סקר סקס

שרשירית

New member
והפדיחה הכי גדולה...

שהאקס שלי יושב עכשיו מול המחשב וקורא את כל השטויות שהאמא של הבן שלו עושה

cheshire9

New member
יאללה

אין לי כוח לכל כך הרבה שאלות....... שם תמונה במקום

cheshire9

New member
אני מקווה

שזאת מחמאה....... אבל אני באמת לא שעיר במיוחד. טוסיק של תינוק ?

שרשירית

New member
ואוו, הרבה יותר שווה

יאללה, שירשור תמונות זימה. ... יאמי!! אבל חייבת לדעת מה נחשב פאדיחה אצל גבר - שמישהו יהיה לו ביצים ויגיב.

cheshire9

New member
פאדיחה לגבר ?

מה פשוט מזה ? הרי חצי מהפעמים לא עומד לנו בפעם הראשונה. בחצי השני עומד - ואז גומרים מהר מדי..... סיפורים ? פעם הייתי עם אחת נורא שקטה ומופנמת. ישבנו אצלי בסלון ופתאום היא מזנקת עלי ונתלית עלי בהיפוך עם הראש למטה כמו מתעמלת רומניה. כמעט קיבלתי התקף לב....... סקס כמובן לא יצא מזה. היתה לי אחת שהיתה מזיינת ונרדמת מיד אחרי שגמרה - כמו גבר. הייתי נשאר על ידה ער ומתוסכל. אחת אחרת שכותבת פנטזיות מיניות בחסד - וכשהגענו סוף סוף למיטה שכבה שם כמו גוויה ולא הנידה עפעף... וכשמישהי מתקשרת להודיע לך שהיא מאחרת - זו לא פאדיחה ? בקיצור - לא חסר.....

Bubble Girl 27

New member
חומד...היינו ביחד פעם ואני לא זוכרת???

אה אולי כי נרדמתי ישר אחרי

אבל זה באשמתנו בלבד../images/Emo10.gif

כמה פעמים אנחנו מזייפות את נשמתנו רק כדי לזרז עניינים? לכמה מאיתנו באמת יש סבלנות להסביר להם מה לעשות ולא להתעצבן שהם לא ממש מקשיבים, כי הם בטוחים שהם עושים את זה הכי טוב? האם אנחנו באמת יכולות להגיד להם את האמת בפרצוף? האם את באמת תגידי לגבר שיש לו את הזין הכי קטן שראית בחיים שלך וכמו שהיית "בתולה" לפני הזיון אז ככה את בתולה גם אחריו, או שתחרמי עליו? אני יכולה להגיד לך על עצמי שאני מרחמת. גברים לרוב מונעים מהזין שלהם (ויסלחו לי כל הגברים הרומנטים באשר הם). אם תרמסי אותם, את יכולה להרוס להם את שארית האגו שנשארה. לא מסוגלת להגיד לבן אדם בפרצוף שעדיף שהוא לא יוציא את מה שיש לו במכנסיים החוצה.

אז זהו..

צודקת בהחלט! מפה מתחילה הבעיה, שאי אפשר להגיד להם כלום .. כי זה האגו היחיד שלהם וברגע שבטעות תגידי את מה שאת חושבת אז רמסת אותו וסביר גם להניח שלא תראי אותו לעולם.. הגברים האלה לא יודעים שיש לנו את הכוח להרוס אותם במילה אחת...

אין לי בעיה לא לראות אותו שוב

אבל יש צורה להעיר דברים. אני אתן לך דוגמא - אני לא בחורה רזה. מעולם לא הייתי. לרוב אין לי בעיה עם זה. נפגשתי עם מישהו והיה סבבה ולמחרת הוא העיר לי בעדינות על המשקל. בצורה כזו שאפילו עושה חשק להתחיל לשמור קצת. לעומת זאת, פגשתי גם מישהו והיה ממש סבבה אבל פתאום הוא זרק לי הערה כל כך פוגעת שמצאתי את עצמי יושבת למחרת כמעט יום שלם ובוכה. ואת יודעת מה זה גרם לי? זה גרם לי להלחץ, באיזשהו מקום, מהמפגש הבא עם גבר. אז אני לא מוכנה להיות חסרת רגישות ואני לא מוכנה להגיד לגבר שהוא זיון חרא או שיש לו זין כל כך קטן שזה נורא ואני אפילו לא מוכנה להגיד כלום על זה שלט עומד לו, כי אני מניחה שהוא מספיק במבוכה ולא צריך גם אותי על הראש. אני לא קדושה, אני אנושית.

תראי...אני למדתי בחיים

שכאשר אתה מרגיש נפגע ..אז מותר לך לפגוע חוץ מזה, לעניות דעתי כאשר גבר מקיים יחסי מין ולא עומד או לחילופין גבר שהז... קטן ... אז הוא מרגיש די נבוך מהעניין גם ככה. אז מילים לא יתרמו הרבה לעניין. מאידך, גם כלפייך..כאשר גברים מעירים לך, אז מה? אתה לא יודעת שאת מלאה??? אז למה הצורך להעיר לך??? מה זה תורם לעניין?? חוץ מזה, מה הקשר בין מלאה לסקס?? למה בחורה מלאה עושה סקס פחות טוב מבחורה רזה?? נראה לי טעות מחשבתית! תקני אותי אם אני טועה..??

ברור שלא, אבל אני גם יכולה להבין שיש

גברים שמעדיפים רזות יותר וזה בסדר גמור. תראי, העירו לי השבוע שאני כמו 3 נשים (אם את שואלת אותי, אני מקסימום 1.5 או 2 ביום רע
). ואני שואלת - אח שלי! הציעו לך אורגיה עם 3 נשים ואתה לא לוקח???? פראייר!

../images/Emo6.gif

וברצינות. שיעדיף... בשקט. למה להעיר ולפגוע? <אגב, אני אובייקטיבית לגמרי, אני בקושי חצי אישה במונחים שלך
>

שרשירית

New member
למה ../images/Emo5.gif? מעולה! ../images/Emo152.gif

ונראה לי שאת תמצאי את הדרך החוצה מהר יותר ממה שאת חושבת.

למעלה