-----------סקר------סקר-------סקר--

-----------סקר------סקר-------סקר--

או.קי בגלל שרוני(ה) תענה שמשעמם בפורום החלטתי ביוזמתי להעלות כאן סקר חדש..אז למרות שזה לא קשור ממש לאביב..אבל סתם רציתי לדעת.. מה הדבר שאתם הכי הכי הכי אוהבים בעולם?
מקווה להענות!!!! ותמיד תזכרו זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים LOVE YOU

VengaGirl

New member
שאלה קלה...

את המוות (זה מה שעלה לי בראש כרגע...אולי אם אני אחשוב קצת יהיה לי רעיון אחר...)

VengaGirl תגובה

אויש באמת מזה השטות הזאת "אני אוהבת את המוות" , את מנסה לתופס צומת לב או משהו? איזו עלובה, סליחה זה לא אישי ,זה פשוט דבר דפוק לכתוב...מ א ו ד

עדיף למות בסתיו..

תראי אני לא מכירה אותך למעשה לא ראיתי אף הודעה בפורום שלך..אני לא חושבת שאת מכירה את שאר האנשים פה שאת יכולה לבקר אותם על הדברים שהם כותבים נכון, גם לי היה קשה לקרוא את זה במיוחד שזה בא ממישהי נורא חשובה לי אבל אני לא אבקר אותה ולא אגיד שהיא רוצה צומי כי זה ממש לא הקטע שלה!!!!!! ואת יודעת מה יותר דפוק? לכתוב תגובה כזאת

עכשיו מעונן

שמעי אני בסך הכל כתבתי את הדעה שלי , מה שאני חושבת ולי זה נראה דפוק ואם יש לך בעיה אז לכי לעזזל!

VengaGirl

New member
עכשיו תורי לענות לך...

איך את יכולה לכתוב שהדעה שלי היא דבר דפוק? ואם אני אגיד לך שלאהוב לדעת שאוהבים אותך זה דבר דפוק זה לא יהיה בסדר נכון? כי זאת הדעה שלך וברור לכולם שהדעה שלך היא הדעה היחידה והנכונה...בטח לא הדעה שלי... ואיך בדיוק את קובעת שאני מנסה למשוך תשומת לב? שאלו אותי שאלה אז עניתי...לי נראה שאת זאת שמנסה למשוך תשומת לב ומה אני אגיד לך...כל הכבוד הצלחת! הצלחת לגרום לי לרדת לרמה שלך ולענות לך את באמת צריכה להתגאות בעצמך על זה... את גם ממש סותרת את עצמך...פעם את אומרת שזה בסדר להביע דעות ופעם את אומרת לאנשים שהביעו דעה שונה ללכת לעזאזל...אבל שוב...כנראה שכשמדובר על הדעה שלך זה בסדר ודעות של אחרים זה לא בסדר... ואיך את יכולה לכתוב שאני עלובה ולהוסיף שזה לא אישי? אני לא יכולה להבין איך אפשר לקרוא למישהו עלוב ולהגיד לו שזה לא אישי...אם זה לא אישי אז מה זה בדיוק? אם קראת עד לכאן...באמת חבל שאין לך משהו יותר טוב לעשות חוץ מלקרוא הודעות שכתבו אנשים עלובים...

וסיכום הדיון הזה

רררר אני לומדת למגן ביום רביעי ואני צרכה להיות גננת?? אז דניאל זה לא היה בסדר מה שאמרת ואלמוג אל תרדי לרמה שלה באמת.. ד י כ ב ר בהצלחה לי ביום רביעי!

דניאל

לכי את לעזאזל ותביאי קבלה אני לא אוהבת שתוקפים חברות שלי אלמוג אם את קוראת את זה אני אוהבת אותך המונים (למדתי משירלי)
אל תהיי עצובה! אין לך סיבה תחייכי החיים הם מתנה! אל תאהבי את המוות הוא לא אופציה כרגע!!! LOVE YOU

VengaGirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

את לא יודעת כמה אני אוהבת אותך
את החיים שלי אני חייבת לך וסתם משהו משהו שהזכרת לי... Yesterday is history, tomorrow a mystery; and today is a gift, that’s why we call it the present

שמעו

דיי איתכם תראו מה עשיתם ממני! סליחה שפגעתי בך לא התקוונתי! אני לא רוצה לריב אם אנשים שאני בכלל לא מכירה אז סליחה

אני בניגוד לכמה אנשים פה...

אוהבת את החיים ואומרת תודה על כל רגע שאני חייה... בערך...
אני גם אוהבת את התנועת נוער שלי שעושה לי את החיים להרבה יותר יפים! וגם לרקוד... ואיך לא? את החבר שלי... זהו... בינתיים

ואני....

אני גם אוהבת את החיים אני גם אוהבת שאוהבים אותי אני אוהבת מוזיקה את הים הקיץ השמש השקיעה הזריחה אבל הכי הכי הכיייי אני אוהבת את הבן אדם הכי מושלם בעולם את המלאך שלי החבר שלי אייל..
LOVE YOU

טוב אז ככה....

אני הכי אוהבת.. מוזיקה
את החברים שלי
את קיציס ופרידמן !!!!
ל"ג בעומר!!!!
וכלבים
אה אה אה ו
זהו
לאב יו אוללל נטע

כמובן שיש עוד דברים כמו...

הירח! שזה אחד הדברים הכי יפים בעולם! וגם השקיעה והזריחה והים והשמיים, וכוכבים! וחבר שלי... שהוא הבנאדם הכי חמוד בעולם שעושה את החיים שלי הרבה יותר מאושרים!

למעלה