סקר עיתונות

שיSY

New member
לא נכון!

המודיע כותב עינינית ולא מתקיף ויתד עוטפים הכל ב"השקפה". ומה בקשר לש"ס? ליחס המזלזל כלפיהם? חכי"ם של ג` הם כותבים הרב , ואילו ח"כ של ש"ס בלי רב,(ואילו המודיע כולם אותו הדבר, מזכירים את הגרע"י שליט"א בכבוד, ואילו ביתד...) למה הגזענות הזו? למה??

רפי rafi

New member
כותב ענינית. (הצחקתני).

מה שמכתיב להם ליצמן,וגם ליצמן כתוב הר"ר יעקב ליצמן (מזל שהוא לא מרן פאר הדור) ואילו פרוש הוא רק הרב, המודיע הוא עיתון של אדם אחד ששמו אדון ליצמן, תבדוק למה לבעלז יש עיתון נפרד,וכן צאנז, המודיע תוקף את יתד אפילו יותר ממה שיתד תוקף אותם,אתה צודק שיתד זה עיתון השקפתי! ואני לא יודע מה פסול בזה, הלוואי שבכל הישיבות היה שיעורי השקפה, מה שאין היום. דרך אגב כשהוקם יתד,וקייטרינג הופמן מבני ברק פירסמו ביתד (כידוע המודיע החרימו אז את יתד) מודעה פירסומית, למחרת פיצצו אנשי המודיע מכות את המנהל של הקיטרינג(שדרך אגב חסיד גור). אז אנא ממך נא לא לבלבל את השכל,המודיע לא כבשה תמימה כמו שאתה עושה ממנו.

sarav55

New member
מה זה ישיבה שלומדים תורה

שצריך לחזק אותה עיתון זה עצם השם שלו טמא מטומא איך אפשר לקרא דבר כזה טמא!!! איך אפשר לקנות עיתון בלי לקרא יש כזו מציאות?. אני לא הולכת נגד גדולי ישראל אבל אני אישית לא מכניסה עיתונים הביתה כמו שלא אכניס טלוויזיה בשביל לראות בוידאו את גדולי ישראל בקלטת!!!

sarav55

New member
לפני כמה שנים הוא אמר את זה

תעדכן שנדע! אולי בהתחלה שהקימו אותו לשם שמים דברים שבקודש כמו עלונים

שיSY

New member
תשובתי

א. המודיע ב. משפחה , שעה טובה , והעיתונים בחינם. ג. העיתון הכי מעניין וברמה הוא "המודיע" , הפרשנות , הכתבות , הכל בטוב טעם, השקפה נכונה.

רפי rafi

New member
לוי מדבר סקר תרחק.

א.השתגעתי! אני קורא הכל בחינם באינטרנט, (אבל אבא שלי קורא יתד והמודיע כל יום. ב.1.השבוע בירושלים 2. מפתח העיר 3. בקהילה 4. בשבע 5. כשאני בבית אני קורא גם את עיתוני דגל ואגודה השחורים. ג.צל"ש ליתד ביום חול, וצל"ש להמודיע על עיתון השבת,דרך אגב הייתי ממליץ להמודיע לשנות את גודל העיתון, כי ליטאים לא יכולים לקרוא אותו.

...

א. לא (אבל לשכן יש יתד) ב. השבוע בירו , מפתח העיר , בקהילה , בשבע , המודיע ג. העיתון הכי איכותי בסופ"ש זה המודיע איכות ואיכות!!! ברמה גבוהה .

מייקי 770

New member
לדעתי עיתון משפחה

הוא הפרומער - ירא שמים - ביותר מבין העיתונים החרדיים הנפוצים. כתבות מעניינות,ומתייחס באופן שווה לכל גדולי ישראל החרדיים.

סקרן 1

New member
אתה בטח מתכון לזה שהם מתיחסים

לחבדסקער כאל רב. תתקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון. נ.ב. הם לא עושים את זה כי ככה הם מאמינים פשוט הם רוצים למכור עיתונים גם לחבדניקים

מייקי 770

New member
התכוונתי כל גדולי ישראל כפשוטו.

עיתון המזלזל באחד מכל גדולי ישראל אינו יכול להיקרא עיתון חרדי -כללי- אלא מקסימום של קהילה מסוימת.

מייקי 770

New member
שנית,

אין עוד עיתון אחד בכל העיתונים החרדיים (למעט אחד מחוצף ידוע) שיעז לזלזל בכבודו של גאון ישראל וקדושו הרבי מליובאויטש זי"ע

רפי rafi

New member
מייקי אני מתחנן.

דנו על הנושא של חבד והליטאים, אני מבקש ממך לא להגיב על דבריו של סקרן שרוצה לפתח את הדיון הזה עוד פעם.

מייקי 770

New member
תודה על האזהרה רפי

סקרן חדש הינו בפורומנו הקט, ועל כן לא הכרתיהו.. אשמר להבא!!

הסקרן הזה

כנראה מחבב מחלוקת! הוא תמיד מגיעה וזורק גפרור ומצית תאש ובורח . נא לא להתפתות לתחביביו!!!

אני ממש קוראת עיתונים!!

אנו מנויים על המודיע, זה לא מעניין וזה תת רמה אך יש בו מינימום רכילויות, השמצות וכו'! בסופי שבוע אנחנו מוכרחים "בקהילה", וגם השבוע בירושלים- לא תמיד.

אין לנו מנוי על עיתון יומי...

אתה בטח מתכוון להמודיע או ליתד, אז לא , אין לנו אבל יש לנו מנוי שבועי על משפחה.

הנה התשובות שלי:

א) אין ב) "המודיע", לפעמים גם "יתד", "משפחה" (יש לי מנוי), "בקהילה" בגלל שהתחלתי לעשות את הפינה הזאת בפורום של לקט מהעיתונים של סוף השבוע התחלתי לקנות גם את "שעה טובה". ג) מבחינת סיקור החדשות - "משפחה", אבל לפעמים ש"בקהילה" עולים עליהם. מבחינת דברי התורה - המוסף של "המודיע" עולה בהרבה על המוסף של "יתד", לדעתי האישית. ב"המודיע" מכניסים כתבות מדעיות ועל הטבע. אני מאוד אוהבת לקרוא את זה. היתה שם כתבה על הקרחונים באנטרטיקה ועל האגמים הקפואים שם ואיך הם נוצרים וכו'. מאוד אהבתי לקרוא את זה.

למעלה