the useless
New member
חשבתי שזה לבנות [יעני לשון נקבה P:]
ספר קצת על עצמך: אני רעב, עייף וחסר לברה. מחשבה שעוברת בראש: אני צריך אותה ><" מה עשית היום? ניקיתי עובש... חוצמזה, שומדבר מיוחד. מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: פיצה, קולה סרט עם החברים מה המידה שלך בנעליים? 38.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אמממ צופים, נס ציונה סיטי, סקרים ושאלונים וזהו אני חושב... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עמוק באדמה [למרות שאני מקווה שתשמעו אותי (כי אני אשדר ברדיו P
] מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?את השגעונות של אמא שלי... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אע, יעני אני עכשיו שמן אז "אני" הפך ל"אנחנו"? הכי מטורף? ללכת מכות עם הכלבה שלי כשיש לי חשש לנקע ביד P: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אותו המעשה XD מה הצבע האהוב עלייך? כחול צי
מה הצבע השנוא עלייך? אממ וורוד [?] מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת [אני חושב לפחות...] מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקקה! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי טובה שהייתה לי [אנחנו מדברים על כיתה ט' נכון? כי זה על י' אז זאת שנה שהיא דיי על הפנים...] עיר/ים אהובות:עיר? נס ציונה סיטי D: גם ירושלים... חוצמזה, זהו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כסף [יופי, אני קפיקליסט.] איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם החברים, היה אדיר XD איך אתה הכי אוהב לבלות?גנווה או קולנוע. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 21:30 - 22:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי כן מה היה המבחן האחרון?תקשורת [אתי סתם הלחיצה אותי
כמה קיבלת בו? מאיפה לי? אני אקבל אותו אחרי החופש.... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה?כע ומבית ספר אחר?כע ומהעיר אחרת?כן -_- אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני נוהג לדבר אל האמא שלך -_- מה הקטע של השאלות פה? ולא ניא לא נוהג לדבר אליהם... בקול XD היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר? אין לי כסף לשניהם חשבת פעם על התאבדות?כן, אבל רק חשבתי אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע בערך... סתם ככה. מדוע?כי ככה, אני כוסית, שמחים?! לקחת סמים מתישהו?Hell NO אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?בחופש הגדול של כיתה ח', שתיתי סמירנוף אייס ואחרי חמש דקות נפלתי למיטה לשנת חורף. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני חושב ש"amazing grace" של dropkick murphys למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אין כסף ואבא קמצן... -_- אתם חושבים שאני נהנה מזה? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?רותם P: ולחבק? רותם XD ולנשק?את כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם [וואו, אני היפי P:] ולספר לו משהו מהלב? לענת, יעל,סאפ, רותם ואושרע יש לך חברה?יש לי חבר'ה, אבל אין חברה, לצערי... ראית בחנוכה את הפסטיגל?יש לי כסף לזה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?רותם, ענת, סאפ, אושרית ויאעל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. אמרתי שלא!!!! שם מיוחד לבן?מפגר שם מיוחד לבת?מפגרת [מה?! הם מיוחדים! -סטאגדיש- מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:הנל"ה שאמא שלי מכינה... דבר אחרון שאכלת:חביתה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ רוית.. אבל אני כבר מתרגל לזה [לצערי הרב אני מתרגל לזה...] . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמממ לא יודע. יש לי ארון ובגדים? O: אתה לומד ביום שישי?לצערי כן, שעתיים עם מירלה והעילגת מה הספר האחרון שקראת?אני עדיין קורא, איש הקציר אהבת?אוהב, כע מה הסרט האחרון שראית?החיים על פי בראיין אהבת?כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רותם על מה דיברת איתו?למה אני לא צובע מחר את הבית P: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אממ רותם וענת, אני חושב. רגע, הן יודעות עליי משהו? O: על מי אתה יודע הכי הרבה?מממ לא יודע, ענת ורותם? מה הדבר האחרון שקנית? זה קשה... אני חושב שסיגריות לאחותי הדבה כמה הוא עלה?16:00 ממי הsms האחרון שקיבלת?"לא הבנתי אבל נגיד. נראה" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לרותם P: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אתמול מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פיצה יש לך עדשות/ משקפיים?אני צריך... עשית ישור שיניים? ללכת מכות נחשב? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?פאק, שנה, אני חייב ללכת אליה... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אוחחחח זה לא היה כיף!!! לפני שלושה ימים ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?טיול עם החניכים איך קוראים לאמא שלך?לא קוראים לה, היא באה לבד P: סמדר יש לך שם שני? מהו?אין לי... אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם התחת שלי -_- אתה אוהב ילדים קטנים? אם הם צווחים כל הזמן, זורקים עליי דברים וקוראים לי "ראש טוּטוּ", אז לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?זאת לא אותה השאלה? P: איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ת'אמת, את חמורלה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?לא יודע.... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה ושעירות ובפנימיות?הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? רחמים עצמיים... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אמממ פארודיות D:
ספר קצת על עצמך: אני רעב, עייף וחסר לברה. מחשבה שעוברת בראש: אני צריך אותה ><" מה עשית היום? ניקיתי עובש... חוצמזה, שומדבר מיוחד. מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: פיצה, קולה סרט עם החברים מה המידה שלך בנעליים? 38.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אמממ צופים, נס ציונה סיטי, סקרים ושאלונים וזהו אני חושב... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עמוק באדמה [למרות שאני מקווה שתשמעו אותי (כי אני אשדר ברדיו P