סקר ספרים

סקר ספרים../images/Emo24.gif

כמה הייתם נותנים מ 1-100 ל: 1)הארי פוטר 2)שר הטבעות 3)רומח הדרקון 4)צמרמורת (אני יודע שזה נשמע מגוחך...
) 5)מחזור שער המוות(למי שקרא)

python 4

New member
ממ..

הארי פוטר - לא קראתי.. שר הטבעות - 20 רומח הדרקון - 80 צמרמורת - זה באמת מגוחך מחזור שער המוות - 99

GingerBread Man

New member
אוקיי

1. הארי פוטר- 70 - משתפר עם הזמן 2. שר הטבעות - 100 כי אין מושלם ממנו 3. רומח הדרקון - 70 ספרים מאוד כייפים. 4. צמרמורת - אי אפשר יותר ממאה?
5. לא קראתי

התשובות שלי:

1. הארי פוטר- 85. 2. שר הטבעות: 80? קצת יותר... 3. רומח: 80. 4. צמרמורת: לא כדאי שאני אגיד... 5. מחזור שער המוות: 90. אבל.. 6. שאוש"ק: 95 (טוב, אני באמצע הקריאה עכשיו... זה בטח משפיע...).

Uzumaki Naruto

New member
כן כן... עניתי.

הוא לא שאל בשביל לקבל מידע הוא שאל את דעתנו. דעתנו שלנו לא תגיע אל הפורום ספרות, אלא דעתם של אחרים, ולהזכירך הוא רצה את דעתנו. אתה יודע מה? הפעם התשובה הייתה קצרה הרבה יותר.

תשובות

1)הארי פוטר- 85 2)שר הטבעות- 70 3)רומח הדרקון- 92
4)צמרמורת (אני יודע שזה נשמע מגוחך...)-תלוי איזה ספר בצמרמורת... 5)מחזור שער המוות(למי שקרא)- אני בספר השני בסדרה, עד עכשיו 77

ככה:

1)הארי פוטר: 1, על ה-100 ומשהו עמודים שקראתי ממנו. 2)שר הטבעות: 20, לא מגיע לו יותר. 3)רומח הדרקון: 70-80, לא יצירת מופת, כבשן הנשמה+מלחמת הנשמות 90. 4)צמרמורת(אני יודע שזה נשמע מגוחך...): קראתי כשהייתי קטן, אני זוכר שהיו מספר ספרים טובים, אבל הרוב היו סתם חרא, סה"כ 20, כמו שרה"ט
. 5)מחזור שער המוות(למי שקרא): 80. קראתי עוד הרבה סדרות פנטזיה, כאשר הטובות שבהן הן "מארג פיונובאר" של גבריאל קיי שלקח את הקונספציה של שר הטבעות, שינה מיקום, זמן וגיבורים(מבחינת סוג, וזהו סוג הרבה יותר טוב) והכניס תת-עלילות נהדרות, והיצירה שיצאה בסוף עולה על שרה"ט בכל פרמטר, ספרים פשוט נהדרים. השניה היא כמובן "שיר של אש ושל פרח" של ג'ורג' מרטין שעדיין נמצאת באמצע וכבר נהדרת.

תשובות!!!

הארי פוטר 70 שר הטבעות 100 רומח הדרקון 100 צמרמורת 100- מחזור שער המוות---לא קראתי.....^_^;

תוצאות../images/Emo92.gif

הארי פוטר:62.2 שר הטבעות:65 רומח הדרקון:83.6666666 צמרמורת:[לפה צריך מספרים שליליים גדולים שאין מקום בדף לשים אותם]... מחזור שער המוות:86.5

Moondust

New member
[הכנס משהו שנון כאן]../images/Emo41.gif

הארי פוטר - 80 שר הטבעות - 30 רומח הדרקון - 85 צמרמורת - זה באמת מגוחך. מחזור שער המוות - לא קראתי.

DARK PROPHET

New member
אני!!!!!(+שונא כותרות)

הארי פוטר - 110 סיימתי את החמישי ספר חבל"ז מזמ"ז כבמ"ז. 2)100- כן כן -מינוס- מאה לשרה"ט. רומח 45 צמרמורת דבילי מדי לענות לא קראתי

למעלה