סקר מפורום "בנות"

the useless

New member
חשבתי שזה לבנות [יעני לשון נקבה P:]

ספר קצת על עצמך: אני רעב, עייף וחסר לברה. מחשבה שעוברת בראש: אני צריך אותה ><" מה עשית היום? ניקיתי עובש... חוצמזה, שומדבר מיוחד. מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: פיצה, קולה סרט עם החברים מה המידה שלך בנעליים? 38.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אמממ צופים, נס ציונה סיטי, סקרים ושאלונים וזהו אני חושב... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עמוק באדמה [למרות שאני מקווה שתשמעו אותי (כי אני אשדר ברדיו P:)] מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?את השגעונות של אמא שלי... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אע, יעני אני עכשיו שמן אז "אני" הפך ל"אנחנו"? הכי מטורף? ללכת מכות עם הכלבה שלי כשיש לי חשש לנקע ביד P: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אותו המעשה XD מה הצבע האהוב עלייך? כחול צי
מה הצבע השנוא עלייך? אממ וורוד [?] מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת [אני חושב לפחות...] מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקקה! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי טובה שהייתה לי [אנחנו מדברים על כיתה ט' נכון? כי זה על י' אז זאת שנה שהיא דיי על הפנים...] עיר/ים אהובות:עיר? נס ציונה סיטי D: גם ירושלים... חוצמזה, זהו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כסף [יופי, אני קפיקליסט.] איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם החברים, היה אדיר XD איך אתה הכי אוהב לבלות?גנווה או קולנוע. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 21:30 - 22:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי כן מה היה המבחן האחרון?תקשורת [אתי סתם הלחיצה אותי |בוכה| כמה קיבלת בו? מאיפה לי? אני אקבל אותו אחרי החופש.... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה?כע ומבית ספר אחר?כע ומהעיר אחרת?כן -_- אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני נוהג לדבר אל האמא שלך -_- מה הקטע של השאלות פה? ולא ניא לא נוהג לדבר אליהם... בקול XD היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר? אין לי כסף לשניהם חשבת פעם על התאבדות?כן, אבל רק חשבתי אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע בערך... סתם ככה. מדוע?כי ככה, אני כוסית, שמחים?! לקחת סמים מתישהו?Hell NO אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?בחופש הגדול של כיתה ח', שתיתי סמירנוף אייס ואחרי חמש דקות נפלתי למיטה לשנת חורף. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני חושב ש"amazing grace" של dropkick murphys למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אין כסף ואבא קמצן... -_- אתם חושבים שאני נהנה מזה? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?רותם P: ולחבק? רותם XD ולנשק?את כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם [וואו, אני היפי P:] ולספר לו משהו מהלב? לענת, יעל,סאפ, רותם ואושרע יש לך חברה?יש לי חבר'ה, אבל אין חברה, לצערי... ראית בחנוכה את הפסטיגל?יש לי כסף לזה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?רותם, ענת, סאפ, אושרית ויאעל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. אמרתי שלא!!!! שם מיוחד לבן?מפגר שם מיוחד לבת?מפגרת [מה?! הם מיוחדים! -סטאגדיש- מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:הנל"ה שאמא שלי מכינה... דבר אחרון שאכלת:חביתה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ רוית.. אבל אני כבר מתרגל לזה [לצערי הרב אני מתרגל לזה...] . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמממ לא יודע. יש לי ארון ובגדים? O: אתה לומד ביום שישי?לצערי כן, שעתיים עם מירלה והעילגת מה הספר האחרון שקראת?אני עדיין קורא, איש הקציר אהבת?אוהב, כע מה הסרט האחרון שראית?החיים על פי בראיין אהבת?כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רותם על מה דיברת איתו?למה אני לא צובע מחר את הבית P: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אממ רותם וענת, אני חושב. רגע, הן יודעות עליי משהו? O: על מי אתה יודע הכי הרבה?מממ לא יודע, ענת ורותם? מה הדבר האחרון שקנית? זה קשה... אני חושב שסיגריות לאחותי הדבה כמה הוא עלה?16:00 ממי הsms האחרון שקיבלת?"לא הבנתי אבל נגיד. נראה" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לרותם P: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אתמול מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פיצה יש לך עדשות/ משקפיים?אני צריך... עשית ישור שיניים? ללכת מכות נחשב? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?פאק, שנה, אני חייב ללכת אליה... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אוחחחח זה לא היה כיף!!! לפני שלושה ימים ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?טיול עם החניכים איך קוראים לאמא שלך?לא קוראים לה, היא באה לבד P: סמדר יש לך שם שני? מהו?אין לי... אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם התחת שלי -_- אתה אוהב ילדים קטנים? אם הם צווחים כל הזמן, זורקים עליי דברים וקוראים לי "ראש טוּטוּ", אז לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?זאת לא אותה השאלה? P: איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ת'אמת, את חמורלה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?לא יודע.... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה ושעירות ובפנימיות?הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? רחמים עצמיים... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אמממ פארודיות D:

the useless

New member
ממשיך =>>>

עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממ עם רותם למה? כדי שאני אדע איך זה להוציא 100 במבחן P: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שלושה - ארבעה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיצה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? קלי כמה קומות יש לך בבית?שנייה אני אספור... אחת. הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?בא והלך. מתי זה היה?כשהיית בשא"ש. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שדרן רדיו [מקווה] מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגע שבו נולדתי, משם הכל נהייה מסריח וטוב יותר P: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? " משהו בתחת שלי" "משהו הפרצוף משהו" וכל מיני איומי מאפיה כאלו P: מה עושה לך טוב?חברים ומשפחה מה מעצבן אותך? מירלה ><" מה תמיד צריך להיות בכיס?MP ופלאפון [בחורף גם טישו P:] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה ושדרות [ברדיו]. מה הפריט הכי יקר שיש לך?סנטימנטלית?המערכת שלי. גם כלכלית P: מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבנ"צ [מי ששולט בגבנ"צ ישלוט בבית XP] מה היית לוקח לאי בודד?טלפון כדי להזמין פיצה המלצה לסרט:בלאק הואק דאוון! בלאק הואק דאוון! המלצה לספר:ההוביט. ספר מעווווווווווווווווווולה תוכנית טלוויזיה?C.S.I [כמה מפתיע, נכון?] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני עוזר ושאני נחמד [ס'כפרעעעע אני נכון?] איך את/ה מתגבר על באסה?שומע מוסיקה או מדבר עם חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם?אירלנד, סקוטלנד, אנגליה, גרמניה, אוסטרליה ואיטליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר נימוסים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולן אהובות עליי איזה חג אהוב עליך? פורים. אבל השנה הוא היה מעפן כזה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא על אלא מאנשים. חיית מחמד:חתולה וכלבה כמה אחים יש לך? שניים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש מהי אהבה בשבילך? אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אמממ לא יודע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חברים ומשפחה מה את/ה אוהב/ת לעשות? להתבטל. מקומות בילוי מועדפים:גנווה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני חושב שכן... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע, אני יודע מתי ועל מה צריך לוותר. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם אתה דפוק, אז כן. אם לא אז למה להתאמץ? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מממ רק במי שיש לו פיצה [ענת, ברחי!] מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:תחת,פרצוף, זונה, קקי, שניצל, פיצה, סקס, אני כוסון,סליחה ולא רוצה להוציא את שניצל האם את/ה מאמינ/ה בה´? כע החיים טובים לדעתך?כע לבוש:יעני מה אני חושב שיפה? טי שירט וג'ינס איפור: לא יודע... תלוי למי מאכל אהוב:פיצה [עניתי על זה! אני לא סתם מסטול!] שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:The Fratellis סרט אהוב:Black Hawk Down גלידה:ריבת חלב
עיר בעולם:תאמת, נס ציונה. ארץ:אוסטרליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודע... שיר ברקע:upside down של ג'ק ג'והנסון

../images/Emo187.gif../images/Emo162.gif

וואי, אני זוכרת ששמו את השאלון הזה בפורום של אביב חח. ספר קצת על עצמך: היי אני תמר . מחשבה שעוברת בראש: באמת יש לי כוח לשאלון הזה?..., מה עשית היום? הייתי אצל חברה. מה תעשה מחר? אין לי מושג. חשק ל...: כלום. אולי לאיזה שיחה נחמדה עם חברה. מה המידה שלך בנעליים? חחח אני ענקיית:(. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אני לא כותבת בהרבה פורמים, אז בזה אני כותבת בפורום א"א ואני סמויה בעוד כמה פורמים. למשל אביב גפן. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תדברו איתי אז ונראה. מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס, צ'יפס, סלט של אבא של נועה
, ואמ עוד כל מיני. מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכלת דברים שאני שונאת, אבל אני לא יכולה לסבול לראות חצילים, אבוקדו ואני צמחונית אז בשר. למרות שהיה לי טעים:( מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה דברים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? יש כמה. מה הצבע השנוא עלייך? צבעים זוהרים, ואני לא כל כך אוהבת ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? אין! מה המקצוע השנוא עלייך? כולם. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? די חרא. אבל בסוף היה חברות. עיר/ים אהובות: ת"א.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה דיגיטלית בבת מצווה, ופלאפון ואמפי השנה. איפה חגגת יומולדת אחרון? חחחחח מביש. במקום חמוד וילדותי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בית, ת"א. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין שעה מדוייקת. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן:( מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת. כמה קיבלת בו? - יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? אכן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לאXD היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? אולי. אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? היום. מדוע? לא חשובXD לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? - איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה שירים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא! אני קונה! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הרבה. ולחבק? אמ לא יודעת. ולנשק? - ולספר לו משהו מהלב? - יש לך חברה? יש לי חברות בערך.XD סתם אין לי חבר. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא חחחחח את מי היית לוקח לאי בודד? שונאת את השאלות האלה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כבר שאלתם. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אולי אתחיל. שם מיוחד לבן? אופק. שם מיוחד לבת? אופק.D: מאכל אהוב: כבר שאלתם!:mad: מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: סלט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הרבה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חחחחח אתה לומד ביום שישי? כן:< מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו. אהבת? מאד. מה הסרט האחרון שראית? הילד. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על זה שהיא רוצה שאני לא אהיה במחשב. אבל למי אכפת. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי. מה הדבר האחרון שקנית? אמ לא זוכרת! כמה הוא עלה? - ממי הsms האחרון שקיבלת? נועה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נועה! מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? איזה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא.:) מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממש במאית השניה הזאת. אני גרה כאן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מודיעין. למה הלכת לשם? כי גרים שם סבא וסבתא של חברה שלי שהייתי אצלה היום. איך קוראים לאמא שלך? חסוי בהחלט. יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אתם מתכוונים אולי אבא?...0. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אמ לא יודעת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אין לי שמץ. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל כמעט. ובפנימיות? הרבה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אביב גפן, כמה חברות, הכלבה שליXD אבל פחות משבוע כמה זמן אפשר להיות כלבה?! למה? ככה. זה מעניין. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אין לדעת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אמ. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? הילה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. לצערי. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה. סתם, מאיפה לי? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא היה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מוזיקה, חיבוק מקלחת. מה מעצבן אותך? יותר מדי דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון מפתח וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה, שירה, ואיזשהו כישרון כי אני לא מוכשרת
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינות. מה היית לוקח לאי בודד? כבר שאלתם! המלצה לסרט: לא יודעת נו. המלצה לספר: מישהו לרוץ איתו, ילדי יום ראשון ורזונת. תוכנית טלוויזיה? חברים! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת...אולי אני אוהבת אותך...או משהו. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, שיחות עם חברות. ולפעמים פשוט לא מתגברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד!
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפנות, עצבנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ-חופש גדול. אבל בכללי חורף. איזה חג אהוב עליך? פסח-חופש ארוך! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: מה יש לי? כלבה וחתולים. כמה אחים יש לך? אחד. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? וודאי. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? הידלקות, לא אהבה. מהי אהבה בשבילך? אני לא יכולה להגדיר את זה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אולי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אין! מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, חברות, מוזיקה וכ"ו. מקומות בילוי מועדפים: בית ות"א וכבר שאלתם! את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.(כשאין עוד בני בית פה.) כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית במקומות מסויימים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בחיים לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: - האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לפעמים אבל בכללי לא כל כך. לבוש: רגיל? איפור: לא מתאפרת. מאכל אהוב: כבר שאלתם ועוד פעם אחת אני ארצח אותכם
שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: סרט אהוב: אמ... גלידה: קוקוס של דוקטור לק!
עיר בעולם: לא יודעת! ארץ: ניו זילנד!! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אולי אלך לקרוא. שיר ברקע: אין כרגע. זהו.

למעלה