סקר! (מפתיע, אה?)

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif עונה לעצמך!

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק ישראלי,ורוק שקט איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע?היפ-הופ,שרית,טראנסים..
כמעט הכל איזה אתה לא אוהב?מטאל,פופ האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך?כן,בערך מה הלהקה האהובה עליך?סינרגיה מי הזמר\ת האהובים עליך?שרית מה השיר המועדף עליך?עכשיו הוא"זה ששומר עליי" איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום?מתחילה לצרוח אותו כמו משוגעת... איך הכרת אותו פעם ראשונה?זה הסינגל החדש של שרית אז זה פתאום היה ברדיו... תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:אהמ...>>>

עונהה../images/Emo9.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? היפ הופ .. פופ .. איזה אתה לא אוהב? מזרחית .. ודיכאון האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? אממ כן רובם מה הלהקה האהובה עליך? MCR , אוונסנס , גוד שארלוט , אול דה אמריקן רייג'ן <נראה לי ככה קוראים להם> , סימפל פלאן מי הזמר\ת האהובים עליך? כל הסולנים של הלהקות האלה .. וביונסה ושאקירה .. ועוד מלא ... מה השיר המועדף עליך? אממ אין אחד אני אוהבת את כולם .. אולי השיר הכי אהוב של ביונסה זה אירספסבל<או איך שלא כותבים את זה
> ושל שאקירה אממ שכחתי ת'שם של השיר זה גם ספרדית וגם אנגלית .. שיר מאוד מוכר .. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? לפעמים בחנויות בגדים כשאני שומעת אני מתחילה כזה לזמזם אותו או אם אני מחוץ לחנות אני נכנסת ונשארת עד שנגמר השיר XB איך הכרת אותו פעם ראשונה? אממ שמעתי את זה איפה שהו
תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: יש מלא אבל אני אשים אחת

דנטל

New member
../images/Emo6.gif מאוד מפתיע

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? היפ הופ איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? ת'ראש מטאל איזה אתה לא אוהב? אלקטרו האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? חלקם מה הלהקה האהובה עליך? פנתרה מי הזמר\ת האהובים עליך? סאבלימינל מה השיר המועדף עליך? האדריכלים איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? מתלהבת בטירוף איך הכרת אותו פעם ראשונה? סאבלימינל והצל שרו אותו בהופעה תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: פנתרה (את סאבלימינל ראיתם כבר במליון תמונות)

עונה../images/Emo219.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק ומטאל איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע?פאנק,אבל אני לא שומעת כמעט כבר איזה אתה לא אוהב?פופ ומזרחית האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך?לא מה הלהקה האהובה עליך?MCR מי הזמר\ת האהובים עליך?אני לא אוהבת זמרים. להקות יותר טוב מה השיר המועדף עליך?יא מתקילים ;;. אני לא יכולה לבחור. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום?במקומות ציבוריים זה:"שיעו! של הלהקה שאני אוהבת!" [בראש כמובן,כשאני אומרת את זה אנשים חושבים שאני מטורפת] אלא אם כן זה WTTBP-אני יוצאת מהמקום הציבורי. בבית זה רגיל P:. איך הכרת אותו פעם ראשונה?הלנה בTRL תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:
[חוץ מהבת או הבנות האלו כמובן P:]

הייתי בטוחה ששלחתי..

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? כרגע פאוור מטאל. איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? כל סוגי הרוק [ומטאל, מטאל זה ענף מהרוק] חוץ מהאיכסה של MCR אוונסנס סימפל פלאן וכו' איזה אתה לא אוהב? היפהופ, פופ, ראפ, דאנס, וMCR אוונסנס וכו' האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? רובם. אם לא אז לפחות חלק מהרשימה מה הלהקה האהובה עליך? משתנה כל הזמן. עכשיו אולי מנוור מי הזמר\ת האהובים עליך? דייויד בואי מה השיר המועדף עליך? וואי קשה. fear of the dark- iron maiden טנגו צפרדעים- כוורת life on mars?- david bowie smells like teen spirit- nirvana sunshine of your love- cream alabama song [whiskey bar]- the doors smooth criminal- alien ant farm [ואני יודעת ששני האחרונים הם קאברים.] רשימה לא נגמרת.. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? מקפצצת באושר איך הכרת אותו פעם ראשונה? כולם היו לי בתיקיית מוזיקה של אבא תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: בימבמבומ

~

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב
רוקישראלי
איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע
לא הרבה, קצת מוזיקת נשמה וטיפטיפה רגאיי...
איזה אתה לא אוהב
מזרחית ודיכאון.
האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך
כן
מה הלהקה האהובה עליך
מוניקה סקקקקקקקס
מי הזמר\ת האהובים עליך
אביב גפן וכאלה... אבל גם ישנים, כמו שלום חנוך.
מה השיר המועדף עליך
על הרצפה- מוניקה סקס, ויומן מסע- אביב גפן ואריק איינשטיין
איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום
בעל הרצפה אני מחייכת וקופצתD: , ביומן מסע מחייכת ומזמזת P:
איך הכרת אותו פעם ראשונה
את השירים? מחברים...
תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: מ ו נ י ק ה תעשו לי ילדים~!
הגמד שלי במשחק גמדענק בקומונה חיות וחברים ]3126... פרסומת סמויה אבל באמת אחלה קומונה..] הכין לייייי
מימין פיטר השקסי {פיטר רוט}
, באמצע שחרררר {שחר אבן צור}
, וליד יהללללללללללי
אבל פיטר הכי הכי הכי

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo6.gif

מחייכת וקופצת? נחמד לך

מאיוש33

New member
עונה ../images/Emo168.gif

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק
איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? אממ..להיטים שעכשיו..משהו בסגנון של כריסטינה אגילרה, ביונסה, שאקירה..
איזה אתה לא אוהב? מזרחית, ראפ, דיכאון
ושוב פעם
האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? אממ..לא ממש...כלומר, אין להן סוג מסויים של מוזיקה אהובה, בקיצור- מה שעכשיו להיט
מה הלהקה האהובה עליך? TOKIO HOTL
הלהקה הכי שווה ביקום!
מי הזמר\ת האהובים עליך? ביל
מה השיר המועדף עליך? כל השירים של טוקיו יפים , אבל ביחוד BEICHTE כי הוא מצחיק והמילים שלו גאוניות אבל באמת הכל ממש יפה [ שומעת עכשיו את IN DIE NACHT ]
איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? שמחה
אבל אם זה ב MTV אני ממש מאושרת!
איך הכרת אותו פעם ראשונה? קראתי כתבה על טוקיו בראש 1 / מעריב לנוער [לא זוכרת] ופשוט התחלתי להכיר את כל השירים שלהם
תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:
מזיל ריר​

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

למעלה