סקר מקצועי..
טוב, חברס, כבר היו פעם מלא פעמים שאנשים עשו סקרים של "מי האנשים שמאחורי הכינויים". האמת? זה לא מעניין אותי בגרוש. אני בטוח שכולכם אנשים נורא מעניינים, יש לכם חיים מרהיבים, ואתם בכלל אחלה אנשים. זה אבל נורא יבש ומשעמם.
האמת, סקר קטנטן. כמה מכם התנסו(וכשאני אומר התנסות, אני מתכוון התנסות, יענו צבירת נסיון, לא סתם השתעשעות, כלומר לפחות פרויקט אחד רציני) עם הדברים הבאים: תכנות embedded/real time, תכנות דרייברים, תכנות יישומי desktop, תכנות VB/ACCESS/שאר מחוללי ישומים למיניהם, תכנות assembly לPC, תכנות גרפיקה,תכנות לאינטרנט(לא בנית אתרים), בניית אתרים אינטראקטיביים(עם קוד צד שרת), תכנות applets וactivex לאתרים, תכנות מערכות מידע ובסיסי נתונים. פירוט מעבר לזה כמובן לא יזיק גם(למה התנסיתם בתחומים הללו, כמה זמן, באיזה תקופה בחייכם, בתשלום/באקדמיה/בצבא/בתחביב, ואם בא לכם לפרט את סוג הפרוייקטים, מה טוב). מי שחושב שיש מה להוסיף לרשימה גם מוזמן.
טוב, חברס, כבר היו פעם מלא פעמים שאנשים עשו סקרים של "מי האנשים שמאחורי הכינויים". האמת? זה לא מעניין אותי בגרוש. אני בטוח שכולכם אנשים נורא מעניינים, יש לכם חיים מרהיבים, ואתם בכלל אחלה אנשים. זה אבל נורא יבש ומשעמם.