סקר סקס

Bubble Girl 27

New member
ושוב אני אומרת בשקט בשקט

תנועה עירנית של שרלוליות זורמת לכיווננו... אחותי זרקי איזה עצם..רצוי שתהיה עבה וקשה

שרשירית

New member
../images/Emo123.gif יש לך מזל שאת כזו מקסימה

ואת כבר לא מבואסת מהטמבל הזה... אחרת הייתי באה לכסח לך את הטוכס וחצי

שרשירית

New member
../images/Emo127.gif את לא טועה

הגיע הזמן שהיא תפתח עור של פיל ולא תתחשב באחרים כל הזמן על חשבונה. התגרשת, למדת (אני מקווה) - אל תתני לאף אחד לדרוך עליך. חוצפן!

שרשירית

New member
../images/Emo189.gif צודקת, אבל...

אנשים, כולל גברים (שגם הם אנשים כידוע
), מרשים לעצמם להעיר הערות כל כך לא במקום בעיקר כשהם לא מכירים אותי כמעט. מי איפשר לכם להעיר לי ולהביע את דעתכם בלי שאבקש ובלי שארצה? אתם יודעים, גם אתם לא מושלמים. לפעמים אנשים מרשים לעצמם להגיד דברים "בעדינות", הם פשוט אומרים את זה בלי לחשוב פעמיים ואני זו שצריכה להתמודד עם הדברים אחר כך. ולפעמים נמאס לי להיות נחמדה, במיוחד לגברים מנופחים שמתנשאים וחושבים את עצמם, לא מזמן היה אחד שאמר לי "אני לא מבין למה את מתאפרת אם את הולכת הבייתה או שממני את הולכת לעוד אחד". אבל לא הייתי מסוגלת להגיד לו שהזין שלו קטן כמו טמפון ואני הולכת לעשות השלמה עם יד ימין. לא אמרתי את זה כי אני הייתי פגועה ולא רציתי לפגוע בו. אנושית? אני מטומטמת שלא ייבשתי אותו על המקום. אז אני מרשה לפה שלי להשתחרר ואז... אין מי שיעצור אותי, הוא יכול לקבור את עצמו מבחינתי.
היום נמאס לי לחשבן לכל העולם, העולם מרשה לעצמו יותר מידי.

שרשירית

New member
אחותי, וולקאם באק! ברור...

מעטים יודעים לעשות סקס טוב כמו שאני אוהבת. שונאת, אבל שונאת לגלות אחרי 5 דקות שזה הולך להיות אסון. אי אפשר פשוט להגיד תשמע, אין טעם. להתלבש וללכת. או לחילופין אי אפשר להביא את הגבר שמזXX מעולה ולחסוך ממני את כל החיפושים והנפילות.

r e d h e

New member
מה יכול להיות..

אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה - לביאה (גינגית אני) מה פאדיחת הסקס - הפלצה תוך כדי ( כן מתוודה ...קרה) הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 19 בבסיס על מיטת ברזל צבאית. ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא - לא , לא עושה לי את זה מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים - באוטובוס , בחדר הלבשה פארק קנדה מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים- האקס (כן עובדה קשה, ואני תריכה להתמודד איתה)

Bubble Girl 27

New member
הפאדיחה שלי היא נוהל יומי

זה כמו שהבדוואים תוקעים גרפס אחרי אוכל טוב...
ובקשר לאקס, איזה באססססססססססה! אבל תמיד אפשר לשאוף ליותר טוב בטוח שיש אחד כזה

r e d h e

New member
אפשר לצוטט אותך...?

בקשר לאקס כמובן.... כי הציפיות גדולות...וכולנו יודעים שכגודל הציפיות...משום מה ממעט החברות הרווקות שנשארו לי בשוק, דוקא לא שמעתי הרבה המלצות. משום מה, ויסלחו הגברים שבחבורה, אבל נראה שטרנד היום הוא "קוויק אנד קליני" מה נקרה קצר, חסר השקעה ... גומרים הולכים כזה...

Bubble Girl 27

New member
סליחה חייבת לתקנך יקירתי

כחובבת רווקים מושבעת (שניים מאז הגירושים והיד עוד נטויה... אלא אם כן היא בשימוש) יש לי בחור משקיען! ולא לאחר אילוף אלא ככה הוא תמיד!!! אוהב את זה ארוך ומפנק... אז עזבי אותך מחברות, אולי חברות שלך לא יודעות ת'עבודה מבאסות ת'בחור והוא מעדיף מהיר ועצבני 8

r e d h e

New member
וואלה מקווה להיווכח בטעותי

וחסר (לך) שלא... ד"א ה - 8 בסוף זה בטעות, או איזה קוד לקוויקי, שאני לא ממש מעורה בו?

felka

New member
לא נסלח לך... ../images/Emo4.gif

איזה QUICKIE איזה נעלים. לא יודע מאיפה יקרצת את זה ... בחיי אנו עבדים קשה .... חותמת?

טוב...

אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה? אדלג. תלוי איזה חיה הפרטנר יעיר בי
מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה? - חתלתולה שהחליטה שהעכברים מתרוצצים שם מתחת לשמיכה
, ואם לא - בטח משחקים איתה. אחרי שריטה 17 במספר וצחוק שלא ניתן לשלוט בו כל החשק נעלם
. טיפולים פסיכולוגיים? למה לי...צחוק זה בריא
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל...במקום...ועם...(בלי שמות רק הקרבה ובתקווה שלא היתה קרבה של בני דודים וכו' כי גילוי עריות לא מתקשר לנו לשאלה של החיות מלמעלה). - בגיל 17.5 עם חבר שלי דאז,גרוש+1 (הייתי ילדה מפותחת), במקום הכי לא מעניין - דירה שלו. ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא? (כל הסוטים לא להתבייש כולנו פה חברים לא נעשה לכם אאוטינג) -לאאא, גם לא בתור צופים! מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים? -בקורבן התמים? אני
? בחיים לא! מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים (בלי שמות שוב כי זה פחות מעניין) כולי תקווה שזה העתיד ולא העבר

איזו דרך לחזור! מה שלום כולם? ו....../images/Emo9.gif

אם הייתם חיה, איזו חיה זאת היתה? נמר סביר להניח מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלכם וכמה טיפולים פסיכולוגיים נדרשו להתגבר עליה? הייתי עם מישהו שהיה לו גדול מדי ופשוט לא הלך! (או יותר נכון לא נכנס)...נכון צרות של עשירים אבל זה לא נעים!
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל.17..במקום.בית - מיטה..ועם..החבר הראשון שלי. ואם בחיות עסקינן, חיות וסקס כן או לא? ממש ממש ממש לא. וגם אין סיכוי לעולם.תודה. מה המקום הכי מוזר,סקסי או מיוחד שביצעתם בו את זממכם בקורבן תמים? בשירותים במטוס....זמן טיסה . מי ולמה הסקס הכי טוב שהיה לכם בחיים אני שמחה לאמר שהיו כמה מועמדים
אבל הטופ: מישהו שהיה מורה שלי במכללה...והיה בלתי נמנע...ובלתי נשכח. תלמידה טובה!

שרשירית

New member
../images/Emo12.gif נעהל'ה, נמרה שכמותך ../images/Emo12.gif

בשירותים במטוס???
עם המורה שלך??? ואווו.... איזו דרך לחזור

Bubble Girl 27

New member
פחחח ואת חשבת שאת הולכת להמם אותנו

לאט לאט אני רואה פה תנועה עירנית של חתולות מין שרלוליות... אני בעד הקמת מועדון שרלילמיאו.

שרשירית

New member
שקטות שקטות אבל עמוקות מאוד ../images/Emo8.gif

בסוף מסתבר, כמו תמיד, שכולי רק הרבה רעש וצילצולים.
לפי מה שקורה פה בזמן האחרון - מיצה, אפשר לשנות את השם של הפורום
.

למעלה