סקר משפחתי

סקר משפחתי

לאור הדיונים האחרונים בפורום, מעניין אותי לדעת: - באיזה גיל אתן מתכננות את הילד הראשון? - כמה ילדים אתן רוצות? - מתי הילד האחרון ? - האם יש לכן כבר שמות מועדפים שתמיד רציתן?

אתי@

New member
תשובות

באיזה גיל - עדיין לא החלטתי, בטח משהו כמו 28 או 29.
מה ילדים - אני אדע רק אחרי שיהיה לי אחד
מתי הילד האחרון - כמה שיותר מהר, כדי שהילדים יהיו קרובים, וגם כדי שאני אהיה וחופשיה מילדים קטנים בגיל צעיר יחסית.
שמות - יש לי רעיונות, אבל בטח כשאני אהיה בהיריון אני אשנה את דעתי מיליון פעם

יעלי2

New member
תשובות

על שאלה ראשונה סימן שאלה על שאלה שניה סימן שאלה על שאלה שלישית סימן שאלה על שאלה רביעית סימן שאלה הכי גדול כי זה תלוי בשאלה הראשונה. שמות מועדפים היו לי מאז שהייתי קטנה והם השתנו מספר פעמים עם השנים בעיקר בגלל שחלק מחברי ילדו וקראו להם בשמות הללו.

Hadar p

New member
אנחנו......

ילד ראשון בסביבות גיל 26-27 כמה ילדים? 3 ומקסימום 4 ילד אחרון.....לא יודעת נראה שמות יש כל מיני אבל בטח עוד ישתנו

ניקול3

New member
אז ככה.....:

ילד ראשון אני רוצה בגיל 27
לגבי כמה ילדים - 3 או 4
ילד אחרון בגיל +/- 35 ולגבי שמות... עוד לא יודעת

lital_helmer

New member
תשובות..

ילד ראשון...אני מתכננת בסביבות 27-28 (גם ככה לפני זה אסור לי) 2-3 ילדים מקסימום. קשה לי לענות על שאלת הילד האחרון אך אני מניחה שיהיו הבדלים די גדולים בין הילדים. העניין של שמות תמיד מעסיק אותי..אבל לא מצליחה להחליט על שמות מועדפים. ליטל

תוכי

New member
אז ככה

אני מבחינתי כבר הייתי עושה את הראשון אבל אנחנו מחכים עוד לפחות שנה אני רוצה 3 חיים רוצה 2 לא יודעת מתי האחרון...... ויש לי 2 שמות לבת ו-2 שמות לבן לא מגלה ולא מגלה נה נהנהננהנ

Dodo28

New member
ואני...

רוצה ילד ראשון בסביבות 30. רוצה רק שניים... מקווה לגמור הכל עד גיל 35 (בגלל הסיכוי למונגו....) בקשר לשמות אז יש לי מאז שסבא וסבתא האהובים שלי נפטרו קראו להם אליהו ודבורה אז לבן אני רוצה דביר לבת אליה ככה בהחלפות וגם יותר מודרני מהמקור... אם יהיו שני בנים או שתי בנות נצטרך לשבור את הראש במספר שתיים

שמופית

New member
ואצלנו.......

ילד ראשון אמור להגיע כשאני אהיה בת 32 ותמיר בן 28. כמה ילדים ? קודם נעבור בשלום לידה ראשונה ואז נראה אם יש מצב לעוד כאלה... מתי הילד האחרון ? - אין לי מושג. שמות מועדפים - אין
המשפחה וחברים תפסו הרבה שמות יפים... צריך לחשוב עוד.

תשובות

ילד ראשון אני מקווה שבקרוב מאד, ילדים? אני רוצה שניים לגבי ילד אחרון קודם שיהיה ראשון ולגבי שמות, תמיד חלמתי על בת אופיר, פשוט פעם קראתי ספר עם השם וזה נתפס לי ואני מדברת על גיל 12 או משהו כזה

אמיקה

New member
ילדים זה שמחה ../images/Emo79.gif

ג´ון לנון כתב : life is what happens 2 u while u´r busy making other plans.. אז התוכניות היו תמיד - 5 ילדים, החל מאמצע שנות העשרים... בינתיים אמצע שנות העשרים שלי כבר די מאחורי ככה שמה שעושה רושם שיקרה זה : - גיל 30 - כמה שיותר (בעלוש מתכנן על 2-3 ) - הפרשים של שנה וחצי עד שנתיים בין האחד לשני (נורא רוצה תאומים..) - יש לי בתכנון שם (שני) לילדה ע"ש דודה אהובה שלא איתנו כבר, ויש כל מיני רעיונות לשמות... נראה. every day, in every way it´s getting better and better

אז ככה...

הילד הראשן אמור להיוולד ב"ה עוד חודש וחצי , כלומר אני בת 25.5 ולירון 26.5 . כמה ילדים?- 3 או 4 מתי הילד האחרון? שאלה קשה מדיי. שמות אצלי כל הזמן משתנים בראש. יש לי שם כרגע לראשון - נראה אם באמת זה מה שיהיה.

Ronnie*

New member
שאלות קשות...

ילד ראשון - משהו כמו 28, אבל תלוי בנסיבות... כמה ילדים - בסתר ליבי הייתי רוצה 4, אבל גם 3 זה בסדר... נתחיל עם אחד ונראה איך הולך
מתי האחרון - קשה לי לצפות מראש... הייתי מעדיפה הפרשים לא מאוד גדולים. שמות יש לי, בלי עין הרע... (כלומר, לבנות יש לי רשימה ארוכה. לבנים יש לי שניים
).

אביבית1

New member
אז ככה....

ילד ראשון כבר בתכנון ובשלב הביצוע
אני רוצה 4 ילדים אבל נראה לי שיהיו 3. לגבי ההפרשים משהו כמו שנתיים שנתיים וחצי. שמות עדין אין לי בראש.

אני...

ילד ראשון - 29-30, או פחות, אם האיש יצליח לשכנע אותי קודם. 3 ילדים. לגבי השמות - אין כל כך הרבה שמות שאני אוהבת. לבנות - שירה או שחר, לבנים - יונתן, מיכאל.

איזה שאלות מלחיצות...

אנחנו אומנם 8 וחצי שנים יחד, אבל נשואים רק חודשיים (ויום, אבל מי סופר). התחתנו בשביל הקטע ולא בשביל להתחיל לעבוד על הרחבת המשפחה... לנתי יש עוד שנתיים לימודים להשלמת תואר מהנדס, אני רוצה להתחיל עכשיו תואר שני (גם לפחות שנתיים), ואני בת 24, הוא 26, ואנחנו לא ממהרים. ברור לנו שזה יבוא, שנינו מתים על ילדים, ויוכיחו זאת האחיינים משני הצדדים ובעיקר ילדם הקטן של חברים טובים שאנחנו מתעלקים עליהם לראות אותו לפחות פעם בשבוע-שבועיים. עד לכאן הקדמה, מכאן תשובות: התכנון הוא שאחרי שנהיה מבוססים כלכלית נביא ילד ראשון, כי לשנינו חשוב שתהיה לפחות לאחד מאיתנו עבודה בטוחה ומכניסה...אני חושבת שזה יהיה ריאלי בסביבות גיל 27 שלי...עוד 3 שנים לפחות. אני רוצה 4 ילדים אבל זה נשמע לי מפחיד...אז בינתיים סיכמנו על לפחות 2. 3 אני לא מוכנה. אני חלק מ-3, הסנדביץ´ ורק סבלתי מזה... ילד אחרון- אין לי מושג מתי, נראה לי שכיף להביא ילד בגיל מבוגר... אבל יש לי עוד זמן להתלבטות... שמות מועדפים, רציתי נועה לילדה אבל גיסתי המנייקית עקפה אותי בסיבוב....בינתיים לא העליתי בחכתי שמות חדשים.

סמיילי22

New member
אצלי

- ילדים בטוח לא בשנה הקרובה, וכנראה גם לא בזו אחריה. הלאה הכל פתוח, כנראה בגיל 25-6-7 (עד שיתפוס). - ילדים - 2 ודי. בהיותי ילדת אמצע אני לא רוצה לגרום לילדיי טראומת אמצע (מזדהה איתך מיאוו). - ילד אחרון? וואלה לא יודעת... - שמות מועדפים? אה... שמות אם הברה אחת, שאי אפשר לעוות אותם, כמו שי, גיא, נוי, תום, לי... תלוי.

בקילי

New member
ואנחנו

ילד ראשון בעוד שנה/שנתיים (בינתיים מתאמנים פחות או יותר) אני רוצה לפחות ארבעה, בשני צמדים קרובים, בעלי קצת פחות שמות - זה באמת עוד רחוק

למעלה