סקר מקלדות אורטופדי או רגילה? חוטית\אינפרא\רדיו\בלוטות? חברה?
S Salem New member 25/9/04 #4 יש לנו אחת כזאת בבית ../images/Emo3.gif אבל לא במחשב שליף, היא נוחה אבל די גדולה (פיזית)
ק קיץ כתום New member 25/9/04 #6 רק לא אלחוטית ../images/Emo70.gif אלא אם כן זה "שן כחולה" שעדיין לא ניסיתי אותה
S Salem New member 25/9/04 #7 רגילות משום מה יותר נוחות ../images/Emo3.gif כי לאורטופדיות צריך להתרגל. אלחוטית זה נוח, יש טובות יותר ופחות.
רגילות משום מה יותר נוחות ../images/Emo3.gif כי לאורטופדיות צריך להתרגל. אלחוטית זה נוח, יש טובות יותר ופחות.
E [eLad] New member 25/9/04 #8 ../images/Emo45.gif אחלה מקלדת למרות שאם הייתי קונה חדשה היא בטוח הייתה אורטופדית ואלחוטית, עם עכבר תואם
../images/Emo45.gif אחלה מקלדת למרות שאם הייתי קונה חדשה היא בטוח הייתה אורטופדית ואלחוטית, עם עכבר תואם
I ilsites New member 25/9/04 #9 ../images/Emo26.gif רגילה חוטית clicker? מישהו מכיר? אני קונה מקלדת אחת ל6-9 חודשים, היא מתלכלת ואני קונה חדשה.. אני ממש ממש לא סובל לנקות אותן..
../images/Emo26.gif רגילה חוטית clicker? מישהו מכיר? אני קונה מקלדת אחת ל6-9 חודשים, היא מתלכלת ואני קונה חדשה.. אני ממש ממש לא סובל לנקות אותן..
T Trranger New member 26/9/04 #10 חח חרא מקלדת 60 שקל אני הורס אותן מהר מדי כדי להשקיע :| אם מוציאים ת'מקשים ומסתכלים בתוכו יש שאריות של עוגיות, קולה שנשפכה והמון המון אבק רגילה, חוטית, של Sweex דווקא השקעתי הפעם.. מקלדת אינטרנט.. אבל ממש פשוטה
חח חרא מקלדת 60 שקל אני הורס אותן מהר מדי כדי להשקיע :| אם מוציאים ת'מקשים ומסתכלים בתוכו יש שאריות של עוגיות, קולה שנשפכה והמון המון אבק רגילה, חוטית, של Sweex דווקא השקעתי הפעם.. מקלדת אינטרנט.. אבל ממש פשוטה
ז זהר פלד New member 28/9/04 #11 חוטית, לא אורטופדית, genius, עם הרחבות שונות ומשונות ל windows כמו כפתור גלילה, כפתור עכבר שמאלי\ימני, כפתור למחשבון, למחשב שלי, שליטה בוליום, שליטה בדפדפן, והמקשים הכי חשובים במיקרוסופט - ctrl-alt-delete...
חוטית, לא אורטופדית, genius, עם הרחבות שונות ומשונות ל windows כמו כפתור גלילה, כפתור עכבר שמאלי\ימני, כפתור למחשבון, למחשב שלי, שליטה בוליום, שליטה בדפדפן, והמקשים הכי חשובים במיקרוסופט - ctrl-alt-delete...