סקר עישון

RoieL

New member
מנהלים, לדעתי מאוד מאוד חשוב לטגלן

למען יראו ויראו או משהו.

eran377

New member
ממש אין סיבה לטגלן...

זה אוף טופיק, שרשור מי מעשן ומי לא... אין פה כל כך קשר למוסיקאים שמעשנים.

Ro¥aL

New member
לפי דעתי דווקא כדאי לטגלן

כי הוא לא סתם שאל מי מעשן, הוא אמר את זה בהקשר למוזיקאים יעני כמה מהמוזיקאים מעשנים אפשר לתת לזה כותרת: "אם אתה מוזיקאי אז אתה מעשן?" או משהו בסגנון סתם נחמד

yotamn9

New member
הנקודה כבר הובהרה, והשרשור פחות או יותר מוצה

אין מה לטגלן.

wish i was here

New member
זה לא פורום בריאות ולא פורום רפואה

זה סתם...מי שרוצה לעשן שיעשה את זה בכיף שלו...רק שידע שהוא שואף 100% רעל לתוך הגוף שלו והסיבה לזה לא ממש ברורה

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

נשבעתי לא להתקרב לזה בחיים, ואני מאמין שאני יעמוד בזה.

Y036

New member
../images/Emo31.gif

סתם כזה בחופש הגדול שעבר אני וחברים קנינו קצת לאיזה שבועיים וזה לנוסת קצת וזה היה נחמד..אבל סתם בזבוז כסף.. חבל שחבר אחד המשיך עם זה :\

האגוש

New member
../images/Emo31.gif

אין מצב, בחיים, שאני מתקרבת לדבר הזה. ויש לי עוד כ"כ הרבה מה להגיד על הנושא, אבל אמרתם את הרוב.

grassus

New member
../images/Emo31.gif

לא עישנתי ואני לא יעשן אלכוהול עדיף

מה, סיגריות? בשביל מה?!

בוזזזז אחד גדול. צריך להוציא את זה מחוץ לחוק.

../images/Emo31.gif נגמלתי../images/Emo11.gif

עישנתי winston light ונגמלתי בגלל בעיות רפואיות
כדאי לכם גם לנסות להפסיק!

recoil

New member
1/2 ביום

ויכול להיות גם 10/11 ביום אם אני כל היום עם החברים בטיול או משהו. אבל חוץ מפעם אחת בשבוע (בממוצע) יוצא לי איזה 1/2 ביום. ואל תגידו לי "ככה מתחילים" כי אני ככה כבר שנתיים.

wish i was here

New member
לא מעשן ולא אעשן

סתם להרוס לעצמי את הבריאות כדי להראות מגניב?לא בשבילי. אני מעדיף להמנע מסרטן הריאות thank you very much...

../images/Emo128.gif

נשבעתי לא לגעת בזה או באלכוהול,ובינתיים אני עומד בזה. מישהו הזכיר בשרשור הזה 'יראו ויראו'...באמת שלא צריך לטגלן בשביל זה,הרי יש לנו מספיק אנשים שמתו מזה,או סיבות קרובות לכך בהיסטוריה של המוזיקה....

תירתיר

New member
אז ככה ../images/Emo5.gif

לא מעשנת ולא יודעת אפילו איך מחזיקים סיגריה (באמאשלי) לא שותה אלכוהול אפילו לא שלוק מהקידוש לא נוגעת בקפה בתור אסטמתית רק מהמילה סיגריה, אני רצה להתחבר לאינהלציה.

למעלה