סקר נוסף... ברשותכם.

בונד ג

New member
נדמה שמה שאתה יודע לבשל הכי טוב,

נדמה ש מה שאתה יודע לבשל הכי טוב, זו דייסה {במילרע} מגעילה לבנה צמיגית ודוחה, בריח מחלקה גריאטרית ד' בבית החולים השיקומי-פסיכוגריאטרי, בתל השומר. {פשוט, מבלי להכיר אותך, אני יכול לדעת, שאת החבר היחיד שהיה לך, איבדת כבר בתיכון} אתה חי בסרט. מישהו חייב לך משהו ? מה עובר עליך ? עאלק "התשובות שעניתם בסקר הקודם שלי היו לא ממש רלוונטיות לטעמי." בחיי אתה לא נורמלי... "אנא פרגנו!"...חחח...

לא אני אומר....

אבל יש אנשים שאומרים שכעס רב יוצא כאשר אדם מוציא את תסכוליו לסביבה. התגובה שלך נורא עצבנית... האם היה לך קטע עם דייסה ?(במילרע) ו... לא נורא שהחבר היחיד שלך אבד בתיכון.... אני מבין שאני משמש לך כמראה, אני לא כועס יש גם כמוך בעולם (יש הכל בעולם!) תפיל עלי את כל התסכולים אני לא כועס אבל אם אתה באמת רוצה שינוי, לא אני הפתרון... אולי רק אולי - פסיכיאטר! אבל זו רק המלצה

חבוב

לא בכדי לבקר אותך... בחיי. אבל מכאן נראה שמשהוא רציני עובר עליך. אני לא כותבת את זה בכדי שתגיב, או תסביר. אלא רק בכדי שתראה. אתה תוקף כלום, אוויר. אם זה מה שאתה צריך אז סבבה, לך על זה. רק בשבילך נראה לי שחשוב שתסכים לראות, ככה... בינך לבינך, שזה בדיוק מה שקורה כאן.

כן כן עוד אחת

ראיתי דווקא מה שכתבת בעבר בכרטיס שלך התרשמתי שאת מאוד חכמה. במיוחד ראיתי שיש המון אייקונים..... לא חלילה לבקר אותך אבל נראה שכדאי שתקראי יותר ספרים כי כך מקבלים שפה עשירה יותר, את עונה על כלום - אם זה מה שאת צריכה סבבה! בינך לביני - הבנת אותי

d a n i e l s 5

New member
מחייכת....

חליק...... לך תנוח קצת..... אולי יצאו לך תבשילים טעימים. (הצעה מאחת שלא הצליחה לספק אותך בסקר הראשון)

למעלה