סקר נחמד:)

Gizmo16

New member
בהחלט אין שום נקיפות מצפון../images/Emo28.gif

בעיקר כי היא לא מתה

אל דאגה ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

יש גם מספיק בני אדם בשר ודם שהייתי מוכנה להרוג

ברוכה הבאה למועדון

אני רוצחת סדרתית של דמויות בספרים.. בעיקר שהן אחים גדולים...

הארי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

ילד בכיין עם תסביך גבורה עצבני שרק מכניס את כולם לצרות כל הזמן ואחר כך בוכה על זה שלא סוגדים לו כל היום. חוץ מזה, יהיה הרבה יותר מעניין בעולם הקסמים עם וולדמורט ישתלט עליו.

ToryMaster

New member
המ

רק למתן מעט את שמות התואר שאת בוחרת בהם, זה ממש על הגבול.

shaninosh3

New member
אממ וולדמורט וסנייפ

למרות שגם את מלאפוי אבל לפעמים הוא מוסיף קצת אקשן...

infinity0

New member
../images/Emo58.gif אנשים שהייתי הורגת (חה חה)

טוב זה כמו הרשימה של "קיל ביל" / הרשימה השחורה: * לבנדר בראון -אוךךךךךך היא כל כך נודניקיתתתתתת וגם כזאת צוחקת מכל דבר * את זכריה סמית'... הוא כל כך גזען * ריטה סקיטר - היא ממש מחוץ לאופנה (במיוחד אחרי שהיא "התפטרה") * סקרימג'ר - הוא כל כך אידיוט * צ'ו - היא כל כך ממטרה אנושית (אוי זה כיף להיות רעה!!!!!) טוב זהו רשימה של אנשים שחייבים להשאר (חוץ מהרמיוני ורון - כל כך ברור שהם יישארו): * לונה המג'נונה - כי צריך עוד סהרוריות בספר * סנייפ - יהיה משעמם בלעדיו * פרד + ג'ורג' - המצאות נחמדות + צבע לשיער * ג'יני - הסיכוי היחיד של הארי להקים משפחה (אם הוא לא ימות) טוב אין לי עוד אנשים לעכשיו אתם מוזמנים לכתוב עוד אנשים עם בא לכם לרשימה ה2

יש הרבה

קריצ'ר בלאטריקס הדמות פיניאס ניגלוס שבתמונה ביין וכמובן לדרוך על כל הצאצאים של הרעגוג.

לא כמה מאות

"נכד נכדי הפוחז" - משמע כ-150 שנה במקרה הכי זקן. הייתי הורג את הדמות שלו מתוך התמונה. זה לא הגיוני שדמויות מתמונות לא "נהרגות". הרי הדמויות עוברות בין מסגרת אחת לשניה וכל תמונה חדשה מוסיפה עוד דמויות מצולמות. אז איך אין אינפלציה של דמויות? מה קורה עם הדמויות מהקלפים של צפרדעי השוקולד?

Roonil Wazlib

New member
אה....

את הארי!... לא, סתם...אני לא יודעת. יש את המשפט החכם הזה...איך הוא הולך...? "Many that live deserve death. Some that die deserve life. Can you give it to them...? Do not be too eager to deal out death and judgement. Even the very wise cannot see all ends." אבל הדמות השנואה עלי זו פטיגרו...

Roonil Wazlib

New member
אולי, אבל יכול להיות שתגידי, נגיד

שאת רוצה להרוג את סנייפ. או את וולדמורט. ובסוף יתברר שסנייפ טוב, או שאחר כך תביני שוולדמורט הוא לא באמת כזה רשע, אלאעושה את זה רק כי הוא מפחד למות. ואז היית מצטערת על זה שרצית שימות. אני יודעת שזה לא משמעותי כי את לא באמת הורגת אותו, אלא אומרת שאת רוצה שהוא ימות, אבל הציטוט כ"כ התאים לנושא (ואני ממש אוהבת אותו) שהייתי חייבת לשים אותו...

למעלה