. דבר אחד ברור חלילית יותר יקרים מכלי זמר והסיבה היא כי בחלילית הכלים יותר טובים. מקווה שעזרתי במשהו :))))

אה...ואת העיקר שכחתי :)

זה לא מנומס להתפרץ ככה בפעם הראשונה לפורום שאני חדש פה בלי לברך את כולם בשלום ולומר לכם שמאוד נהנתי לקרוא את ההודעות ואשמח להצטרף לפורום:)

Rocketshipper

New member
במשפחה שלי בדר"כ קונים בחלילית

גם קנינו שם תופים מיוחדים שנקראים "תופים שקטים" שבמקום העור שעל התופים יש רשת מיוחדת כזאת, ובמקום ה"מצילתיים" יש מין משהו מחומר מסויים....שכחתי מה שמו......בכל אופן זה ממש אדיר לכל מי שרוצה תופים בבית אבל לא מרשים לו בגלל הרעש!

JOE KALIBER

New member
או קי......

בכלי נשיפה גינצבורג (וזה גינצבורג לא גינזבורג, ככה לפחות כתוב לי על הקייס) באמת הכי טובים כי אחותי קנתה שם שני סקספונים ממש טובים, אני גם קניתי שם בס אבל רק בגלל שהיה לנו היסטוריה טובה עם החנות והם נתנו לנו הנחה ממש טובה בעיקרון אני גם חושב שיש בכלי זמר הכי הרבה מבחר. אבל יחסית יקר והשירות (לפחות הנתניה) הוא מגעיל. ואגב בנתניה גם אין מבחר אבל אני יודע שבתל אביב יש

gevaldic

New member
כל אחת מהרשתות האלה יקרה מדי

אני יכול להמליץ על גיטרכל ברחוב דיזינגוף -אפשר למצוא שם דברים מצוינים וגם יש חנות לגיטרות יד שניה ברחוב רש"י בתל אביב, רוב הגיטרות שם ממש מקצועיות ולכן מחוץ לתקציב בד"כ, אבל גם שם אפשר למצוא דברים יפים.

יש חנות ממש טובה

שנקראת "ריינס" , היא נמצאת ברחוב קינג ג´ורג 33 או 39.. יש שם מבחר גיטרות ומגברים, ומלא סוגי מצילות :)

metal head

New member
אני גם ממליץ על ריינס במיוחד ל...

בסיסטים ומתופפים המוכר שם באמת נחמד ומבין בציוד מצויין ואצלו די זול.. אבל החנות עם הצייוד הכי טוב נמצאת בדיזינגוף לא זוכר מס´ זה גיטרכל ויש שם מבחר גיטרות לא ענק אבל כל הגיטרות שם ממש טובות כולל יבנז, ג´קסון, נדמה לי ביסי ריץ ועוד כמה

ilan d

New member
כלי זמר

בכלי זמר תמצאו את המבחר המצקצועי והטוב ביותר בארץ.וכן גם החברות הטובות היותר בעולם.

ilan d

New member
תיקון

בכלי זמר תמצאו את המבחר המקצועי והטוב ביותר בארץ. וכן גם החברות הטובות ביותר בעולם.

למעלה