סקר! (מפתיע, אה?)

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש יותר שאוהבים את מכר, לא?

נוגעע

New member
נמנמ..

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? ארצישראלי איזה אתה לא אוהב? מזרחי ופופ-אלקטרוני האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? חלק כן וחלק לא מה הלהקה האהובה עליך? יש מלאאא מי הזמר\ת האהובים עליך? גם הרבה.. בעיקר עברי לידר :] מה השיר המועדף עליך? אין אחד מסויים.. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? מאושרת עד הגג איך הכרת אותו פעם ראשונה? כשחיפשתי שירים של להקות וזמרים שאני אוהבת D: תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: כמו שאמרתי, יש הרבה.

I L O V E MCR

New member
הוווMCR יככבוו פהה!! ../images/Emo129.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוקק
איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? אממ לא ממש איזה אתה לא אוהב? מזרחיתת:-S האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? לא ממש אבל לא אכפת לי מה הלהקה האהובה עליך? מיי כימיקל רומנסססססס
מי הזמר\ת האהובים עליך? ג'רארדד ואיייייי
מה השיר המועדף עליך? הוו יש מלאא...דאד של MCR אחד מהם איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? הכי שמחה בעולךםםםם איך הכרת אותו פעם ראשונה? אמממ אנשים התחילו לדבר עליו...הורדתיי=] תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: אופקורססססססססס

מנדלסון ../images/Emo99.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? אמ זהו איזה אתה לא אוהב? מזרחית ומטאל האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? כן מה הלהקה האהובה עליך? שייגעצ
מי הזמר\ת האהובים עליך? אביב גפן מה השיר המועדף עליך? אין כזה איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? עוברות לי צמרמורות בגוף איך הכרת אותו פעם ראשונה? בדייט תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאולי אם הייתי שומעת יותר מוזיקה

הייתי עונה,אבל אני שומעת רק הילארי,אבריל ומוזיקה יפנית (Rie Fu) ככה שמוזיקה זה לא התחום שלי ^^"

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifXD

הילארי ואבריל? לא
מוזיקה יפנית זה בנפרד
אבל אני מניחה שצחקת?

הא? התכוונתי ללהקה XD

כאילו- ש.. כיח. כן, מן הסתם אם הם יפנים- הם גם שרים ביפנית
אבל את אשכרה שומעת שירים של יפנים מצווחים? O:

moomi123

New member
אני:]]../images/Emo176.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב?פופ פופ פופ חהחהXD איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע?מממ.. היפ הופ, רוק-קצת.. את רוב הסגנונות..P: איזה אתה לא אוהב?מזרחית ודיכאון=\\ האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך?כן:] מה הלהקה האהובה עליך?אן סינק3>,מרון5 מי הזמר\ת האהובים עליך?ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3>ג'סטין3> מה השיר המועדף עליך?כל השירים של ג'סטיןDD: איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום?שוקעת בו חהחה איך הכרת אותו פעם ראשונה?בגיא פינס תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:

../images/Emo79.gifמוזיקה.../images/Emo79.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק ישראלי. איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? אמ, גם קצת רוק עדין כזה באנגלית(ביטלס וכאלה.) ולא יודעת זה מה שאני שומעת בעיקרון.. איזה אתה לא אוהב? מזרחית, טראנס, פופ ועוד. האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? חלקם. הרוב כן. מה הלהקה האהובה עליך? אמ, יש כמה. מי הזמר\ת האהובים עליך? אביב, עברי לידר.. מה השיר המועדף עליך? אין אחד. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? - איך הכרת אותו פעם ראשונה? - תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:

mafakit

New member
גמאניייי../images/Emo60.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק-פאנק איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע?רוק,רוק-פופ,פאנק,פופ-פאנק,קצת מטאל ורוק כבד.. איזה אתה לא אוהב?דיכאון ומזרחי האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך?כן מה הלהקה האהובה עליך?סימפל פלאן,רד הוט,קווין,גאנס אנד רוזס,גרין דיי,גוו גוו דולס,מיי כמיקל,אוונסנס וואי..יש עוד הרבה מי הזמר\ת האהובים עליך?אבריל לאבין
נמ..היא היחידה.. מה השיר המועדף עליך?וואיי.. כל השירים של אבריל,כל השירים של סימפל..ובעצם כל שיר של אחת הלהקות שכתבתי.. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום?צורחת על כולם להיות בשקט ושיקשיבו לשיר המהמם..
איך הכרת אותו פעם ראשונה?המ..אוקיי אז את סימפל פלאן ראיתי בMTV ופשוט התאהבתי אז התחלתי לקנות דיסקים וכאלה.. אבריל לאבין בן דוד שלי הביא לי את הדיסק הראשון שלה והתאהבתי בה ועכשיו יש לי את כל הדיסקים שלה[הרשמיים..] תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:אני לא בבית אז אין לי כאן תמונות.. אבל בטח הייתי שמה תמונה של סימפל פלאן

mafakit

New member
אעהאה!!! שכחתי לצרף אותה..../images/Emo122.gif

עזבו..זו השעה ה"מאוחרת"...
אוקיי..הפעם אני לא שוכחת..הנה התמונה!!

mafakit

New member
אהעא!!#$^^*(*$!#@$!@#$1

שונאת את המחשב הדפוק הזה!!!!!! נשבעת לכם ששמתי את התמונה ואז נתקע האינטרנט וזה חזר בל שלח בלי קובץ! אוף..לא משנה..זו הייתה תמונה יפה של אבריל לאבין...

למעלה