סקר משפחתי

גלי ב

New member
ואנחנו....../images/Emo23.gif

מאחר ואני כבר בת 29 - פרק הילדים כבר מעכשיו בתכנון...
על הפרק -תכנון ל-3 ילדים.. שמות - יש רעיונות ושמות מקסימים שאנחנו מאד אוהבים..אבל..לא מגלה !|

לא עניתי לעצמי....

טוב, אז ילדה בכורה באה לעולם כשהייתי בת 26+. אני מקווה להביא 4 ילדים= 2+2 בגילאים קרובים, למרות ש... (בלי שעמית ישמע ויתפחלץ) לאחרונה אני שומעת על הרבה אמהות ל4 שנכנסו בטעות להריון מספר 5, ואני מגלה שלא הייתי מתנגדת.... כולי תקווה לסייםעם ההריונות תוך עשור בערך (לא בא לי להביא ילדים בגיל 40+ ולהיות אמא מבוגרת). וכמובן שיש לי רשימת שמות מכובדת וארוכה- ברובם שמות מוזרים...

רחלילי

New member
הופה....

פעם לא רציתי בכלל ילדים אחר כך רציתי שיהיו לי מה ילדים אבל מאומצים ולא משלי אחר כך ובעיקר אחרי שפגשתי את אייל הרצון לילד משלי הלך והתבסס אך היה לי ברור שעד שאני מסיימת כמה שלבים שלהם אני מחוייבת מתוקף מקצועי, יהיה עלי לחכות. היום אני כבר רוצה ילדים משלי. מאז שאני איתו ברור לי שרוצה שיהיו אלה ילדים של שנינו. רוצה איזה 4. מתי? לא יודעת. אבל לאור קצב ה"עבודה" שלנו וכן גילי המופלג קשה לי לי לומר ש4 ילדים אכן יהיו לי. ימים יגידו.

נופר30

New member
ילד ראשון מגיע בגיל 32

וכמה ? אני חושבת 2 -3 אבל אמרתי לכולם תנו לי קודם לעבור את זה ילד אחרון ? אפשר אפילו ב 40 לא ? לא חשבתי על זה עדיין ולגבי שמות : אין לי משהו מועדף חוץ מאחד וכבר הודיעו לי שהוא מחוץ לתחום אבל מה שכן יש שמות שאני לא אוהבת ( זה קל יותר)

טוב - שאלה קשה . .

ילד ראשון עוד איזה 5 שנים, אני רוצה קודם בית וביסוס כלכלי. רוצה גם ללמוד למרות שזה יכול להיות ביחד לקראת הסוף. העניין שאני די צעירה אבל האדון כבר קשיש (אוטוטו בן 30) ואני לא רוצה אבא מבוגר מידי לילדים שלי למרות שהוא צעיר בנפשו. אני רוצה מינימום 4 ילדים אבל אולי חלק מאומצים חבל לי על ילדים שגדלים בלי בית ובלי הורים תומכים. בכל מקרה סיכמנו שזה יהיה זוגי או 4 או 6. אבל אי אפשר לדעת. בכל מקרה אני ילדתי פעם מישהי ומאז אני חושבת רק על אימוץ (אני לא יפחיד אותכן אבל לראות את זה מהזוית השניה זה קצת מפחיד). אבל אני יודעת שאני יצטרך ואף רוצה לעבור את זה גם. מתי ילד אחרון - אי אפשר לדעת. שמות - בזה אנחנו ממש גרועים אפילו לתוכים שלנו שהיו אצלנו שנתיים עדיין לא נתנו שמות. אז נקווה שעד לבר/בת מצווה הילדים יתנו לעצמם שמות. אורלי

איקוש

New member
סקר מדליק. כל הכבוד היידי!

-ילד ראשון - אני חושבת בעוד 4-5 שנים. לא לפני. שזה אומר - בגיל 27-28 - תמיד אמרתי שאני רוצה שניים או שלושה, אבל בכנות... תשאלו אחרי הילד הראשון. לפני שמתנסים בזה, אי אפשר לדעת על בטוח. -אחרון, זה תלוי. הייתי רוצה לא מאוחר יותר מגיל 35-36. -וכן, אנחנו מדברים על שמות. מצמצמים אפשרויות מעכשיו, אבל עוד לא בחרנו שם. לא נורא, יש לנו עוד 5 שנים.

מיקה11

New member
אצלנו

1. ילד ראשון אם היה מתאפשר לי מבחינת העבודה-הייתי מתחילה כבר עכשיו (אני אוטוטו 26 הוא 30). יש לי איזה פרוייקט דיי רציני ומלחיץ שאמור להסתיים עוד כחצי שנה וגם ככה העבודה לא כזו בטוחה בימינו. נקווה שההריון יבוא באמת מהר. למרות שלפי מה שאני רואה מסביבי זה לוקח הרבה זמן. 2+3+4: לא יודעים עדיין..

shelycat

New member
..........

1. מתי ילד ראשון? אחר כך. 2. לא יותר משני הריונות (אם יצאו תאומים באופן טיבעי זה בסדר) 3. מתי הילד האחרון? אחר כך..... 4. יודעים איזה שמות לא יהיו לילדים ומידיי פעם משחקים בכאילו ומעלים אופציות.

SHIRIE

New member
אחלה סקר ולתשובות

ילד ראשון מתחילים לעבוד בשנה הקרובה היות ואני כבר לא צעירה (28) כמה? אני רוצה 4 רוני חושב ש-2 זה מספיק אז בטח נתפשר על האמצע (3?) שמות יש במגירה אבל אני לא מגלה (מה שבטוח שלא היו שמות של אקסים)

פלוציקה

New member
אנחנו....

על הילד הראשון אנחנו כבר עובדים, אבל בלי לחץ...(בלי ספירת ימי מחזור וכו´) סה"כ אני רוצה 4 ילדים אולי יותר, אצל אדם הגבול הוא 3 בנתיים, כנראה שאחרי הילד הראשון נהיה יותר חכמים לגבי "כמה"... מתי האחרון לא יודעת כרגע, לא רוצים הפרשים גדולים, מקסימום 3 שנים. שמות יש לנו שניים מעודפים, אחד לבן ואחד לבת...כבר כתבתי אותם פעם... מאוד מאוד רוצה תאומים, למרות שהרבה סיכויים אין (מבחינת היסטוריה משפחתית)

fila

New member
.........

אנחנו "בשלבי ההכנה" לילד ראשון אני רוצה 3 ילדים ושמעון 2 ילד אחרון? אני מקווה שלפני גיל 35 . יש לי שמות מועדפים שמשתנים כל הזמן

מאי26

New member
מעניין לראות את התשובות של כולכן...

אז ככה: לגבי ילד ראשון - אני בת 27, וכשהייתי קטנה יותר הייתי בטוחה שבשלב הזה יהיה לי כבר ילד, אבל עכשיו אני ממש פוחדת מזה והייתי דוחה את זה עד גיל 30. אם זה תלוי בבן זוגי היקר (שהוא כבר בן 31)- אז אפשר לעשות את הילד הראשון עכשיו, ברגע זה, ואפילו לפני חצי שנה. הקיצר, כנראה ששלב הביצוע יתחיל בשנה הקרובה... מה שאומר שהילד הראשון יהיה לקראת גיל 29. כמה ילדים? אני תמיד רציתי ארבעה, עכשיו כשאני רואה אצל חברותיי איזה הליך מסובך זה ההריון, אז אני יותר סקפטית, אבל מקווה בכל זאת שיהיו יותר משניים. לפחות שלושה. אגב, ראיתי שהרבה רוצות תאומים, וזה נראה לי אחלה מבחינת הרעיון של "לחסוך" לידה, אבל מאוד קשה לגידול... לגבי ההפרשים - תיאורטית רצוי לא יותר משנתיים או שלוש בין לידה ללידה, מעשית לא יודעת אם זה יסתדר, ולפיכך, גם אני מניחה שיש סיכוי שיהיה עשור שלם של לידות, שיסתיים רק לקראת גיל 40.

למעלה