-----------סקר------סקר-------סקר--

~איה~

New member
לי יש שלושה דברים

אמא, החורף ואביב גפן

טוף..

איזה באסה זה לא להיות שבת שלמה ולגלות שאת חוזרת איזה עשרים הודעות חדשות! טוף אני משהו כמו עירוב של כולכם אז.. הכי הכי הכי אני אוהבת מוזיקה
וחברים שלי
כלבים
ואת MY ROOM
ואותכם .

נו באמת

*ניב אני הולכת קצת לתקוף אותך אז תתכונן לזה* ניב!!! אולי במקום לחשוב כמה מגעיל וכמה החיים מסריחים תנסה לצאת מהמצב שלך? במקום לשבת כל היום ולבכות רע ליייי אני רוצה למותתתת אני אוהב להיות עצוב ולצטט שירים של אביב גפן בכל מיני פורומים שונים (ואתה יודע למה אני מתכוונת) כמו הכל מתפורר והתאבדות ומשוררים אם אתה לא רוצה לעזור לך אף אחד לא יעזור לך. אם אתה בבור ואתה לא מושיט יד שיעזרו לך לצאת ממנו אף 1 לא יעזור לך . אתה רוצה שנרחם עלייך? שנגיד אוי איזה מסכן ניב אני לא מתכוונת לעשות את זה אני לא אכנס לתוך זה. בן אדם שרוצה לעזור לו לא אומר שהוא אוהב להיות עצוב כי אף אחד לא אוהב להיות בדיכאון ואם כן זה מצריך טיפול הסקר שהעלתי היה בשביל שתכתבו דברים שאתם אוהבים כמו שדניאל נעשה ונטע כתבו וכתבו כ"כ יפה לא בשביל שתבכה לי על החיים המסריחים שלך רק רציתי להראות לך שבתוך כל החושך יש גם אור רק תחשוב איך אתה נראה שאתה כותב שהדבר שאתה הכי אוהב זה להיות עצוב מה ? אתה לא אוהב את המשפחה שלך? את חברים שלך? את החתולה שלך? מוזיקה ? לנגן? ללכת לים לא יודעת!!! משהו רק להיות עצוב? אני לא מבינה איך אפשר לכתוב את זה אתה משוויץ שאתה בדיכאון או משהו? תצא מזה כבר *אופיר אל תמחוק את ההודעה הזו*

Yael Floyd

New member
אני חושבת שאת טועה..

אני לא חושבת שהוא אמר "אני אוהב להיות עצוב, אה אני בדיכאון תירו בי" הוא פשוט אמר שהוא מרגיש שהוא התמכר לזה.. מאיפה לך שהוא לא אוהב לנגן או ללכת לים או רוצה שירחמו עליו? הוא אמר שהוא עצוב. לא יותר מזה. ובאמת נמאס שבפורום הזה כל מי שאומר שהוא עצוב אז אומרים לו "מעריץ דכאוני של אביב גפן, צא מזה" אין קשר בין הדברים. אין שום קשר. כדאי שתתחילו להבדיל ולראות את העיקר.

חברים.....בול../images/Emo93.gif

ולא בקשתי רחמים בפורום ההוא אפשר לכתוב מה שמרגישים החברים הכל כך טובים שלי....המציאו שקרה משהו לאחד מהם והם לא רצו שאני יבוא לפגישה שקבענו.....
וכשאתה תקוע בבית אתה יכול להיתמכר לזה....

ניב..ויעל

ניב- לפי מה שהבנתי מהדברים שלך כן ביקשת רחמים הסקר היה על דברים שאנחנו אוהבים ואתה כתבת שאתה אוהב להיות עצוב איך אתה חושב שזה נראה? אם מישהו היה בא אלייך ואומר "ניב אני אוהב להיות עצוב" איך היית מגיב לזה? אתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה שרע לך שאתה רוצה למות להשתכר ולברוח זה לא יפתור כלום מי שרוצה להיות מאושר הופך את החיים שלו לכאלה החברים שלך פגעו בך שים זין תחפש חברים חדשים..זו בעייה כ"כ גדולה? יעל לא קישרתי בין השירים של אביב לבין הדברים של ניב. הוא כתב שהוא התמכר לזה נו באמת.. לפי מה שהבנתי מהדברים שלו זה שהוא רוצה שנרחם עליו ואולי כולנו נתאבד וזהו? פשוט נמאס אתם בכוח מכניסים את עצמכם לדיכאון? תתעוררו!!!!! כל יום נהרגים פה אנשים בפיגועים תאונות דרכים מחלות וכו´ תגידו תודה שתם חיים תגידו תודה כל יום שאתם קמים בבוקר תפסיקו להיות בדיכאון ולהגיד כמה שרעעעעעע לכם וכמה שהחיים מסריחיםםםם רוצים שינוי? תפתרו את הבעיות שלכם...

Yael Floyd

New member
וואלה, צודקת...

כל יום אנשים נהרגים בפיגועים, תאונות דרכים, מחלות וכו´ אנחנו באמת צריכים להגיד תודה שאנחנו חיים תמיד לחייך ולהיות ב-א-מ-ת מאושרים מבפנים כי אם אנחנו מרגישים קצת ריקנות מבפנים זה אסור כי אנשים כמונו, שגם מרגישים אותו דבר, נהרגים בפיגוע. נו, באמת!! ועוד דבר להגיד לך, שמנסיון, כשמדחיקים את זה אז זה רק חוזר והנפילה הרבה יותר חזקה. אז לפחות באינטרנט אפשר להשתחרר קצת. גם זה אסור??

אויש זה ויכוח טיפשי

אתם מתווכחות עם ניב על אם זה טוב שהוא אוהב להיות עצוב או לא??? סליחה שאני אומרת אבל אתם לא יכולות להחליט בשבילו..היתה שאלה מה אתה הכי אוהב..הוא ענה אוהב להיות עצוב..אתם לא יכולות להגיד שהוא לא צודק..כי הוא זה שיודע מה הוא אוהב.
עכשיו בקשר לזה שאנחנו צריכים להגיד תודה על זה שאנחנו חיים *וקחו בחשבון שטוב לי עכשיו,שזה תקופה מדהימה בחיים שלי,טפו טפו טפו שלא יגמר לעולם* מה תודה?נגיד ניב..למי הוא צריך להגיד תודה?לאלוהים?שברא אותו לתוך עולם שחברים שלו ממציאים לו תירוצים למה הם לא רוצים לצאת איתו?תודה על זה שכל כך רע לו?ועוד בתוספת זה ´לחייך מבפנים´ או איך שלא קראתם לזה.. לא הבנתי אותכם.. ותחשבו זה נכון.."הם נהנים מהחיים,אתה סמרטוט של אלוהים,כי אתה אוהב להיות עצוב וכלום כבר לא חשוב שהשמיים אפורים,כי אתה אוהב את הכאב,שהבדידות איתך זאת השמחה שלך.." <אוהב להיות עצוב-אביב> עצב זזה סוג של התמכרות..תחשבו נגיד שהוא היה אומר שהוא לוקח סמים והכי אוהב את הזמן שהוא בסוטול כבד,ששוכח מהכל ואין שומדבר רע על הלב,הייתם אומרים שהוא ´מעורר רחמים´? -לא נראה לי..הייתם מנסים לעזור לו לצאת מזה..אז זהו..עכשיו הדבר היחיד שנשאר זה לנסות שיהיה לו טוב יותר ושכבר לא תהיה לו סיבה לאהוב להיות עצוב. ועוד משו..במקום להגיד שהוא מעורר רחמים על הצומי שהוא רוצה במשפט הזה..תרחמו עליו שיש לו סיבה בכלל לכתוב כזה דבר..ואם אתם רוצים להגיד תודה אז תגידו תודה שלכם אין את כל הצרות שלו יש! *רוני אמרה את דעתה,רוני צריכה לסתום* ותזכרו שכל זה נכתב מתוך אהבה ע-נ-ק-י-ת
ואני מתה אישית על כל אחד ואחד ממכם
ושיהיה רק טוף!שאף אחד ממנו לא יצטרך לאהוב להיות עצוב..מוווווואה

ניב

אולי לא הבנת את הנקודה שלי או את משמעות הסקר לא העלתי אותו כדי שתצכתוב שחרא לך אלא כדי שתכתוב דברים שאתה אוהב לעשות דברים שגורמים לך לחייך. בקשר לחברים שלך תכנס לפרופרציות אוי מסכן אז אין לך חברים אתה יכול למצוא אחרים בשניה אנשיפ נהרגים כל יום כל דקה על שעה ואתה בוכה על זה? מה יגידו חולי הסרטן? מה יגידו המשפחות השכולות? אוי מסכן ניב כן נו..אין לו חברים..באמת מסכן ניב..אתה יודע מה נראה לי שהשגת את המטרה שלך אני באמת מרחמת עלייך זה היה אמור להיות שרשור שמח ואתה הפכת אותו לדכאוני

ניב נו באמת

תפסיק לכתוב הודעות כאלו ריקות תוכן אתה יודע שאני רוצה לעזור לך אתה יודע כמה זמן דיברתי איתך באי סי ונתתי לך עצות אתה בחרת להיות בדיכאון אתה בחרת שיהיה לך רע . ואגב התעלמתי מההודעה הקודמת שלך תמצא דברים יותר חכמים להגיד מאשר להביא לכל הפורום אינפו´ לגביי

את יודעת מה?

בשבילך
מה שאני יכול לעשות שעות....ליהיות תקוע באיזה חנות של טוור רקורדס ענקית וליראות דיסקים ולהכיר חדשים..וכמה שהכסף בארנק מאפשר..... לקנות

למעלה