סקר נוסף... ברשותכם.

סקר נוסף... ברשותכם.

התשובות שעניתם בסקר הקודם שלי היו לא ממש רלוונטיות לטעמי. דייקן - מה את הבוסית שלו ? אב נהדר - מה איכפת לך את הבת שלו ? מבשל טוב - אמרתי לא להשתמש בזה. חתיך - זו לא תכונה! סליחה על הדביקות, איפה "איש שיחה נהדר, יכולתי לסמוך עליו בעיניים עצומות, אהב אותי כמו שלא אהבו לפניו, תמך בי בשעות הקשות, היה שם כשצריך אותו"............. אולי הגט היה מוצדק? או שלא? מה היתם נשואים למכונות? לא פלא שפירקתם חבילות, לא היה שם כלום? בסדר בסוף היה רע אבל כל תקופת החברות? השנים הראשונות לנישואין? הכל היה "טכני" ? אולי אנסח את זה שונה תארו לי חמש סיבות טובות! מדוע הוא או היא היו בני הזוג עמם התחתנתם לבסוף (שהרי אני מאמין שלכולם היו בני ובנות זוג לפני שלא מצאו עמנו דרך משותפת לחופה). פרגנו לאדם שחלק עמכם את המיטה למשך זמן, האדם שהייתם מוכנים לעשות הכל למענו, האדם ששותף מלא בילדים שלכם. אנא פרגנו! עניין החמות לא ממש רלוונטי לסקר זה.

° זואי °

New member
בפעם הקודמת

עניתי לך ברצינות. עכשיו, כשקראתי אותך. ממש לא בא לי להגיב. ועצה: אולי כדאי לקנות גודלן רטריבר (זה עוזר לעיוורים לא לפספס דברים)

מה שלא הבנתי

אם לא בא לך להגיב מדוע הגבת ? לפני שאת שולחת לי כלבלבים מתוקים רצוי טפלי בפיצול האישיות! כן אני מדבר אתך וגם אתך!

מצוטטת

New member
למה../images/Emo4.gifלמה../images/Emo12.gifלמה../images/Emo6.gif

דפקא הפם זה נהיר לי ומובן לי אז ככה...........
יכולתי לסמוך עליו בעיניים פקוחות {לרווחה גם היום!}
בשלן מעולה אילללה קדירה הכין לי לפינאלה
לתמיכה לא ניזקק אחלה יציבות היתה עליו {והיום נוספו לו כמה...}
הוא לא היה בכלל "טכני" היה דפקא מאד "מעשי" פעלתן ורב פעלים... ורגע לפניי הסייאסטה שלי.......{של רצינות} בטבו אבוה מעניין לי איזה אבא הוא זו המעלה הכי שלו כבן-אדם היום יותר מדאז ועל זכות זו שלו זה השאיר לנו שפוייים ואנושיים איש כלפי רעהו
שנאמר, אסטה לה וויסטה איש מה שבישלת זה מה תאכל
שב"ש

מצוטטת

New member
למה../images/Emo4.gifלמה../images/Emo67.gifלמה../images/Emo6.gif

דפקא הפם זה נהיר לי ומובן לי אז ככה...........
יכולתי לסמוך עליו בעיניים פקוחות {לרווחה גם היום!}
בשלן מעולה אילללה קדירה הכין לי לפינאלה
לתמיכה לא ניזקק אחלה יציבות היתה עליו {והיום נוספו לו כמה...}
הוא לא היה בכלל "טכני" היה דפקא מאד "מעשי" פעלתן ורב פעלים... ורגע לפניי הסייאסטה שלי.......{של רצינות} בטבו אבוה מעניין לי איזה אבא הוא זו המעלה הכי שלו כבן-אדם היום יותר מדאז ועל זכות זו שלו זה השאיר לנו שפוייים ואנושיים איש כלפי רעהו
שנאמר, אסטה לה וויסטה איש מה שבישלת זה מה תאכל
שב"ש

ב ו ע ו ת

New member
דרלינג

מרגע שהוצאת את הסקר לאור הוא לא שלך יותא ועל כן מותר לאנשים לענות בכל דרך שניראית להם. התשובות מצביעות על שני דברים עקריים: 1. אנשים כאן נורא פרקטיים. 2. אנשים לא זוכרים מה גרם להם להנשא לאותו אדם, זאת אני למדה בעיקר מהתשובה "אב נהדר". אין ספק שזו תכונה נהדרת, א-מ-מה לא בגללה מתחתנים עם מישהו, במיוחד כשאין ילדים לבדוק הכצעקתה. בקיצור - מרימה הכפפה. למה? כי יש לי ים עבודה ואין כמו שאלוני בזק ושאר שטויות כדי לדחות את הקץ. אז למה התחתנתי עם הבריטי? - הוא הצחיק אותי. - היה לו מבטא מקסים. - היו לו עיניי ירקן טובות (יענו ג'ייד, לא כזה עירקי משכונת התקווה) - הוא חשב שאני נהדרת (פביולס בנוצרית). - הוא קרא לי בשמות חיבה מקסימים (יש לי חולשה לכאלה) להמשיך? נפרדנו כי כבר לא רציתי להיות נסיכה. עד כאן, נעמה

לא הבנתי

נפרדתם כי לא רצית להיות נסיכה? או אולי כי נמאס לו מהמרירות הצינית שיש לך כנראה בשפע ? רצית שאלון בזק או שאר שטויות לא?

ב ו ע ו ת

New member
הוא היה תתרן

את המרירות הצינית הוא פירש כמתיקות. אה. זו עוד תכונה טובה שלו, כשחושבים על זה. אגב, לו אשתך היתה מתבקשת למלא את השאלון הזה, היא היתה מתקשה? (תוהה) נעמה

° זואי °

New member
תזהרי מותק

הוא עוד יכול להחליט שאת הפיצול שלי ופול הוא הגולדן ....

ערסlight

New member
כן...

גם אני שמתי לב שירית חץ וכעת אתה רוצה לסמן את המטרה. יש לך בעייה של משמעת כאן. ואני חושב שאם הסקר היה הפוך וגרושתך הייתה עונה... אני כבר יודע איזו מגרעת או שתיים היא הייתה כותבת עליך. אתה גם עושה כלים?

למעלה