סקר... סקר... סקר... סקר... סקר...ס

9סנורקה9

New member
חיפשתי

שאני? אחפש? מה יש? אני אף פעם לא נוגעת בהם, לא בחיפוש ולא בחיפוש מתקדם. חוץ מהפעם שניסיתי לגלות בן כמה הפורום שלי. הפעם הסקרנות באמת הרגה את ה
. היה מעניין! יש עוד כמה דברים שלא הבנתי ויוצרים אצלי קצת סתירות (שום דבר אידיאולוגי, רק דברים שלא מסתדרים מבחינת כרונולוגית), אבל אני רוצה לומר הרבה מזל טוב!
. נשמור את הדיון לפעם אחרת...

שכחת כמה דברים:

1. מזיין את האח של החתן על הבאר ודואג שצלם החתונה יהיה בזויות הנכונות 2. עושה פיסטינג לאבא של החתן לעייניה המשתאות של האמא 3. מחליט שאתה סטרייט, מרכיב את הכלה על האופנוע ונוסע איתה בכיוון הזריחה (כלומר בת-ים) בעודך משאיר את הרב והחתן מתנים אהבים תוך מציצת שרימפסים ואת היד של החותנת עמוק מדי בתוך הישבן של בעלה ז"ל

SmartChild

New member
התשובה הנכונה היא ד!!!../images/Emo63.gif

בס"ד התשובה הנכונה לא ספק היא ד: ד. לובשים בגדים מהוגנים, ששומרים לליל הסדר, שותים מיץ, באים לחתונה,נותנים צ´ק ומבטיחים לבוא לברית. כי העיקר שיהיה מאושר!!! אני צודק? *** ולומדים מהחבר הטוב שנתן דוגמא למופת...

Yaniv-DC

New member
איזה כיף לבחור הזה

בתח"ת איזה כיף לבחור הזה שמרמלד בעל הסבלנות מנהל את הפורום הזה ולא אני. הוא עוד היה מתלונן עלי בפורום משוב שחסמתי אותו מהפורום לצמיתות ופוטר את חברי הפורום מנוכחותו המעיקה כיום קיץ אביך באוגוסט.

לירונר

New member
בתח"ת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אהבתי עד מאוד ~
~ עשית לי את הבוקר

MARMELAD

New member
אני לא אוהב לחסום

אני גם לא רואה שום סיבה לחסום מישהו בגלל שהדעות שלו מעצבנות / משונות / מגוחכות. אני חושב שחברי הפורום מספיק אינטילגנטים להבחין בין הודעות - ובמקרים קיצוניים (ראה ערך אין קוקסינלים - זה הכל מזימת הייטק) אני כבר מתערב... בכל מקרה אני חושב שסמארט צ´יילד מביא לנו כאן טיפול נהדר בהתמודדות עם כל מיני סוגים של אנשים.

אני הייתי מנתק את הקשר וזהו

בלי שנאה ובלי ניסיון להרוס לו את האירוע הוא בחר להיכנע ללחץ משפחתי על חשבון האהבה שלנו והחיים המשותפים, אין לי רצון להיות איתו בקשר ובוודאי שלא אקח חלק באירוע מזוייף שאומר שכל מה שהיה בינינו לא משמעותי מבחינתו אדם פוגש את אהבת חייו ורק אחר כך מחליט להתחתן, אם הוא נמצא איתי ואוהב אותי ועדיין מסוגל לבוא יום אחד ולהגיד שהוא צריך להתחתן, שיעשה זאת בלעדיי

my self

New member
מסכים לחלוטין

אני לא אוכל להישאר בקשר עם האדם ששבר את ליבי. מעבר לצער, אני אכעס עליו. גם בגלל שנפרד ממני ועוד בגלל סיבה חיצונית, שלא קשורה לטיב מערכת היחסים בינינו וגם בגלל הבחירה שבחר לעצמו, לחיות בשקר עם הסביבה ועם עצמו (כעס מתוך care, מילה שאין לה תרגום הולם בעברית, פחות או יותר דאגה שבאה מאהבה). עם זאת, נקם היא בכלל לא הדרך שלי, אני לא רואה איך זה מועיל לי (הוא לא מכבה בעירה פנימית אלא רק מגביר אותה) ובטח שלא לצד השני. כלומר, אני לא אחשוש להביע את תחושותי, אבל באופן ישר וכן ולא פחדני ונבזי.

../images/Emo4.gif תסלחו לי מאד אנשים!

אני המום. יצאתם פה, חלקכם, חבורה של ילדים קטנוניים וחמדנים. מה זה?! החבר הזה שייך לכם?! מי אתם בכלל?! להרוס לו את החיים כי הוא החליט משהו שלא מוצא חן בעיניכם?! רבאק. כאילו, מה?! אם אתם באמת, אבל באמת אוהבים את אותו חבר אתם תבואו לחתונה, ותפגינו הזדהות, ותשמחו בשבילו (אפילו למראית עין!) ואחר כך, תלכו לבכות בצד. שאף אחד לא יראה. אם אתם באמת אוהבים את אותו חבר, אתם בטח שלא תהרסו לו את אחד האירועים היותר גדולים ויותר משמעותיים בחייו. וכמו שכבר אמר כאן מישהו: if you love someone - set him free
מצטער אם מישהו נפגע, לא התכוונתי.

אגב חתונה וחבר

פעם כשעוד הייתי צעיר ונאיבי (לפני איזה 8 שנים) הוזמנתי לחתונת חבר. לא, ממש לא מישהו שאי פעם חשקתי בו, אבל היה לי מבאס לבוא לבד, אז החלטתי לקחת איתי את השותף שלי לדירה (יאמי יאמי, אבל סטרייט לחלוטין). בשיא התמימות (באמת!) הצגתי אותו בפני כולם בתור "השותף שלי לדירה". תאמינו לי, זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שמישהו עשה לעצמו אאוטינג לפני שהוא ידע על עצמו שהוא הומו. (האמת? לא הייתי כל כך תמים, הבנתי אחרי 10 דקות מה אני עושה, אבל זה כל כך שיעשע אותי שהחלטתי להמשיך עם הקטע ולא לתקן את הרושם המוטעה).

MARMELAD

New member
שום סט הים פרי

אני את הגבר שלי אשחרר רק לקבר ! ! ! (תורן, אני המום - קצת ציניות, קצת רוע, תתחבר לאינרביץ´ ! !)

לירוי25

New member
תורן מותק..

הקטע של הקדוש המעונה..לא ממש הולם אותך כפרה! ואם אתה באמת רוצה בתשובה חיובית, בוא לרגע תזכר בסדרה "דוסון קריק" בסצינה המפורסמת בה ג´יק מודיעה לג´ואי המאוהבת בו כי הוא הומו. ככה בדיוק אני ארגיש ביום שהנסיך יגיד לי שהוא פיתח תשוקה עזה לשמן קיק ורוצה להתחתן עם לקרדה! תחושה של סכין משונן שננעץ בליבי! ולמה זה יותר כואב אולי מפרידה רגילה? כי זה משהו שאתה אף פעם לא יודע איך להתמודד איתו! כי הפעם המשפט "זה לא אתה זה אני" מקבל משמעות שונה לחלוטין! לא נפגעתי אח שלי, אבל תחשוב על זה.

למעלה