סקר-סקר-סקר

dorlim

New member
פעילות גופנית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מה זה ../images/Emo35.gif

כל פעם רק מתכננת לעשות אבל בפועל לא עושה כלום .... שנינו כאלה פדלאות ... ניסינו להביא מכשיר הליכה הביתה ו... הוא הפך לאחלה מתלה (כ"כ צפוי
)

קוקולה2

New member
אני איתך....

ממש זר לי הנושא. האמת - מתי יש לי זמן? אני יוצאת מהעבודה בסביבות 20:00 כל יום ומתחילה ב- 08:30 - למי יש כוח ולמי יש זמן???

אמיקה

New member
אני ב"ממושמעים"../images/Emo8.gif

מאז ה-דיאטה של החתונה אני בחדר כושר לפחות פעם בשבוע (לא מספיק - יודעת, אבל יותר טוב מכלום
), בסופ"ש ועוד בסופ"ש משתדלת לשחק טניס (גם כן - עניין שהתחיל מהירח דבש - בעלוש חיפש עם מי לשחק וכל מה שהיה לו בסביבה זה ..סחבק
). אי אפשר לומר שהתמכרתי אבל יש לי כבר "הרגל", ז"א ההרגל עושה את שלו כך שאם אני לא אלך לחדר כושר או לשחק טניס (לפחות משהו אחד בסופ"ש) - אז אני ארגיש רע עם עצמי...

Hadar p

New member
לא עושה ספורט רק לפעמים מול הטלויזה

עושה קצת פעילות לירכיים אבל זה ממש לא זה.... התירוץ....."מחכה שהקיץ יבוא...."

che55

New member
מכורה לספורט על כל סוגיו

משתדלת 5 פעמים בשבוע להגיע למכון, או לפחות4, מתעמלת שעה ארובי שעה עיצוב ולפעמים חצי שעה שחייה - אם נשאר כח. בשלישי ושישי: שעתיים ארובי ושעה עיצוב. מה אני אגיד לכם - אני עדיין לא חטובה וממש לא רזונת, אבל מרגישה טוב ולא מתבטלת. כמובן כשלמדתי אז הצלחתי להגיע למכון רק 3 פעמים, אבל התמדתי שלא לפספס. שישי שבת - קמה בבוקר עם שון ו"קורעת את ה***", אח"כ אני מרגישה נפלא כל הסופ"ש.

למעלה