סקר נחמד:)

popit

New member
לבנדר../images/Emo46.gifוגם את ג'יני../images/Emo58.gif

בגלל השטויות שלה הם לא היו ביחד!רק בגללה! והיא מעצבנת.ולהארי מגיעה חברה יותר טובה. ולבנדר...רררררר

popit

New member
../images/Emo58.gif

אם היא לא הייתה יורדת על רון ולא מספרת לו על הרמיוני וקרום, הם היו יכולים להיות ביחד

2 Mיכל

New member
אם הוא לא היה טיפש../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif

הוא היה יכול לעשות בדיוק את אותו הדבר כעבור כמה שבועות עם הרמיוני. אולי לא מול כל הוגוורטס, אבל אני בטוחה שג'יני הייתה יודעת על זה.

popit

New member
../images/Emo58.gif

כמו שג'ייקיי אמרה בראיון, הוא היה צריך ''להשוות'' את עצמו איתה לפני. וחוצמזה כל העניין של הנקמה...

2 Mיכל

New member
בגלל זה ידוע שמנקמה רק מפסידים../images/Emo42.gif

בסופו של דבר, לפחות.

בואו נראה..

את וולדמורט - לא. כי אז לא יהיה מעניין. את אמברידג' - כמובן!! יאאא! שונאת אותה. סנייפ - כן. לא יודעת המ יש לי ממנו, הוא מעצבן. סיריוס - לפי מה שאני קראתי ובכיתי.. כבר מת. לא להרוס לי! אז אין מה להרוג אותו, אבל הייתי מחייה אותו! לוציוס - כן. אין לו כבוד לאחרים. דראקו - לא.. עוד יכול לצאת ממנו משהו, אני מאמינה. בלטריקס - כן!! היא רצחה את סיריוס! היא הרגה אותו! ועוד חייכה אחרי זה! לאא... קריצ'ר - כמובן. אוך. צ'ו - כן. כי היא עצבנה אותי. ויותר לא עולים לי בראש.

אלאנקה

New member
לאאאאאאאאאאאאאא!

לא!!!!!!!!!!! אני מתה על בלטריקס! אם היא מתה אני מפסיקה לקרוא! (אבל היא ובעלה בטח יתעבדו אחרי שוולדמורט ימות!.....)

לא יכלת לשאול את מי היינו מחזירים

לחיים? למה מוות? אבל אם הייתי יכולה אז זה כמובן וולדמורט (וכולם יתחילו "מה? זה הדמות הכי טובה בספר בלה בלה בלה בלה") . ואם להחזיר לחיים אז זה את סיריוס.

ואת אמברידג' !

איך יכולתי לשכוח אותה? כל הספר החמישי היא התעללה בהארי... חצופה שכמותה הייתי קוברת איתה יחד עם הקנטאורים (ככה כותבים אתזה?) !

scudnick

New member
"את מי היינו מחזירים לחיים"?

זה אידיוטי, בהתחשב בעובדה שרק 3 אנשים נהרגו במהלך שבעת הספרים [סדריק, סיריוס ו*מצונזר*.]

Neko chan

New member
גברת וויזלי!

שונאת אותה! ואם כבר הגענו לנושא, אז גם את הארי.

Gizmo16

New member
צער גידול דמויות הארי פוטר../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אני מוחה בתוקף על ההסתה הזאת, גם דמויות בהארי פוטר הן בני אדם, ואני לא מוכנה שתדברו עליהן כעל חפצים ותחשבו להרוג אותן בלי שום נקיפות מצפון

למעלה