סקר עישון

idoroll

New member
וואי !

את מזכירה לי נשכחות ! כמה שנאתי את המכונה המעצבנת של האינהלציה ! עם כל הרעש והאדים והמסיכה המעצבנת הזאת על הפרצוף ... אפילו לראות טלוויזיה אי אפשר ...

bazmaster

New member
לא מעשן סיגריות אבל כן נרגילה..

מהחלום שלי זה להתקין בצד של הקלידים סטנד לנרגילה ולעלות לבמה עם נרגילה צד אחד ובירה צד שני!! חחח

amitzangi

New member
בואנה השירשור הזה פשוט מחזק להפסיק

תאמת עכשיו קראתי הכל ואינ רואה שרובכם לא מעשנים וזה טוב.. ובאמת זה חרא מה שמכניסים הייתה לנו בחברה שיחה על זה לפני כמה זמן.. אני כמעשן עכשיו שקראתי את הכל אני מתכוון לקחת את העניין ברצינות ולהפסיק עם זה נקווה שזה לא יהיה כזה קשה כי אני גם לא משען הרבה זמן ולא כל כך הרבה אבל אני מקווה פשוט להעיף הכל אינ מתסכל על העתיד ואני לא רואה את עצמי מבזבז בוחטה כסף על חרא.. במקום לאסוף לאיזה לס פול. תחשבו על זה..

Pipe Dreamer

New member
שניים לפחות

גם אני העברתי לילה במחשבות, במיוחד אחרי נשף סיום בצפר שטחנתי בו כמעט קופסה שלמה. גם אם לא להפסיק, אין שום הצדקה והיגיון בלעשות יותר מסיגריה-שתיים ביום. ואני מאמין שמשם הדרך להפסקה מוחלטת לא תהיה כל כך קשה. זה כיף, זה מרגיע, אבל זה לא שווה לא את הכסף, לא את הבריאות, ולא את האנשים שמפסידים רק בגלל שמגעיל אותם להיות לידך כשאתה מעשן. מקווה שיהיה טוב.

ran 15

New member
../images/Emo45.gif ...עישון ביכלל זה הרגל דפוק..

בהצלחה
... אני רואה את אמא של חבר שלי מוציאה מלא כסף על פקטים , בגיל 43 היא כבר מקומטת שינים תמיד צהובות משתעלת המון מי שיראה אותה יחגיד היא בת 65 מינימום... אז בעצם המון כסף , לכמה שניות הנאה (נניח...אני לא יודע ולא אדע ) ואחר כך שנים של סבל אם זה נחירות וחירחורים בנשימה אם זה במקרים הקיצוניים של נמקים (חסימת עורקים וכדומה) אם זה הריח המגעיל הזה בכל הבגדים - באמת ריח של חתול מת... ועוד משלמים בשביל לקבל את החבילה הזאת...לא יודע מה איתכם אבל אפשרי לומר ש"דפקו אותכם"... החבילה הזאת לא משתלמת... ד"א גם אם בשביל פוזה (שהרבה מתחילים ככה..) אז ממש לא עושה את זה... נ.ב יש אנשים שמעשנים שאפשר להבין אותם - למשל חבר שלי אחי התחיל אחרי מלחמת לבנון כי הוא פשוט לא יכל לסבול את כל הלחץ הזה גופות שעפו מולו ראשים ידיים כל הדם הזה , הוא מתעורר בלילות אפר להבין שזה עוזר לו... או שכן שלי לדוגמא שהתחיל אחרי שהבן שלו נהרג באחת מהפעולות המבצעיות... יש אנשים שזו דרך מבחינתם לברוח...אותם אני איכשהו יכול להבין למה הם התחילו , לא מסכים איתם אבל מבין (ולא שופט גם חשוב לי לציין )... ** אני חייב עוד לציין שאני לא אומר כאן שצריך לשכול מישהו או ליהיות בצרות (לא עלינו..) כדי לעשן , אלא פשוט לא צריך לעשן ביכלל , ויש כאלה שזה פשוט עוזר להם להעביר עוד יום של סבל וכאב...** (מקווה שהובנתי)

יאסון1234

New member
בהרבה מאוד תיכונים בארץ

יש את "נשף סיום שנה"... "חיקוי" למה שהאמריקאים עושים...

bazmaster

New member
ד"א לפני כל הופעה יש לי מנהג...

דופק שוט עם חבר שלי ג'ק המהלך!

bazmaster

New member
ג'ק המהלך-קודם ג'ק../images/Emo13.gifאחד קח ג'וני../images/Emo13.gif

תאמינו לי זה עוזר חחח

the mnm factor

New member
סלחו לי אבל

השרשור הזה נראה כמו שרשור של חבורת זקנות פולניות שחוששות לחיים שלהם כי הן בדיוק שמעו שאחת הזקנות בבית האבות נחתתכה מקלף בזמן ששחקה ברידג'. אתם אנשים צעירים- כל מה שיש לכם בראש זה להסתכל על כל מיני טבלאות ומחקרים? יאללה- תעשו מה שבראש שלכם, אפילו תתפרעו ותשתו קולה או "משקה ממותק" אם זה עושה לכם טוב ולא פוגע באף אחד אחר. אפילו תעשנו איזו סיגריה או ג'וינט- לא כי זה מגניב או כי כל "המקובלים" בבית האבות עושים את זה- סתם כי זה מה שבראש שלכם כרגע. מה הביג דיל? אתם חוששים לבריאות שלכם? אל תצאו מהמיטה- ואז גם אולי תמותו מניוון שרירים. אבל פאק, תפסיקו לזיין כאן את המח עם כל מיני מחקרים מקיבינמאט. לכל מחקר יש מחקר נגד ועדיף שכל אחד יעשה מה שבראש שלו וישא בתוצאות.

למעלה