סקר-סקר-סקר

Ronnie*

New member
אני יודעת ../images/Emo10.gif

היתרון של סטודיו C מבחינתי הוא שהוא במרחק הליכה (אבל הליכה ארוכה! 20 דקות! האם יהיה לי כוח להתעמל אחר כך?), והולמס פלייס לא. מאחר שלא תמיד יש לי אוטו, זה שיקול... חוץ מזה, השאלה מה אני אנצל בהולמס פלייס - אם אני גם ככה מעוניינת בעיקר באיזשהו חוג התעמלות (אני לא אוהבת חדר כושר). אבל כן, זה בהחלט יקר, שתי האפשרויות... נראה לי שאני אמשיך להתעמל בבית בינתיים
אגב, התרשמתי לטובה מהולמס פלייס... ממש נחמד שם.

צוקה

New member
איפה את גרה? מה שאני ממליצה לך

זה למצוא מקום לעשות בו התעמלות. לאו דווקא מקום עם שם, כמו סטודיו C, B, הולמס פלייס וכיו"ב. במקומות האלה בד"כ יש רק התעמלות בלי חדר כושר והמחירים ממש אטרקטיביים, משהו כמו עד 200 ש"ח לחודש (יש מקומות שאפילו עולים 150-180 ש"ח!)

Ronnie*

New member
את צודקת...

הבעיה שאני מוצאת בעיקר מקומות שהם "רק חדר כושר" (או מקסימום ספינינג), וזה לא מתאים לי... אולי אני צריכה לחפש בכיוון של מתנ"סים וכאלה...

Ronnie*

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ברמת השרון. אצלנו הכל יקר...

צוקה

New member
אולי יעלי2 יודעת על מקומות יותר

זולים? חוצמיזה, יש לי חברה שגרה ברהמ"ש ואוכל לשאול אותה, אני יודעת שיש מקום ברחוב הראשי שהוא מגניב כזה (איזה תיאור למכון כושר...) ולא נורא יקר. אני אברר לך...

יעלי2

New member
אני יודעת על מכון כושר באוסישקין

בבנן של מכבי שירותי בריאות (מתחת לסופר).

צוקה

New member
אני אשאל את חברה שלי כשהיא תכנס

למסנג´ר ואני מבטיחה לחזור אליך בנושא
צ´וקה

דפי26

New member
יאלה צוקה,תני מקום לפדלאה ר"גנית

כמוני. הייתי בפיזיקל פעם.יש לך מקום אחר להציע שהוא רק התעמלות????

צוקה

New member
דווקא יש לי מקום להמליץ לך בר"ג -

רק שאני לא זוכרת את שמו - לדעתי נקרא סטודיו 10 או משהו כזה. הוא נמצא באחת הסמטאות מרח´ עוזיאל, לא רחוק מגן בר-אילן, לא רחוק משד´ ירושלים (הבנת פחות או יותר באיזה איזור מדובר?) עשיתי שם התעמלות לפני שנתיים בערך - יש שם שיעורי עיצוב מדהימים!!! אם זה עוזר לך לאתר את המקום - יש בו גם שיעורי גיהו-ג´יטסו וקארטה לילדים...

צוקה

New member
תראי את ההודעה שלי על שני המקומות

האחרים, הם קצת יותר מפוארים מסטודיו 10 שציינתי.

צוקה

New member
../images/Emo62.gif ויש עוד מקום!!!

שגם את שמו אני לא זוכרת, בעצם שני מקומות: 1) ברחוב סירקין בגבול ר"ג/גבעתיים - מול קולנוע הדר ז"ל. 2) ברחוב כצנלסון בגבעתיים לכיוון כיכר נוח. שני המקומות די נחשבים ויש בהם שיעורים מגוונים של עיצוב, ספינינג, מדרגה ועוד.

דפי26

New member
דברי בשמות צוקה!ואם אפשר בטלפונים

אז בכלל.... מקום להתעמלות לא לחדר כושר שאני שונאת

צוקה

New member
כולם מקומות להתעמלות ועיצוב!

אני לא זוכרת שמות
אבל אוכל לתת לך הסברי הגעה מדוייקים.

switch

New member
בכיכר נוח בכצנלסון יש

את מדיספורט (או מדספורט). יש שם רק שיעורים, אין מכון כושר. ויש גם את G-sport שהסניף החדש שלו נפתח לא מזמן בכצנלסון, גם לא רחוק מכיכר נוח. אני הייתי בסניף הישן והיה שם חדר כושר וחוגים.

blessed

New member
ברמת גן יש את "פיזיקל"

אני התעמלתי שם והייתי מאוד מרוצה. לצערי אחרי החתונה נהייתי קצת פדלאה אבל אני מתכננת לחזור בקרוב.

למעלה