עונה 
ספר קצת על עצמך: אני מאוהבת בגיטרה שלי מחשבה שעוברת בראש: קיבלית הודעה בפלא... מה עשית היום? מ.. הייתי אצל הקסומטיקאית מה תעשה מחר? אלוהים גדול... חשק ל...: הופעה חיה מה המידה שלך בנעליים? 8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שייגעצ איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו, על איזה במה, גיטריסטית.. מה אתה הכי אוהב לאכול? אח.. תותים עם קצפת ושוקלד חם ((((
מה אתה הכי שונא לאכול? נקניקיהה.. בעעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עולה לי עכשיו מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? להירשם לפורום הזה... [סתםםםםם
] מה הצבע האהוב עלייך?חום, אדום, שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת מה המקצוע השנוא עלייך? לא יודעת איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אחלה שנה עיר/ים אהובות: ת"א , אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת להופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ביומיום בערך ב 11/12 בחופשים מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מה!? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו? 93 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן... ומחוץ לשכבה? כן... ומבית ספר אחר? כן... ומהעיר אחרת? כןן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברווור, חח סתם כשמשעמם לי היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול שלשום, אני בוכה בלי שום בעיה מדוע? ניגנתי שיר עצוב והתחלתי לבכות לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השכרתי אף פעם, קצת מסטולה אבל לא יותר מזה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Green Day - Basket Case למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יש לי אותו כבר על דיסק... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא שלי ולחבק? יובל ולנשק?יובל ולספר לו משהו מהלב? יובל יש לך חברה? חברה באיזה מובן? ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן.. את מי היית לוקח לאי בודד? 2 דברים, גיטרה ואת יובל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יובל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה שלי [מאיה] שם מיוחד לבן? איתי, עידן, יובל שם מיוחד לבת? הילה, מאכל אהוב: כבר שאלתם לא? תותים עם קצפת ושוקולד מאכל שנוא: נקניקיה דבר אחרון שאכלת: אורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מלי קופר אתה לומד ביום שישי? לאאאאאאאאאא וזה הכי כיף!! מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אבל התחלתי את מישהו לרוץ איתו אהבת? ... מה הסרט האחרון שראית?בופור אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? זהר, חברה שלי על מה דיברת איתו? על החיים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? 2 חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית? מכנס וטופ מהיינס כמה הוא עלה? אני חושבת 150 והטופ 70 ממי הsms האחרון שקיבלת? ילדה אחת שרמוטה שאני לא סובלת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי , זהר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אתה בבית? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? קליק פצפץ יש לך עדשות/ משקפיים? חס וחלילה [טפו טפו טפו] עשית ישור שיניים? לא
והשיניים שלי יפייפיות מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אבא שלי, אמ.. סתם לבדיקות מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ניראה לי חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראש העין למה הלכת לשם? הקוסמטיקאית שלי שם איך קוראים לאמא שלך? יהודית יש לך שם שני? מהו? לא, לצערי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא ניראה לי אתה אוהב ילדים קטנים? כן, עד שהן בוכים.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בערך 15 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא התכוונתם להגיד... ו... 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? עמית הכי קרובה לגיל שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי , בעצם 18 כדי שההורים שלי יפסיקו להגיד לי "תעשי מה שאת רוצה בגיל 18" מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? וואוו המון ובפנימיות? קצת יותר ביטחון עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חפרנות , היא מעולה בזה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כמעט הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? טוב לי עם עצמי אבל אם כבר אז.. יובל מנדלסון למה? סתם כי אני אוהבת אותו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 אני חושבת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?תינוק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יובל כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? אני חושבת, אבל סתם מעפנה הפגנה נגד (או בעד) מה? .... מתי זה היה? .... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוזיקאית \ שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשראיתי אותו פעם ראשונה ... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוס עמק מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה ולנגן מה מעצבן אותך? שאנשים שלא יודעים לנגן מתחילים לפרוט על הגיטרה סתם מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקליות מה הפריט הכי יקר שיש לך? וואו, לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה ויובל המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו המלצה לספר: מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה? מרחק נגיעה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? את כ"כ יפה, אני לא יכול בלעדיך איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? תילאנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה , חוסר התחשבות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח,סוכות וחנוכה החוםשים ההכי ארוכים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי.. חיית מחמד: תוכי מדבר כמה אחים יש לך? 1 אח גדול בצבא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? משהו ש.. קשה לבטא, אפשר רק להרגיש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאני רואה אותו... מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות בהופעות חיות מקומות בילוי מועדפים: הופעות חיות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בד"כ עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, כל אחד מיוחד כמו שהוא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין לי כח , כוס עמק האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: זרוק איפור: שחור, מסקרה, מאכל אהוב: יוא כמה פעמים אפשר לשאול את אותו דבר?! שתייה אהובה: נס, בריזר, קולה, שוקו להקה אהובה: שייגעצ סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו גלידה: וניל , עיר בעולם: מילאנו ארץ: איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? יעשה עוד שאלון... חח שיר ברקע: איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בישביל לקבל חיבוק אחחח זה היה מתייייייייש
ספר קצת על עצמך: אני מאוהבת בגיטרה שלי מחשבה שעוברת בראש: קיבלית הודעה בפלא... מה עשית היום? מ.. הייתי אצל הקסומטיקאית מה תעשה מחר? אלוהים גדול... חשק ל...: הופעה חיה מה המידה שלך בנעליים? 8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שייגעצ איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו, על איזה במה, גיטריסטית.. מה אתה הכי אוהב לאכול? אח.. תותים עם קצפת ושוקלד חם ((((