סקר נחמד:)

2 Mיכל

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif

גרייבאק. הוֹ, כמה שאני רוצה שהוא ימות..!

2 Mיכל

New member
אל תחרצי את גורלו../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif

רולינג הצליחה לשמור אותו בחיים גם בשישי. שדווקא באחרון היא תהרוס הכל?! שתהרוג את מודי או משהו...

G e o r g i a

New member
היא לא תהרוג אותו../images/Emo58.gif

כי רק עכשיו החיים שלו מתחילים להסתדר וזה.... הוא עם טונקס, והיא לא עד כדי כך רעה (אני מקווה) שהיא כבר תהרוס לשניהם ת'חיים.

2 Mיכל

New member
כן, אני מקווה..../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif

אוף, את יודעת מה חברה שלי אמרה לי כשסיפרתי לה שאני חושדת שבספר השישי לופין ימות? שהוא לא חשוב מספיק. לא רק שהיא גילתה לי אח"כ הכל, אבל שהוא לא חשוב?! רציתי לרצוח אותה פעמיים
. טוב, לפחות הוא לא מת..

G e o r g i a

New member
האמת...../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

לא היה לו מספיק תפקיד, לטעמי, בספר השישי.
הוא הדמות האהובה עלי (לפחות בשלישי. אח"כ הוא מתחיל להיעלם קצת וזה מעצבן. אבל גם בחמישי הוא חמוד!
), וחבל שרולינג לו נתנה לו יותר מקום בשישי. מה שהוא עושה (התפקיד שלו אצל אנשי הזאב
) חשוב, אבל חבל שלא פורט על זה יותר. בקיצור, הוא לא ימות.
וגם הארי לא. בכל הראיונות של רולינג (שאני מפסיקה לקרוא!) אנשים שואלים אותה אם היא תכתוב מה יקרה עם הארי אחרי הספר השביעי ובלה בלה, והיא תמיד אומרת "מאיפה אתה יודע שהוא ישרוד עד אז?" וכאלה. ברור שהיא רק רוצה שנחשוש מזה. אם היא באמת הייתה מתכננת להרוג אותו היא לא הייתה אומרת את זה כ"כ הרבה פעמים (ממש מאות! וכל פעם במן צחוק כזה). אז כל מי שאומר שהוא ימות - בשביעי אתם תראו שצדקתי!!!

ספרפור

New member
בשביל שהוא יילחם בוולדמורט לבד

וכל זה. אבל היא חייבת להרוג אותם? היא לא יכולה סתם לקבור אותם חיים או משו?

ToryMaster

New member
חברימים

מלבד העובדה שאני שונאת סקרים כאלה [ולכן לא אענה
], אתם חייבים לחזור על תקנון הפורום ולמתן את התארים שאתם בוחרים להשתמש בהם. נמחקו כאן הרבה הודעות, לא יתקבלו קללות כלפי דמויות מהספר.

Avi potter

New member
אם מישהו חושב שנטייה מינית...

היא קללה - אני ממש מרחם עליו! {נ.ב: החתימה מוקדשת לרועי..!
רועי, זאת לא קללה, ראית?}

G e o r g i a

New member
מקלאגן../images/Emo21.gif../images/Emo80.gif../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo115.gif

אמנם כתבתי "די עם ההרג" מקודם, אבל אם כבר חייבים אז אותו. הוא עלה לי על העצבים בספר והייתי בטוחה שהוא בסוף יעשה משהו רע. אבל בעצם גם אותו לא הייתי הורגת. אז אני חוזרת לאימרה הקודמת שלי. די עם ההרג!!!

להרוג אנשים...

זה כיף! אני אישית ממש מתחברת לזה... ביוחד הריגת אחים גדולים והכנסת הקטנים לדיכאון עמוק.

אלאנקה

New member
יאללה!

איזה מעצבים אתם! כולכם רוצים שבלטריקס תמות! אני הכי הכי אוהבת אותה בסרט!

למעלה