סקר-סקר-סקר

סמיילי22

New member
סקר-סקר-סקר

איך אתם עושות פעילות גופנית? אני מנויה למכון כושר ומשתדלת להתאמן 3 פעמים בשבוע.

keren1877

New member
אז זהו, שבלית ברירה, גם אני...../images/Emo3.gif

עקב הדיאטה בה פצחתי והשעון ההולך ומתקתק לקראת החתונה ובכלל, הגעתי למסקנה שאני צריכה להתחטב קצת, אז אני הולכת למכון כושר באוניברסיטה. בינתיים, משתדלת פעם-פעמיים בשבוע, אבל נראה לי שאני צריכה להשתדל יותר...

poogi27

New member
אולי הסקר צריך להיות:

האם אתן עוסקות בפעילות, ואם כן איך וכמה? כי אחרת לא אוכל להשתתף...אני לא עושה שום פעילות גופנית (אולי פעם בשבוע הליכה - אבל זה לא נחשב)

שמופית

New member
אני פדלאה רצינית....

בינתיים אני מצליחה להתמיד רק עם היוגה לנשים בהריון ולמעשה ממש נהנית מזה, אבל זה לא כל כך בקטע של כושר אלא יותר בקטע של גמישות ושלווה.... מידי פעם תמיר מנסה לסחוב אותי להליכה של חצי שעה (הוא אפילו משתמש בקופוני ההליכה שהכנתי... מזל שלא הכנתי הרבה
), אבל לרוב אני מתפדלעת...

uti

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifעושים סקס......./images/Emo9.gif

הכי פעילות גופנית שאני עושה היום.... עד לפני החתונה שחיתי כל יום...אבל עכשיו עם הלחץ בעבודה והלימודים אין לי זמן בכללללללללללללללל

צריכה ולא עושה - פדלאה !

אני בשלב כזה של הדיאטה שבלי ספורט הקילוגרמים לא יורדים ואפילו קצת עולים... ואני יודעת שאני חייבת להתחיל ספורט בשביל לגרום להם לרדת חזרה, ופשוט לא מצליחה להביא את עצמי לזה... אין לי אוטו, ואין לי מכון כושר בסביבה, ואין לי מספיק מוטביציה עצמית לצעדות בוקר... אשמח לתמיכה, רעיונות ושאר כלים שיביאו אותי להזיז את התחת....

וצריך מוטיבציה להגיע לשם, נכון ?

בשנה שעברה הייתי מנויה והלכתי בערך 6 פעמים... תחלקי 1000+ ש"ח ב-6 ותגלי כמה שילמתי לפעם... הקטע הוא שללכת צמוד ללימודים דורש להסתובב עם תיק ענקי, וללכת לחוד דורש מוטיבציה... וזה מה שחסר...

רחלילי

New member
קחי עצה

תקבעי עם חברה שאתם דוחפות ומאיצות זו את זו ללכת. אפשר להרשם במהלך היום לשעה מסויימת בסוף יום וזה ידרבן אותך ויחייב אותך ויבטיח שבשעה שתבואי יהיה לך מכשיר. אני מאד מתגעגעת לחדר כושר הזה ולאווירה שהיתה שם. ממליצה לך לנצל את זה ואל יכולה גם לשכור לוקר לכל הסמסטר ולהשאיר שם דברים במשך היום והחודש. מומלץ בחום רב ללכת לחדר כושר הזה.

יודעת מה, צודקת...

לגבי החברה אני לא בטוחה - רשימת החברות שלי שיש להן זמן או גרות קרוב מספיק (כלומר, לא חיפה וכו´) די מדולדלת... אבל אני אבדוק את העסק. כאמור, בתואר הראשון הייתי הולכת די הרבה - אבל עכשיו הזדקנתי...

רחלילי

New member
הייתי מציעה את עצמי רק שלצערי

אני כבר ממש לא מסתובבת באזור. אולי שנה הבאה מי יודע.

איזה חמודה, תודה...

ובאמת אם תרצי שנה הבאה, בכיף (בטח עד אז אני כ"כ ענקית שלא יוכלו להעלות אותי על הליכון)...

אמיקה

New member
הילה - עוד רעיון...

אולי במצב הזה, כדאי להשקיע במכשיר כושר בייתי ... הליכונים מקצועיים זה אולי יקר, אבל פשוטים אפשר לקנות בתשלומים, כנ"ל אופני כושר וסטפרים אפשר לרכוש אפילו בסדר גודל של 400 ש"ח (הכי הפשוטים - אבל יעילים..). זה - מול טלויזיה, מספיק 20 - 15 דק´ ביום, כל יום, או כמעט כל יום ו...וואלה. יש. ההמלצה שאני מכירה זה 40 דק´ - פעמיים בשבוע, ורצוי גם פעילות "עיצוב" (שאת זה גם אפשר לעשות בייתי עם קלטת וידאו...). מהבית, בלי כל ההתארגנות, זה אולי מקל...

בקילי

New member
הולמס פלייס

מנסה ללכת פעמים שלוש בשבוע קצת חדר כושר, אח"כ הליכון ובסוף בריכה. לצערי בשבוע האחרון לא יכולתי ללכת בגלל ניתוח. וכמובן סקס - הפעילות החביבה עלי

Ronnie*

New member
אני משתדלת להתעמל

בבית, עם קלטות וידאו... דווקא יש לי משמעת עצמית, בתקופות שיש לי קצת זמן... השבוע היה לי "שבוע ניסיון" בהולמס פלייס (קיבלתי חינם כי אורי מנוי) והיה לי ממש כיף (פעמיים ספינינג + פעם אחת פילאטיס), אבל לצערי זה ממש יקר, אז אני לא אעשה מנוי כנראה... אני גם מעדיפה משהו במרחק הליכה. כבר הרבה זמן אני מתכננת להירשם לסטודיו C ומהססת... (בגלל המחיר בעיקר).

קוש1

New member
מצטערת לאכזב

אבל אני מהמכורים לספורט ולפי צו האופנה - לספינינג

אתי@

New member
רוני - סטודיו C לא הרבה יותר זול

מהולמס פלייס, ואת מקבלת הרבה פחות

למעלה