סקר ספרים

DARK PROPHET

New member
לפי מה שהבנתי

מה-50 עמודים שקראתי ומחברים שקראו בערך אותו דבר כל הסיפור הזה מדבר על ילד מפגר ומסכן שכל מה שהוא רוצה לעשות זה לזרוק טבעת מכוערת עד מאוד לתוך הר געש והמסכן לא מצליח!!!

python 4

New member
היי, קטן עלי...

אני הצלחתי להגיע ל- 200 עמודים לפני שזרקתי את הספר הזה לעזאזל. אבל הסרטים יפים, לא?

DARK PROPHET

New member
תלוי

לפי דעתי הסרטים של הארי פוטר יותר יפים.......קח לדוגמא את הקטע שוולדמורט רושם תום ואנדרולו רידל באותיות אש ואחרי זה נהפך ללורד וולדמורט (בסרט השני במערה של הבסיליסק)

רועי, תעשה לי טובה...

הסרטים של הארי פוטר הם כלום על שרה"ט... (התכוונתי לסרטים...) הסרט הראשון של ה"פ הוא סרט יפה מבחינה עלילתית... אבל מבחינת אפקטים והפקה, בזבזו הר של כסף... הסרט השני לעומתו היה הרבה יותר יפה... אך עדיין, שניהם, לא משתווים אפילו, לשרה"ט!!! מבחינה עלילתית הוא לא משו, כי בכל זאת מסופר על מה שאמרת (ילד מסכן שרוצה לזרוק טבעת מסכנה להר מחורבן {סליחה על המילה} ולא מצליח...) אבל מבחינת אפקטים, והפקה והכל-הוא היה אחד הסרטים הטובים של המאה... הוא היה ממש מושלם ואני מדבר מבחינת הכל!!! ובסך-הכל, הארי פוטר לא היה משו כזה... אתם בטח שואלים את עצמכם: "הוא כולה ילד בן 12 ומשחק אותה מבין גדול" אז רק שתדעו שיש לי שני אחים גדולים שכל הזמן מדברים על קולנוע אז אמרתי לעצמי איף יו קנט ביט דם, ג'ויין דם... (סליחה על ההיבריש...) וואי, יצא קצת ארוך... מי שקורא את כל זה ולא נרדם, מקבל אוריאו מלאכותי!

DARK PROPHET

New member
סליחה????

הסרטים של הארי פוטר לא משתוים לשרה"ט?? האפקטים שמה הרבה יותר יפים לדעתי וגם שם אפקטים כמו לדוגמא הקטע עם התקרה של הוגוורטס, הקסמים למיניהם, היער, החיות ובמיוחד הקטע של הדואר עם הינשופים אתה יודע איזה קשה זה לגייס כל כך הרבה ינשופים ולהעמיד אותם בלי שיעופו וובלי שיזוזו יותר מדי. אני לא אומר שהסרט של שרה"ט לא יפה ולא מושקע לפי חברים חברות ושאר ירקות שסיפרו לי שראו אותו אומרים שהם סרטים מדהימים ככה שמה שאני בא להגיד זה : הסרט של הארי פוטר סרט מושקע חבל על הזמן והסרט של שרה"ט יפה כמוהו או אפילו פחות והכל זה מביחנת אפקטים ודעתי שלי כמובן בטוח שחלקכם חושבים אחרת.

רועי..

זה נכון שלסרט של הארי פוטר יש המון פוטנציאל... אבל הוא לא פאקינג מומש!!! אני אנמק: העריכה שם היא מתחת לכל ביקורת... ובנאדם שלא קרא ת'ספר, לא היה מבין כ-ל-ו-ם!!! (כמובן שאני מדבר על קהל היעד שזה ילדים...) האפקטים-שבסרטי פנטזיה הם סטנדרט מובן מאליו-גם, נראים כאילו מעשו בשנות ה-50... ועוד ועוד ועוד... לעומת זאת-שר-הטבעות-הוא סיפור אחר לגמרי... האפקטים שם, כמו שאתה אמרת הם פשוט מושלמים... פשוט תאווה לעיניים
אבל זאת לא הסיבה היחידה... הסרט עשוי בצורה ממש כמעט מושלמת-הוא ערוך בצורה מצויינת, הסאונד שם ממש מושלם... ועוד ועוד סיבות שונות ומשונות שבגללן הגיע לסרט הזה הפרס "הסרט הטוב ביותר"... לשלושתם... הם אפילו גרמו לעליליה להראות מעניינת!!! והצילום שם הוא פשוט אוו!!! פשוט צילום יפהייפה!!! (הדבר האהוב עליי בקולנוע זה הצילום...) בקיצור כל הסרט הזה הוא םפשוט תאווה לעיניים לאדם שמבין בקולנוע ואני נורא אוהב אותו... אגב, אתם בטח חושבים לעצמכם עדיין-"איזה פלצן הוא, מי הוא חושב שהוא"... אז רק שתדעו, שכשזה מגיע לקולנוע... אני יודע מה אני אומר... על זה גם רועי יכול להעיד...

איך צמרמורת קשור לעניין?../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif

+
בכל מקרה: 1) הארי פטר - 85-90. לא פנטזיה, אבל נחמד מאד. 2)שר הטבעות - אקדים ואגיד שקראתי רק את ההוביט ואת אחוות הטבעת. לאחוות הטבעת מגיע 20. להוביט - 80. 3)רומח הדרקון - 90 ואולי יותר. אולי חלק הדמויות שטוחות, אולי העלילה טפשית, אבל כעצוב לי אני קוראת רומח הדרקון וזה עושה טוב בלב.
4) צמרמורת - פיכסה. 5)מחזור שער המות - לא קראתי, אבל שמעתי שזה טוב.

סרינה99

New member
אמממ

הארי פוטר-80 שר הטבעות- אחד מהספרי פנטזיה היחידים שלא הצלחתי לגמור10 ההוביט60 רומח הדרקון-90 צמרמורת- מינוס100 מחזור שער המוות-קראתי רק את הראשון היה דיי נחמד 60

moriabar

New member
סורי שהגבתי רק עכשיו.....

90-שרה"ט 85-רומח 70-מחזור שער המוות 60-הארי 45-צמרמורת....

Miss Pigmelion

New member
אממ..פסדר../images/Emo122.gif

1)הארי פוטר-7-7.5 2)שר הטבעות-9-9.5 3)רומח הדרקון-9 4)צמרמורת (אני יודע שזה נשמע מגוחך...)- לא קראתי 5)מחזור שער המוות(למי שקרא)- התחלתי ולא המשכתי.

בלין

New member
אז ככה

א. תקרא כמה ספרים שלא נמצאים במדור "פנטזיה שכולם מכירים" ואז תחזור. 1.הארי- 80. דווקא לא רע. 2. שרה"ט- 100. אין טוב ממנו 3. רומח- נחמד 80. 4.צמרמורת- לא ראוי לתשובה. אם אתה מתעקש, 20 5. שער המוות- לא קראתי.

wisp

New member
אהמ אהמ...

הארי- 95 שרה"ט- 70 רומח- 65-95 (הספרים שהוכנסו לשיכלול הם אגדות רשומות ורייסט) שער המוות- התחלתי ולא המשכתי שאוש"ק- 90!!! הרואים למרחק (לא "הרואים למרחוק")-100!!!!!!!

Guy24Gold

New member
התשובות שלי

1)50 2)1 3)78.32 4)0 5)99 (הורדתי 1 בגלל הספר האחרון "השער השביעי" שלא היה משהו) נ.ב אני חדש כאן, אז כולם להגיד לי ברוך הבא!!!
אל תתנפלו, לפי התור. אחד בכל פעם.

למעלה