סקר... סקר... סקר... סקר... סקר...ס

xanadu

New member
סקר... סקר... סקר... סקר... סקר...ס

הנה משהו שיטריד את מוחכם וצר לי , השאלות מנוסחות בלשון זכר בלבד ומיועדות לזכרים. חברכם, אהובכם, ציפור נפשכם, מודיע לכם - אני לא יכול יותר, המשפחה לוחצת, אני מתחתן!!!! תבוא לחתונה. תגובתכם היא: - א. דוחה בנימוס את ההזמנה, קונים בקבוק אבסולוט קורנט, עוטים שק ואפר ומסתגרים עם הבקבוק ועם יגונכם הכבד בחדר. ב. קונים את הבקבוק, עוטים מחלצות ונצנצים, וביום החתונה יוצאים לטיאלוי לצוד כי אני אראה לו מזה. בזמן שהוא אומר הרי את מקודשת, אתה עושה מעשה סדום עם נוכרי עלום שם. ג. עדיין עם הבקבוק, דופקים הופעה כוסית של החיים, מגיעים לחתונה, משתכרים כדבעי, הורסים את הפלמינגו מהקרח, מחרבים את הפירמידה של השמפניה,משתוללים על הרחבה, מתחילים עם המלצרים, מוציאים לו את העיניים שייחנק. בקיצור, עושים בושות. ד. לובשים בגדים מהוגנים, ששומרים לליל הסדר, שותים מיץ, באים לחתונה,נותנים צ´ק ומבטיחים לבוא לברית. כי העיקר שיהיה מאושר!!! ה. במעטפה של הצ´ק מכניסים פתק תפגוש אותי אחרי החופה במגרש חנייה. לעיונכם, לטיפולכם המסור, אודה

אני חושב שברגע שכתבת "חברכם, אהובכם

ציפור נפשכם..." התשובה היא די ברורה. לי, לפחות.
להרוס לציפור הנפש את החתונה? להשתולל? לעשות בושות? לציפור הנפש?! איזה מן חבר עושה דבר כזה? אני חושב שהאופצייה היחידה היא האופצייה הלפני אחרונה - לבוא, מהוגנים, להפגין תמיכה. העיקר שהפשוש יהיה מאושר. וזה הכי חשוב, לא?
ככה *אני* חושב, בכל מקרה.

dodobird

New member
אבל...אבל...../images/Emo4.gif

יפה אמר מִשמִש (יותר כיף לי בפה ממשנה תורן, צר לי
), שכן כה אמרו חזלינו- "if you love someone, set him free". אתה באמת אוהב אותו? שיעשה מה מהוא מחליט. אבל- לא איתי. כלומר- הוא מבקש שאני אבוא? לא תודה. בחרת דרך, שיבושם לך. אין מצב שאני נשאר איתך בקשר רומנטי. לגבי ידידות- המממ... רבות נאמר לגבי ידידות לאחר שמסתיים קשר. אבל זה עניין לשרשור אחר. DB (ספיין, מותר לי :}?)

MARMELAD

New member
../images/Emo39.gifאני בא לחתונה עם זר פרחים

ומבער. מה קרה? הבנזונה מתחתן? עם אישה? במקומי? ועוד חושב שאח"כ אני אשמור איתו על קשר? שיישרף. שתשרף גם הזונה המכוערת שלו. אני בא בלבוש חתונתי, מחייך, מנשק את הכלה, מנשק את החתן, מכניס לכלה טריפ לשמפניה, שופך על החתן בלאדי מרי, קושר חתול לשמלה של החמות, מפיל את הפירמידת כוסות על הרב, משכנע את הילדים להתחבא מתחת לשמלה של הכלה, נשען חזק מדי על העמוד של החופה, מאבד את הטבעת, מגיש לרב צלחת שרימפס; שיישרף העולם, שישרף המניאק. אותי לא עשו באצבע. (קצת מגוחך כשזה בא ממישהו שמתכנן חתונה בעצמו - אבל אצלי זה אחרת
)

SmartChild

New member
תגובה לMARMELAD ../images/Emo63.gif

בס"ד כתבת: "מגיש לרב צלחת שרימפס" להזכירך, רבנים אינם אוכלים שרימפס. זה גורם לקילקול כיבה חריף (היום כל המדענים מסכימים). החוק בישראל שחוקק בהסכמה לאומית שבישראל יהיה אך ורק חתונה מהזרם החרדי אותרדוקסי, מחייב אותך החילוני להתחתן בחתונה חרדית. אם לא תעשה כך - תעבור על החוק שאתם החילונים כל כך מהללים. חה חה חה. אתם חייבים להתחתן לפי מה שהדת היהודית קבעה!!! קצת יהדות - מה רע??! *** והשפן מעלה גירה! (זה הוכח מדעית)

.m

New member
למעשה, נעלול יקר

חתונה אזרחית תקפה בארץ. mai (בטח, והצפורניים של החתול יורקות רעל, וכינים נוצרות מזיעה)

shan17

New member
תגובה...

קודם כל, זה לא גורם לקלקול כיבה, אולי לקלקול קיבה - למרות שגם זה לא הוכח. דבר שני, זה עומד להשתנות זו רק שאלה של זמן... בעוד כמה שנים או כמה עשרות (בתקווה שעדיין נעמוד כאן) נישואים אזרחיים יותרו לפי חוק זוהי רק שאלה של זמן.... אני רוצה ציטוט אחד של מדען שאמר ששרימפס גורם לקלקול קיבה... אין רע ביהדות, יש רע באנשים מהסוג שלך, שעושים ממנה צחוק! ליל מנוחה שן

MARMELAD

New member
אה וגם

אם שרימפס עושה קלקול קיבה אז 99.9% מהעולם המערבי צריכים להיות עכשיו בתור לשירותים

MARMELAD

New member
אה, אין לי שום בעיה עם הדת היהודית

דווקא אני נורא מחובר לשורשים שלי. אמנם אני לא שומר כשרות ושבת ובעצם לא עושה שום דבר לפי הדת אבל אני מאוד מסמפט את היהדות. זה כמו קרוב משפחה רחוק. הוא חלק ממך, אתה אוהב אותו, אבל לא בא לך לראות אותו יותר מדי.

DJNYC

New member
תגובה לקשקשן.

בצ"ד. אני חושב שאתה בדיחה גרועה אבל בכל זאת. החוק שחוקק בישראל לא חוקק בהסכמה לאומית לצערנו זה המצב כיום, אך אם ירצה השם המצב ישתנה וגם זוג גברים, זוג נשים או זוג סטרייטים יוכלו להינשא ללא העול הדתי, וכמובן גם להתגרש. אתה ממש נראה מאושר לראות שאנחנו חייבים להתחתן בחתונה יהודית, אבל מי שבאמת רוצה, לוקח את ישבנו טס למדינה זרה מתחתן כמו העולם המודרני וחוזר לארץ ואז הוא לא כפוף לחוקים הקדומים. נקווה שבקרוב המדינה תוכל לתת לאזרחיה להתחתן עם חופש מדת, ושאזרחיה לא יצטרכו לנסוע למדינות זרות כדי לנצל את זכותם האנושית. אתה את הנקודה שלך העברת אך היא לא התקבלה, מה עניינך בפורום מעבר לזה? למה אתה כותב רק בפורום בנים בלבד? אם באת לחנך, לשנות או להראות לנו את האור kindly remove yourself. תהיה בריא, חזק ואמץ, ישר כוח, ועם ישראל חי!~

xanadu

New member
נראה לו שזה יעבור לו בשלום?

הבן יונה מתחתן? אני אראה לו מה זה. אני אשים פלפל בעוגה, אדביק את ההינומה לפנים של הכלה המשופמת, אני אחליף את הכוס בכוס מנירוסטה, אשים סוכר במיכל הדלק של הלימוזינה ולשון בפה של כל מלצר. אם אני עושה דרמה, אז בגרנדיוזיות דארלינג והעיקר אני אביא להם צ´ק בלי כיסוי. שהם יסעו לאיי סיישל על חשבוני? זובי.

9סנורקה9

New member
"קצת מגוחך כשזה בא ממישהו שמתכנן

חתונה בעצמו " הסבר, אם זה לא חטטני מדי?

MARMELAD

New member
בכיף

רק שאין לי כוח להיכנס לכל הדיון הזה כרגע... פשוט חפשי בחיפוש המתקדם את הכותרת "התחנה האחרונה" או תחת הניק שלי את התוכן "דפנה" או "מתחתן"... ותקבלי את כל התשובות..
גיא |שופינג|

למעלה