סקר נוסף... ברשותכם.

כן המפקד

אני אטפל בבעיית המשמעת שלי מיד! לעמוד בפינה? לכתוב 100 פעמים משהו ? אה..... אתה אולי רוצה להלכות אותי ב...... נו נו נו... אגב כדי שגרושתי תענה על הסקר הוא לא צריך להיות "הפוך" אולי תקרא מה שאתה כותב לפני שאתה לוחץ על העכבר ? לגבי "עושה כלים"..... נסה להיות מקורי, בבדיחה הזו השתמשו רק 500 פעמים, רק!

לאאאאאאאאאאא...

לא הבנת... בוא...אני אזביר לך לאט לאט...ובטוח. הוא...התכוון שיש לך בעיית משמעת עם האחרים... יענו... האחרים לא ממושמעים לך. הבנת
או
יופי
שאני אעמוד בפינה עכשיו

כל הסיבות

שאז כלכך משכו אותי אליו.. ברגע של כמה שנים שהצטברו.. הן הפכו לתכונות שכלכל הרחיקו אותי ממנו.. זה לא הוא.. זה מה שכנראה היתי אני צריכה לאותו זמן.. וכל עוד זה מה שהיתי צריכה..גם מבלי לדעת למה דווקא את זה צריכה זה כנראה התאים. זה הרבה יותר מ5 תכונות וסיבות זה סיפור חיים שלם.. ולסכם את האיש שחיתי איתו 13 שנה ומעט יותר ב5 סיבות זה לא יכולה כי אני זוכרת לו הרבה יותר מ5 סיבות..זוכרת לו חסד אהבה ואמון שנתן בי. אולי לא עניתי כמו שצריך לענות לסקר.. אבל זאת תשובתי. קח או אל תיקח..לאן שמתאים.

חסד זה יפה

אמון שנתן לך ואהבה זה מעולה. אלו כבר מתחילות להראות סיבות מוצקות יותר ממה שניתנו בעבר. נכון לא קשה לפרגן ?

ערסlight

New member
אבחנה מעניינת

בהנחה שאנחנו מתאהבים בכדי לשחזר את מצוקות הילדות שלנו, יש לנו רשימה תת מודעת של מרכיבים שבנזוגנו צריך להכיל בכדי שהשחזור יהיה אפשרי. רצון לחיות מחדש את החוויה [הטראומתית]... אבל עם סוף שונה. לאחר שהשחזור מוצא, בד"כ הדברים שכלכך מצאו חן בעיניינו הם הם הדברים שהכי מציקים, מכבידים ומתסכלים בסופו של דבר.

תגיד מה אתה רוצה ?

מה אתה בבית מרקחת? מה יש לך עם התשובות האלו שלא קשורות לכלום ? סקר! ס ק ר ! ס ק ר ! ! ! מה לא היה ברור? אתה רוצה הסבר יותר מפורט איך לענות ? בקש! תקבל!

ערסlight

New member
אתה אהבל

תראה מהזה, אתה מעצבן אותי ואפילו לא אהבתי אותך ממקודם.

למעלה