סקר מפורום "בנות"

לאיור

New member
עונה :)

ספר קצת על עצמך: אני מאוהבת בגיטרה שלי מחשבה שעוברת בראש: קיבלית הודעה בפלא... מה עשית היום? מ.. הייתי אצל הקסומטיקאית מה תעשה מחר? אלוהים גדול... חשק ל...: הופעה חיה מה המידה שלך בנעליים? 8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שייגעצ איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו, על איזה במה, גיטריסטית.. מה אתה הכי אוהב לאכול? אח.. תותים עם קצפת ושוקלד חם ((((:) מה אתה הכי שונא לאכול? נקניקיהה.. בעעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עולה לי עכשיו מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? להירשם לפורום הזה... [סתםםםםם :)] מה הצבע האהוב עלייך?חום, אדום, שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת מה המקצוע השנוא עלייך? לא יודעת איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אחלה שנה עיר/ים אהובות: ת"א , אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת להופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ביומיום בערך ב 11/12 בחופשים מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מה!? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו? 93 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן... ומחוץ לשכבה? כן... ומבית ספר אחר? כן... ומהעיר אחרת? כןן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברווור, חח סתם כשמשעמם לי היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול שלשום, אני בוכה בלי שום בעיה מדוע? ניגנתי שיר עצוב והתחלתי לבכות לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השכרתי אף פעם, קצת מסטולה אבל לא יותר מזה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Green Day - Basket Case למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יש לי אותו כבר על דיסק... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא שלי ולחבק? יובל ולנשק?יובל ולספר לו משהו מהלב? יובל יש לך חברה? חברה באיזה מובן? ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן.. את מי היית לוקח לאי בודד? 2 דברים, גיטרה ואת יובל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יובל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה שלי [מאיה] שם מיוחד לבן? איתי, עידן, יובל שם מיוחד לבת? הילה, מאכל אהוב: כבר שאלתם לא? תותים עם קצפת ושוקולד מאכל שנוא: נקניקיה דבר אחרון שאכלת: אורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מלי קופר אתה לומד ביום שישי? לאאאאאאאאאא וזה הכי כיף!! מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אבל התחלתי את מישהו לרוץ איתו אהבת? ... מה הסרט האחרון שראית?בופור אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? זהר, חברה שלי על מה דיברת איתו? על החיים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? 2 חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית? מכנס וטופ מהיינס כמה הוא עלה? אני חושבת 150 והטופ 70 ממי הsms האחרון שקיבלת? ילדה אחת שרמוטה שאני לא סובלת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי , זהר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אתה בבית? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? קליק פצפץ יש לך עדשות/ משקפיים? חס וחלילה [טפו טפו טפו] עשית ישור שיניים? לא :) והשיניים שלי יפייפיות מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אבא שלי, אמ.. סתם לבדיקות מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ניראה לי חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראש העין למה הלכת לשם? הקוסמטיקאית שלי שם איך קוראים לאמא שלך? יהודית יש לך שם שני? מהו? לא, לצערי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא ניראה לי אתה אוהב ילדים קטנים? כן, עד שהן בוכים.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בערך 15 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא התכוונתם להגיד... ו... 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? עמית הכי קרובה לגיל שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי , בעצם 18 כדי שההורים שלי יפסיקו להגיד לי "תעשי מה שאת רוצה בגיל 18" מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? וואוו המון ובפנימיות? קצת יותר ביטחון עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חפרנות , היא מעולה בזה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כמעט הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? טוב לי עם עצמי אבל אם כבר אז.. יובל מנדלסון למה? סתם כי אני אוהבת אותו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 אני חושבת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?תינוק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יובל כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? אני חושבת, אבל סתם מעפנה הפגנה נגד (או בעד) מה? .... מתי זה היה? .... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוזיקאית \ שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשראיתי אותו פעם ראשונה ... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוס עמק מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה ולנגן מה מעצבן אותך? שאנשים שלא יודעים לנגן מתחילים לפרוט על הגיטרה סתם מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקליות מה הפריט הכי יקר שיש לך? וואו, לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה ויובל המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו המלצה לספר: מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה? מרחק נגיעה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? את כ"כ יפה, אני לא יכול בלעדיך איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? תילאנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה , חוסר התחשבות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח,סוכות וחנוכה החוםשים ההכי ארוכים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי.. חיית מחמד: תוכי מדבר כמה אחים יש לך? 1 אח גדול בצבא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? משהו ש.. קשה לבטא, אפשר רק להרגיש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאני רואה אותו... מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות בהופעות חיות מקומות בילוי מועדפים: הופעות חיות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בד"כ עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, כל אחד מיוחד כמו שהוא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין לי כח , כוס עמק האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: זרוק איפור: שחור, מסקרה, מאכל אהוב: יוא כמה פעמים אפשר לשאול את אותו דבר?! שתייה אהובה: נס, בריזר, קולה, שוקו להקה אהובה: שייגעצ סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו גלידה: וניל , עיר בעולם: מילאנו ארץ: איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? יעשה עוד שאלון... חח שיר ברקע: איפה הילד ואיגי וקסמן - רק בישביל לקבל חיבוק אחחח זה היה מתייייייייש

linoy pal

New member
עונה...[[=

ספר קצת על עצמך:לינוי 15 מוזיקה זה הכל בחיים ושונאת מתמטיקה...חח קורה.. מחשבה שעוברת בראש:סתם מחשב מה אני יעשה בקשר למשהו מה עשית היום?הייתי בבית מה תעשה מחר?בבית. חשק ל...:לעשות מה שרק בא לי מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כל מיני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אין לי מושג... מה אתה הכי אוהב לאכול?סלט מעורבב עם גבינה לבנה מה אתה הכי שונא לאכול?בורקס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?שומדבר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כל מה שאני עושה בערך מה הצבע האהוב עלייך?ווורוד אפור ושחור מה הצבע השנוא עלייך?סגול מה המקצוע האהוב עלייך?אין דבר כזה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא!!השנה הכי גרועה בחיים שלי עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?נעליים של ואנס איפה חגגת יומולדת אחרון?אני אנוכי ועצמי בלימודים למבחן באנגלית..\= איך אתה הכי אוהב לבלות?ים...בלילה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לצערי כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?אני באמת לא רוצה לדעת... יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא ממש היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?פעם אחת...אבל לא ברטע שאני יתאבד..בקטע של מה גורם לאנשים להתאבד אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע מדוע?לא משנה לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?נס-אמיר פיי גוטמן למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי עוד לא יצא הדיסק מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חברה שלי...עלתה לי על העצבים ולחבק?ילד אחד שרשם משהו מזה יפה באיזשהו אתר ולנשק?מישהו...חח ולספר לו משהו מהלב?חברה שלי... יש לך חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן את מי היית לוקח לאי בודד?תגיטרה שלי ואת המחשב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ילד אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אפחד שם מיוחד לבן?צוף שם מיוחד לבת?נעמה מאכל אהוב:טוסט מאכל שנוא:לא יודעת דבר אחרון שאכלת:טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אם הייתה לי סיבה לנתק תקשר..לא צריכה ליהיות לי סיבה לחדש אותה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס שקניתי לא מזמן אתה לומד ביום שישי?כן...וזה מיותר! מה הספר האחרון שקראת?הייתה לי עבודה בספרות על תרנגול כפרות..אבל קראתי תקציר זה נחשב? אהבת?לאא מה הסרט האחרון שראית?סטפ אפ אהבת?מאווד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי על מה דיברת איתו?מה היה בחיים שלי...חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברה שלי...שדווקא עכשיו הקשר שלי איתה לא הכי טוב על מי אתה יודע הכי הרבה?על כולם מה הדבר האחרון שקנית?ספר אקורדים לשירים כמה הוא עלה?45 ממי הsms האחרון שקיבלת?את באה לאילת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אבא שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?חח אין לי כח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?תלב...חח יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שלוש חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אף פעם...=0 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?היה בא לי איך קוראים לאמא שלך?מגי יש לך שם שני? מהו?לא שידוע לי אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אמ... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כמעט כל מה שאני שונאת ובפנימיות?כלום.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?מושפעות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?נינט למה?לראות איך זה להתנשק עם יהודה לוי..לא חח סתם..לראות מזה באמת ליהיות מפורסמת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?חחח עפר שכטר כמה קומות יש לך בבית?ק הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהביאו לי תגיטרה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?ההורים שלך אחים?! מה עושה לך טוב?לשמוע אנשים מנגנים ושרים מה מעצבן אותך?הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?חמסה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמ.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינה לבנה מה היית לוקח לאי בודד?תגיטרה שלי ומחשב המלצה לסרט:סטפ אפ המלצה לספר:חברות תוכנית טלוויזיה?הפיג'מות ארתור חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?התגעגעתי אלייך איך את/ה מתגבר על באסה?נותנת לזה לעבור איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארגנטינה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדחוף בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כןן מהי אהבה בשבילך?אמ..אי אפשר להסביר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שמישהו מחייך אליי והחיוך הוא באמת אמיתי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנגן מקומות בילוי מועדפים:אמ..טיילת את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא רוצה את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת...כמו כולם מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:ההורים שלך אחים?!מה את סתומה?חפרת בשכלל האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא לבוש:ספורטיבי...תמיד ג'ינס איפור:לובלו אדום ועיפרון שחור מאכל אהוב:סלט עם גבינה לבנה שתייה אהובה:נסטי אפרסק להקה אהובה:היהודים וסינרגיה סרט אהוב:אמ...סטפ אפ גלידה:פרה רושה עיר בעולם:בואנס איירס ארץ:ארגנטינה מה תעשה כשתסיים את השאלון?יתכתב באייסי שיר ברקע:אני לא בוכה-דנה ברגר

נועוש3

New member
עונה

ספר קצת על עצמך: אני נועה ואני אוהבת את הים (:) מחשבה שעוברת בראש: מחר יםםם
מה עשית היום? היית אצל דנה מה תעשה מחר? אלך לים עם חברות שלי חשק ל...: להיות עם מישהו מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני, האמת שאין כל כך פורומים שאני קבועה בהם איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מתארת לעצמי שכבר נשואה...
מה אתה הכי אוהב לאכול? תפוחי אדמה בכל מיני צורות :) מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים בעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? השתכרתי עם חברה שלי, זה שאני אוהבת ועוד איזה אחד. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? השתכרתי עם חברה שלי, זה שאני אוהבת ועוד איזה אחד. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? תנ"ך מה המקצוע השנוא עלייך? לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הזויה. עיר/ים אהובות: אין כל כך. אני יותר בכיוון של קיבוצים ומושבים
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חברה שלי עשתה לי תיבה כזאת של ששת החושים... משהו מדהים :) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית קפה עם כל החבריםם איך אתה הכי אוהב לבלות? בבתי קפה בעיקר או בסרטים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10 וחצי- 11 ביום של ביצפר ו11-2 בימים שאין ביצפר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה נראה לי כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן בטח ומחוץ לשכבה? כן (:) ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? כן =] אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אממ לא רציני אבל אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום =\ מדוע? מלא דברים ביחד. לקחת סמים מתישהו? לא חלילה וחס אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני יותר משנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. משהו של אביתר בנאי בטח למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין יל כסף.. חח סתם אבל לפעמי םאני כן קונה
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לעצמי ולחבק? מישהו מאוד ספציפי שאני לא אגיד את שמו חח ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? דנה :) יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו
חסוי חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את **** אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כןן עם דנה חח שם מיוחד לבן? רועי שם מיוחד לבת? עומר מאכל אהוב: תפוחי אדמה מאכל שנוא: חציל דבר אחרון שאכלת: קרקרים עם קוטג' בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? עם הרבה מידי... ואם אני אתחיל הרשימה לא תגמר. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד חרוש מTNT אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? מראות מצחיקות אהבת? כן מאוד מה הסרט האחרון שראית? עת לרקוד אהבת? כן מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דנה על מה דיברת איתו? על המצברו חהמחורבן שהיה לי היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דנה על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית? צלחות חד פעמיות ושוקו כמה הוא עלה? 19 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? מאורנה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאורנה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת הפלא שלי סגור מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום כואבת לי הבטן יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני איזה שנה ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא יודעת האמת למה הלכת לשם? -- איך קוראים לאמא שלך? חנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אממ אתם רצת חוזרים על עצמכם איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את עינת נראה לי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף, את העיניים, את החיוך ויש עוד בטח ובפנימיות? את הכל נראה לי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא מאמניה בעצמה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, קיטש, דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם **** למה? כדיי להכיר אותו באמת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילד
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עומר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא ברור מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא ידועת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יהיה בסדר" =\ מה עושה לך טוב? לדעת שעשיתי משהו היום... אחרת אני מרגיש הסמרטוט מה מעצבן אותך? שקרים בעיקר מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאיודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינות
מה היית לוקח לאי בודד? מטוס- כדיי לחזור בחזרה (:) המלצה לסרט: לילה מוטרף במוזיאון... הכי מצחיק בעולם :) המלצה לספר: מראות מצחיקות תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מיוחדת איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, מדברת עם חברות איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח לא חיית מחמד: אין לי כמה אחים יש לך? אין לי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? דבר טוב שיכול להיות גם רע. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם ילדים קטנים, לנגן, לרקוד מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד לנגן לכתוב... מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה בעיקר... סינמה סיטי :) את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.. אבל לא יותר מידי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין ממש חח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: ג'ינס וחולצה איפור: גלוס מאכל אהוב: תפוחי אדמה נו חח פעם עשירית שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה:סינרגיה סרט אהוב: היומן גלידה: עוגיות עיר בעולם: לוס אנג'לס ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לדבר עם חברה שלי ואלך לישון שיר ברקע: אין

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

ספר קצת על עצמך:שיר, בת 13 מחשבה שעוברת בראש:חברה שלי.. מה עשית היום?הייתי בקניון עם אחותי וההורים שלי
מה תעשה מחר?בע"ה ילך לדודה שלי.. חשק ל...:סשק.. חחח סתם לשומדבר.. מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הראל סקעת
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בע"ה אולי מדגמנת.. מה אתה הכי אוהב לאכול?ספגטי
מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך?ורוד, תכלת, ורוד, חום, לבן מה הצבע השנוא עלייך?שחור!! מה המקצוע האהוב עלייך?שומדבר מה המקצוע השנוא עלייך?הכל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה עיר/ים אהובות:הרצליה, תל אביב, אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דובי ענק ענק איפה חגגת יומולדת אחרון?מסיבת הפתעה
איך אתה הכי אוהב לבלות?שופינגגגגגגגג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
מה היה המבחן האחרון?ספרות[?] כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי ת'ציון.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?ממ לפני כמה ימים.. לא זוכרת בדיוק מדוע?משהו שקראתי וממש ריגש אותי.. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?ממ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?[?] מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחותי
ולחבק?הראל
ולנשק?הראל
ולספר לו משהו מהלב?הראל
יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן את מי היית לוקח לאי בודד?הראל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?הראל וחברה הכי טובה שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חברה שלי דנה שם מיוחד לבן?עומרי, הראל שם מיוחד לבת?ליאן מאכל אהוב:ספגטי מאכל שנוא:סושי דבר אחרון שאכלת:בורגר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מממממ . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אממ החולצה של הינס אתה לומד ביום שישי?כן
מה הספר האחרון שקראת?ממ בוא נשאל מתי הפעם האחרונה שקראתי?! חחחחחחח אהבת? מה הסרט האחרון שראית?ואי לא זוכרת.. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אני מדברת עכשיו עם דנה על מה דיברת איתו?אהבה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?ליטל ודנה על מי אתה יודע הכי הרבה?ליטל ודנה מה הדבר האחרון שקנית?המבורגר
כמה הוא עלה?ממ לא יודעת.. ממי הsms האחרון שקיבלת?דנה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דנה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?כל מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שומדברר יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים אבל רק למרחוק עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?ממ לפני כמה שנים.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני כמה חודשים טובים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?רעננה למה הלכת לשם?קניון איך קוראים לאמא שלך?רינת יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן.. דוד של אמא שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כןןן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?מצד אמא? עמית בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אף ובפנימיות?ממ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?----------------------- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ואת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ליאן כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?לא משנה מתי זה היה?כיתה ו' מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:דוגמנות? מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שפגשתי את הראל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מממממ מה עושה לך טוב?מוזיקה, שופינגג מה מעצבן אותך?אחותי הקטנה חח מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?800 ש"ח- שעון מה נמצא אצלך תמיד במקרר?שוקו!!!! מה היית לוקח לאי בודד?מחשב המלצה לסרט:סטפאפ המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה?היראלים, האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אגואיסטיות איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ
איזה חג אהוב עליך?שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:פרפר חח כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?שאפשר לשמוך אחד על השני, שיש אמון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה, מילה טובה, חיבוק מה את/ה אוהב/ת לעשות?שופינגג מקומות בילוי מועדפים:קניון, ים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן.. אבל לא הרבה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ותרנית, קנאית, שקרנית, לא ישרה, לא אחראית, לא חברותית את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:סעמקק, מאמי האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לפעמים חח לבוש:ג'ינס וחולצה מגניבה איפור:עדין.. עיפרון וליפסטיק מאכל אהוב:ספגטי בפעם האלףףף שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:סינרגיה סרט אהוב:
גלידה:וניל עם עוגיות, מוקה, ריבת חלב עיר בעולם:מילאנו ארץ:ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?יכנס לפורום שיר ברקע:"אפילו ששריפות"- הראל סקעת
היה נחמד

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

ספר קצת על עצמך: קוראים לי סתיו, אני בת 14, אני מחשיבה את עצמי כבן אדם שמח ומקלדת שלי לא עובדת טוב. מחשבה שעוברת בראש: "מה הבעיה של המובי מייקר הזה? למה הוא כלהזמן נתקע?" מה עשית היום? כלום, קמתי מאוחר. מה תעשה מחר? שיעורים חשק ל...: עשות משהו מבומי מייקר, אבל הוא כל הזמן נתקע. (כתבתי בהתחלה נקרע><) מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, ובפורום גיבורים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת... מה אתה הכי אוהב לאכול? דברי טעמים מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות, חצילים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה מעשים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? האמנתי בתמימות. מה הצבע האהוב עלייך? כולם (בערך) מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות, תנ"ך, מה המקצוע השנוא עלייך? לא יודעת, זה בעייתי. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הזאת? מצוינת. השנה הקודמת? מגעילה. עיר/ים אהובות: כאן מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני שמחה להכל. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים, בבית או בחוץ. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11, 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:55 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? ביולוגיה כמה קיבלת בו? לא חילקו עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? גם ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ממש היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא יודעת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? בעיה כלכלית? הרבה יותר נגיש מהיר. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמירXD ולחבק? מייקי ולנשק? מייקי ולספר לו משהו מהלב? מייקי יש לך חברה? המספר מצומצם ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אותי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את מייקי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, עם עמית. רוצה שאלך איתה לאיזה סרט. שם מיוחד לבן? מייקי? שם מיוחד לבת? הממ. לא יודעת>< מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דנה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כולם אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה אהבת? כן, משעשע. מה הסרט האחרון שראית? בדיוק היום אני הולכת לסרטXD אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עמית, מדברת את כרגע. על מה דיברת איתו? על הסרט. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נועם? על מי אתה יודע הכי הרבה? אני לא יודעת.... גם נועם? מה הדבר האחרון שקנית? פיצה. כמה הוא עלה? 12, קניתי שני משולשים. ממי הsms האחרון שקיבלת? נועם מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נועם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חג (שמח ונחמד לך ולכל משפחתך!) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יודעת. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אוו מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בכיתה ח' מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל חי (בטיול השנתי) למה הלכת לשם? טיול שנתי. איך קוראים לאמא שלך? מירה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? דווקא מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 (מה שאני עכשיו) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת ובפנימיות? לא ידעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא לא החטתי. ממש. וקצת עצלן. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קמדיה ומד"ב. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? תום. (בגוף, לא במוחS:) למה? כי החיים שלו נראים מעניינים. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמ שארצה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מייקי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מייקי כמה קומות יש לך בבית? יש חצאי מפלסים הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? תלוי מה המניע מתי זה היה? מה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גראפיקאית או משהו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וAה ואAמ מה עושה לך טוב? חיחי. מה מעצבן אותך? שמחקים אותי. מה תמיד צריך להיות בכיס? קצת כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר יפה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הדובון מייקי קנה לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד? אותי המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? גיבורים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם מישהו בטלפון איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודעת אני מתה לסיים את השאלון הזה אני עונה עליו כבר יומיים>< מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? בעע. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? לא יודעת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מה מדובר. חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? ההתרגשות שחווים כאשר רואים בן אדם מסוים, הרצון שישים לב אליך ויתן לך את תשומת הלב המירבית. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, בכלל לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מייקי מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם מייקי, לצייר, לנגן על תופים מקומות בילוי מועדפים: בבית, בשכונה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אממ, לא יודעת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: הא? איפור: הא? מאכל אהוב: הא? שתייה אהובה: מים להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: וניל אוריאוז עיר בעולם: ראשון לציון ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך שיר ברקע: שום שיר

coullette

New member
dont stop me now

ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אני חייבת לרזות לפני פסח מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? כנ"ל חשק ל...: חבר מה המידה שלך בנעליים? 41-2 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גרין דיי,אופנה אלטרנטיבית איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? כנראה עדיין בפורומים בתפוז מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מיני מה אתה הכי שונא לאכול? חציל.לא אוכלת את זה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? סתם שטויות מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל מיני מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? כל משהו זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מה? כבר עברה? עיר/ים אהובות: תל אביב,לונדון,רומא מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכרת איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת כמה קיבלת בו? לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אין לי מספיק אומץ בשביל זה אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? queen-dont stop me now למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? יקותיאל שם מיוחד לבת? בת מאכל אהוב: הכל מאכל שנוא: חציל דבר אחרון שאכלת: קוואקר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש המון כאלה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא קוראת אהבת? מה הסרט האחרון שראית? קליק אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? אמרתי לילה טוב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? על אף אחד מה הדבר האחרון שקנית? משהו בסופר פארם כמה הוא עלה? 30? ממי הsms האחרון שקיבלת? נאוה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נאוה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בקיצור מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? הו כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב נראה לי למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא סובלת אף אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ילדותיות לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מד"ב/מתח/דרמה/קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם בר רפאלי למה? כי היא כוסית כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו לי ילדים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חרא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כלום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא היה כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעמק מה עושה לך טוב? כרגע כלום מה מעצבן אותך? הכל מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תמיד יש במאחורה של המקרר דברים מלפני שנתיים שכבר מפתחים עובש ברמה מפותחת למדי וצחנה אופיינית. מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? חברים,סאותפארק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? וואלק לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? כל החיים שלי זה באסה אחת מתמשכת איפה היית רוצה לבקר בעולם? בשום מקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה ועצבים איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן.זה מראה על חוסר בטחון משווע חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? משהו שכנראה אף פעם לא יהיה לי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לא אוהבת לעשות כלום מקומות בילוי מועדפים: אין את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? תלוי למי לבוש: מה? איפור: לעיתים מאכל אהוב: שקט שתייה אהובה: מים להקה אהובה: יש הרבה סרט אהוב: סטאר וורז.כל השישה גלידה: פרוזן יוגורט עיר בעולם: רומא ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע:

D o R a S h A y

New member
יאיי =] עונה!

ספר קצת על עצמך: קוראים לי דור אבל אני לא סובלת את השם הזה אז כל העולם קורא לי דורה, אני בת 17 ומשועממת מטבעי חחח מחשבה שעוברת בראש: איזה חמוד גפן מסינרגיה חחח מה עשית היום? הכנתי ארוחת צהריים ועשיתי את העבודה בביולוגיה מה תעשה מחר? את העבודה בביולוגיה חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 39 או 40.. עודלא ברור באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סינרגיה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מנתחת בכירה באיזה בבית חולים מאיר או משו חחח מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש כל כך הרבה... שאני אתחיל? מה הצבע האהוב עלייך? אפור וחום מה הצבע השנוא עלייך? ורוד וצהוב חרדל חחחח מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי טובה שהייתה לי בשש שנים האחרונות... עיר/ים אהובות: כפר סבא ורעננה.. אהה וגם נהריה והרצליה חחח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון?בביתי עם כמה חברות כשההורים היו בחו"ל איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי ברמת העייפות והמצברוח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 או 2 בחופש.. 11 או 12 בלימודים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כל יום שעה אחרת.. הכי מוקדם 8 הכי מאוחר 11 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? יכול להיות שאנגלית.... כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן חחח אתה נוהג לדבר עם חפצים? משתדלת שלא.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? סתם.. יותר מדי לחץ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני אוהבת שירים בודדים אז אני לא אקנה בגלל זה דיסקים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חברה שלי חח ולחבק? אחותי ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? אני משערת שזה חבר ו.. לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? בדיוידי את מי היית לוקח לאי בודד? את סינרגיה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הכרית אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שיפון חחח סתם לא יודעת.. שם מיוחד לבת? ספיר אני סתם אוהבת את השם הזה) מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: משו טעים שאמא הכינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כמה כאלה... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? פיג'מה חחח אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אף אחד... הרבה חושבים שהם יודעים עליי הרבה אבל בתכלס הם לא יודעים כלום על מי אתה יודע הכי הרבה? אחותי מה הדבר האחרון שקנית? חומר ניקוי לאמא כמה הוא עלה? 30 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת אולי מחברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותה חברה חח התכתבנו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מי זוכר... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן................................... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רעננה למה הלכת לשם? שיעור נהיגה איך קוראים לאמא שלך? שוש יש לך שם שני? מהו? ליאור אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? הרבה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש 2 שהם מהצד של אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל חוץ מהפנים חחח ובפנימיות? קנאות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ילדותית מדי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת... למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון!! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מדונה חחחח אל תשאלו כמה קומות יש לך בבית? אחד.. זה דירה הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אמו... ו.. איזה פוצקי חחח מה עושה לך טוב? להיות לבד עם מוזיקה מה מעצבן אותך? שיש מסביבי יותר מידי אנשים יותר מידי זמן מה תמיד צריך להיות בכיס? בטרייה מלאה לאמ.פי או כסף לבטריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב נראה לי חח סתם לא יודעת.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב...? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי ומחשבות פליליות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אתן לך עט במתנה רק בגלל שאת יפה =]"- כן אמר המוכר מכפר השעשועים =] איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה מוזיקה ומוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? פריז מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק במקומות ציבוריים חחח ויש עוד מלא... איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח וראש השנה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: משתדלת שלא חיית מחמד: כלבבבב כמה אחים יש לך? אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן אבל זה טפשי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? משו שממלא את הלב וגורם לך לחייך בלי שום סיבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שדברים טובים קורים לי חחח מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה ולישון מקומות בילוי מועדפים: במיטה שלי חחח ו.. בקניון נראה לי את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בדרך כלל וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: את/ה יכול/ה לקפוץ לי! חחח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? הם בסדר לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סינרגיה!!!!! סרט אהוב: גלידה: תות וריבת חלב ו.. יש עוד מלא עיר בעולם: פריז ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: אין

משעמםםם.

ספר קצת על עצמך: אני רעבה ושומעת עכשיו ACDC. אף אחד מהם לא קורה הרבה. מחשבה שעוברת בראש: לא משהו מיוחד. מה עשית היום? כלום. מה תעשה מחר? אותו הדבר ^^ חשק ל...: פיתה עם טונה. מה המידה שלך בנעליים? 40. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מכון ליווי
. סתם, נו. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד. מה אתה הכי שונא לאכול? חומוס בממרח. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צניחה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? או, המון. מה הצבע האהוב עלייך? שמיים :] מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות. מה המקצוע השנוא עלייך? מת'. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר כזו, די משעממת. עיר/ים אהובות: לא יודעת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המחשב\מפ. איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל חברה. איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בדרך כלל? אחת עשרה-שתיים עשרה ככה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לתשע. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת ^^. כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? יש הרגשה שכבר עשיתי את השאלון הזה @___@ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום. מדוע? כי העירו אותי
. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? בדר"כ לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של נירוונה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני מורידה כל הזמן, לקנות דיסקים בכמויות כאלו זה בלתי אפשרי. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחי. ולחבק? בנדוד שלי. ולנשק? אוווווו התחיל עכשיו שיר ממש טוב, קאבר מעולה. ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרת. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא >>" את מי היית לוקח לאי בודד? אולי את אחי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? התנתק לי המסנג'ר >: שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: שוקולד. מאכל שנוא: ממרח חומוס. דבר אחרון שאכלת: עוגיות. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המ. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס שעליי עכשיו D: . אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? רומח הדרקון. אהבת? כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןןןןןן. מה הסרט האחרון שראית? לתפוס את הולדן. אהבת? כן, מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? ביתספר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי כוח להביא את הפלאפון. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אל". בכוונה שמרתי את ההודעה הזו. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? טונה. יש לך עדשות/ משקפיים? כן. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נהריה. למה הלכת לשם? אזכרה. איך קוראים לאמא שלך? >>" יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי איזה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שלושה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא, התכוונתם? אף פעם לא ספרתי :X איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מה זה פה ;[ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16? אני רוצה אינדסטריאל. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אהה. אולי לרזות קצת ]: ובפנימיות? עצלנות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל. =] עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? ככה. לא הייתי מסתדרת עם חיים של מישהו אחר. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אחד. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מוזיקה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סהר. כמה קומות יש לך בבית? שתיים. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מאיפה לי >>" מה הרגע המאושר ביותר בחייך? רק אחד? :/ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אאל"ט, אולי.. מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? מצבים מסויימים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקה.
מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב, נראה לי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיונזP-:. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב. המלצה לסרט: אפקט הפרפר. המלצה לספר: רומח הדרקון. תוכנית טלוויזיה? החיים ע"פ Y. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? מה, לא עניינכם. איך את/ה מתגבר על באסה? זמן. איפה היית רוצה לבקר בעולם? נפאל. הלוואי. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני-לא-אצא-פראייר. זה כזה פתטי
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פסח. המון חופש, איזה כיף :] האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
. חיית מחמד: כן, תולי חתולי. אני רצינית .___.; כמה אחים יש לך? שניים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. מהי אהבה בשבילך? כנ"ל. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, ספרים, כתיבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל השאלון הזה חוזר על עצמו. מקומות בילוי מועדפים: בית, הופעות, בית של מישהו אחר. את/ה אוהב/ת להיות בבית? נחשו
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: עכשיו? ג'ינס, רגיל כזה. איפור: כלום. מאכל אהוב: היה כבר, פעמיים. שתייה אהובה: ברד וניל\צ'אי. להקה אהובה: המון. סרט אהוב: כנ"ל. גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם: לא יודעת. ארץ: לא טסתי. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אעבור לשאלון אחר, כנראה. שיר ברקע: משהו של בלקפילד, miss you אאל"ט.

עונה ../images/Emo210.gif

ספר קצת על עצמך: אני נועם, בת 15 מהמרכז.. אני מתעמלת אומנותית ואני אוהבת לרקוד ואני חולה על אופנה... מחשבה שעוברת בראש: מתי אני יגמור תשאלון(?) למרות שהוא רק התחיל מה עשית היום? קמתי מה תעשה מחר? יש לי אימון.. חשק ל...: לרקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לפעמים בנות, סקרים ושאלונים, אופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רקדנית מצליחה מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? פשטידה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? - - מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? -- מה הצבע האהוב עלייך? ורוד, לבן וחום מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: לוס אנג'לס, ניו יורק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נראה לי שטלויזיה פלזמה... איפה חגגת יומולדת אחרון? מועדון איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברים לכל מיני מקומות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא יודעת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כל פעם שעה אחרת יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? אמממממ.... גיאוגרפיה נראה לי כמה קיבלת בו? עוד לא החזירו יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? - - מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? - - לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יום שישי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? i wanna love you למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי זמן ללכת לחנות של דיסקים ולחפש דיסקים וגם זה יותר נוח לי להוריד מהאימיול מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי הקטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולחבק? אח שלי הקטן (לא זה שאני רוצה להרביץ לו) ולנשק? חבר שלי ולספר לו משהו מהלב? אחותי... יש לך חברה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן.. הלכתי עם האחים הקטנים שלי... את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי, אחותי הגדולה ואת אח שלי הקטן את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא... האיסי נדפק לי... שם מיוחד לבן? אני אוהבת את השם "אסף" שם מיוחד לבת? אלמוג מאכל אהוב: עוד פעם?! סלט מאכל שנוא: פשטידה דבר אחרון שאכלת: מילקי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אקס . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? סקיני ג'ינס עם כתרים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא קראתי אהבת? - - מה הסרט האחרון שראית? נראה לי סטפ אפ אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי הגדולה על מי אתה יודע הכי הרבה? אחת מהאחיות התאומות שלי... מה הדבר האחרון שקנית? חצאית ג'ינס מיני מיני מיני כמה הוא עלה? 200 או 300 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מתי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אממ.. לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן... אני חושבת שבתחילת השנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לעזריאלי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ואוו המוןן אי אפשר לספור איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זאת שבגיל שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? טיפה להגדיל תציצי... ובפנימיות? לא להיות עקשנית ודאגנית! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קנאות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אחותי הגדולה למה? כי היא מדהימה והיא גרה בפנטהוס מדהים!!!!!!!!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת.. אולי 3.. אולי 6 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אני מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אסף כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - - מתי זה היה? - - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני יהיה רקדנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל פעם שנולדו לי אחים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת.. מה עושה לך טוב? להיות מחובקת שמתחת לשמיכה עם חבר שלי מה מעצבן אותך? אנשים קנאים ושקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? שמלה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מילקי, חלב, עגבניות המלצה לסרט: סטפ אפ המלצה לספר: אין תוכנית טלוויזיה? האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? חבר שלי: אני אוהב אותך, את כל חיי נשמה שלי.. משו כזה הוא אמר כפרה עליו איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד או גדילה איפה היית רוצה לבקר בעולם? טורקיה (אף פעם לא הייתי שם) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לפצח גרעינים מול משחק כדורסל או כדורגל איזה עונה בשנה אהובה עליך? החורף... מאוד נהנתי איזה חג אהוב עליך? פסח ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: 5 כלבים כמה אחים יש לך? 17 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? - - מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? החיים! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חבר שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד, התעמלות אומנותית, אטלתיקה, אופנה, לצאת עם חברים מקומות בילוי מועדפים: מועדונים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: סתם בגדי בית איפור: אין עכשיו שתייה אהובה: קולה או לימונדה להקה אהובה: אין סרט אהוב: סטפ אפ גלידה: שוקולד עיר בעולם: לוס אנג'לס, ניו יורק ארץ: הוואי, מיאמי, פריס מה תעשה כשתסיים את השאלון? נראה.. שיר ברקע: smak that

../images/Emo219.gif

ספר קצת על עצמך:אתם לא מתעניינים מחשבה שעוברת בראש:"אני רעבה"
מה עשית היום?כלום מה תעשה מחר?גם כלום חשק ל...:שוקולד מה המידה שלך בנעליים?8-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?1402,1082,593 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?איפושהו מה אתה הכי אוהב לאכול?סלט,צ'יפס,שניצל מה אתה הכי שונא לאכול?שוקולד עם חתיכות של פירות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך?שחור,אדום וקצת כחול כהה מה הצבע השנוא עלייך?ורוד זועק מה המקצוע האהוב עלייך?תנ"ך ולא"י כרגע מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה וג"ג איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נוראית עיר/ים אהובות:ת"א,ת"א,ת"א,ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא קיבלה מתנות יפות ליומולדת,חוץ מהפלא'. וגם הוא דפוק איפה חגגת יומולדת אחרון?בטיו"ש [הטיו"ש יצא ביומולדת שלי] איך אתה הכי אוהב לבלות?מוזיקה,שינה,טלוויזיה,מחשב,ציור מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1-3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?ב8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?לא יודעת. אבל אני יודעת שנכשל. המצאתי דרך חדשה לחשב דברים עם פאי או משהו >.> יש לך חברים מחוץ לכיתה?לא ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?כמעט [של הבי"ס,אבל בסוף לא] ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?-- מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?מעייפות [כשאני מפהקת אני בוכה P:] לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?נהמ. רדבול נחשב משכר? P::. אם כן-לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני לא מורידה שירים כמעט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?-- מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חברה-שהיא-חושבת-שאני-חברה-שלה-אבל-בעצם-אני-לא ולחבק?אף אחד ולנשק?אף אחד ולספר לו משהו מהלב?אף אחד יש לך חברה?תלוי מאיזו בחינה P: ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא,זה מטומטם את מי היית לוקח לאי בודד?את הדיסקים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עם אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן,עם בת דודה שלי [עוד מישהי שקמה מוקדם D:] שם מיוחד לבן?-- שם מיוחד לבת?-- מאכל אהוב:שאלת :| מאכל שנוא:שאלת :| דבר אחרון שאכלת:לא זוכרת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אם אני מפסיקה לדבר עם מישהו-אני לא מתכוונת לדבר איתו שוב,אחרת לא הייתי מנתקת קשר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?*חושבת* החולצות של MCR. אבל משום מה רק בבית
אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?"הארי פוטר וחדר הסודות" [שוב] אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?צ'רלי בממלכת השוקולד,אתמול [בפעם ה4000,אבל הכל בשביל ג'וני
] אהבת?ברור מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?סבתא על מה דיברת איתו?על זה שנמאס לי שהיא מציקה לי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא יודעת,אני מניחה שאמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?על המשפחה שלי מה הדבר האחרון שקנית?חולצות מפוקס כמה הוא עלה?לא יודעת,אמא שלי שילמה ממי הsms האחרון שקיבלת?דנה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דנה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"היי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?עוד לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנתיים,ולא בשבילי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ממזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א
למה הלכת לשם?בשביל בתדודה שלי דנה איך קוראים לאמא שלך?איריס יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא בדיוק אתה אוהב ילדים קטנים?לא,חוץ מאחותי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא זוכרת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?:| איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא אוהבת אותם ממש בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16-18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל חוץ מהעיניים ובפנימיות?כלום,אני אוהבת את מה שאני בפנימיות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אני כבר ממזמן לא חברה שלי,אבל אני לא יודעת איך להגדיר את זה. היא פשוט צוחקת על אחרים ולא שמה לב. אח"כ היא מאשימה אחרים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אף אחד למה?כי ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודעת. עכשיו כשאני חושבת על זה לא נראה לי שאני רוצה ילדים בכלל מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?"חוט" P: מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דנה כמה קומות יש לך בבית?1 [אבל בבניין 9] הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?-- מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:משהו מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא היה כזה ממש באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"כאפות" מה עושה לך טוב?להיות בבית לבד ולעשות מה שאני רוצה מה מעצבן אותך?שאנשים מבאסים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין לי פריטים יקרים ממש מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינות מה היית לוקח לאי בודד?אמרתי כבר >.> המלצה לסרט:"לילה מוטרף במוזיאון","נורביט","החופשה של בין" [לנורביט והחופשה של בין עוד לא הלכתי,אבל אני בטוחה שאלה סרטים טובים ואני אלך אליהם D:] המלצה לספר:"הארי פוטר" תוכנית טלוויזיה?תוכניות סאטירה למיניהן [זכר או נקבה? P:]-הישראלים,מועדון לילה [בעיקר],ארץ נהדרתוגם תוכניות בערוץ 8 [בסבתאשלי זה מעניין]-בעיקר זעזוע מוח P: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה וטלוויזיה. וגם ציור איפה היית רוצה לבקר בעולם?לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לצעוק לאנשים באוזן ולקרוע להם את עור התוף. הא,ולעשות על האש ביום העצמאות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף וסתיו איזה חג אהוב עליך?אין לי חג מועדף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן,אבל לא על כל אחד חיית מחמד:אין לי P:. אבל אני אוהבת חתולים כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?-- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?קונים לי דברים שאני רוצה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון,לראות טלוויזיה,מחשב,מוזיקה,ציור מקומות בילוי מועדפים:בית P: את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?קודם שתהיה לי אהבה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא,כל אחד נולד עם אופי אחר את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"כאפות","לך להתנשנש","שי יא חתיכס","עוד פעם אתה והVOD?!" האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?לא לבוש:המ איפור:המ מאכל אהוב:אמרתי כבר שתייה אהובה:קולה,מים להקה אהובה: MCR בעיקר [חרוז P:. אמסיאר בעיקר XD] סרט אהוב:של ג'וני דפ ואדי מרפי גלידה:טריפל עיר בעולם:המ ארץ:איפושהו בארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?אקרא שוב פאנפיק מפורום 1402 שיר ברקע:טינייג'רס

ואיייי.. ננסה לענות על הכל ../images/Emo13.gif

ספר קצת על עצמך: לי בת 16 מת"א.. עוד משהו? מחשבה שעוברת בראש: בא לי סוכריה מה עשית היום? קמתי אכלתי התקלחתי דיברתי בטלפון מה תעשה מחר? אלוהים גדולה עד מחר חשק ל...: סוכריה מה המידה שלך בנעליים? 39- 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? עברי לידר
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים גדולה.. לא מדברים על דברים כאלו! מה אתה הכי אוהב לאכול? תבשיל כזה עם תפו"א ובשר מהצומח חחח מה אתה הכי שונא לאכול? דגים! זה פשוט מזעזע! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא היה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? בטח יותר מדיי הרבה מה הצבע האהוב עלייך? שחור וכתום [לא יכולה להחליט] מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא של שנה! עיר/ים אהובות: ת"א בבוקר [!], ר"ג כ-מובן לא יודעת :/ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף איפה חגגת יומולדת אחרון? בהופעה של עברי
איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת להופעות/ מסעדות/ להיות בבית של מישהו או שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופשים 3 ככה ביום רגיל 11 מינימום מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן :/ מה היה המבחן האחרון?אממממ לשון כמה קיבלת בו? לא החזירו לנו יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחחחח לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?---- מתי פעם אחרונה שבכית?לא זכור לי מדוע?--- לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם :) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Backstreet Boys - drowning למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אין תקציב חח סתם קונה רק של עברי והראל מ. :) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?הווו לא זוכרת ולחבק?- ולנשק?- ולספר לו משהו מהלב?- יש לך חברה?לא רוצה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא השנה הכי מעפן את מי היית לוקח לאי בודד?אהמ.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אהמ 2.. חח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חברה שלי שם מיוחד לבן?אושרי שם מיוחד לבת?אגם מאכל אהוב:לא היה כבר? נו התבשיל הזה חח תקראו למעלה נראה לי שהיה או שדמיינתי
מאכל שנוא:דגיםםם דבר אחרון שאכלת:התבשיל הזה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ילד אחד לא יודעת אם הייתי רוצה לחדש... אבל בכל זאת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?קפוצ'ון היינס אפור אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?הנסיך הקטן אהבת?מאוווד מה הסרט האחרון שראית?תא טלפון משהו כזה סתם היה לי משעמם וזה הדבר היחיד שהיה לראות אהבת?לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברההה על מה דיברת איתו?על מה עושים היום בערב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?לק כמה הוא עלה?9 ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא שולחת חח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?הוו זה מעניין. חכו פה. חזרתי. חחח "מה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?סוכריה יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?הוווווווו הרבה שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכרת שהייתי ממש קטנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חיפה למה הלכת לשם?כי היה לנו יום שלח בבית ספר איך קוראים לאמא שלך?סוד יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?רק עד גיל 3 :) כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אבא התכוונתם חח אממ 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אוריילה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?טוב לי ככה, תודה........ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שאלה קשה ובפנימיות?הרבה דברים חח תכלס טוב לי גם ככה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא אגואיסטית איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קיטש בדרך כלל חח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם ביל גייטס חח למה?כי הוא מליונר כזה נו
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 זה דיי והותר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?צליל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אדם כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?-- מתי זה היה?--- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:רוצה להיות פסיכולוגית או צלמת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת ואי אנישונאת את השאלו תהאלו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב?מוזיקה.. לראות אנשים שאני אוהבת מה מעצבן אותך?טימטום מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח לבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה או ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד?mp פלאפון ואוכל המלצה לסרט:לא טובה בזה חח המלצה לספר:הנסיך הקטן ללא ספק~ תוכנית טלוויזיה?הכל 10 עם דודו טופז חח אנ י מתה עליו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?משפטים לא עושים עליי רושם ולא קונים אותי
איך את/ה מתגבר על באסה?יוצאת לטייל בפארק או משהו לנדנדה האהובה עליי:) איפה היית רוצה לבקר בעולם?פלרמו עיר הקיץ הקסומה:) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדחוף בתור לריב על שקל איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח וראש השנה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי חיית מחמד:דולפין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?אין לי מושג את האמת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות אנשים שאני אוהבתת מה את/ה אוהב/ת לעשות?מוזיקה, לטיל, ללכת למסעדות, להופעות מקומות בילוי מועדפים:מסעדות!!1 חחחח בטח זה נשמע כאילו אני מה זה שמנה
את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן אני ילדה מאוד בייתית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא הייתה לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלויי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לאאא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:get a life חח האם את/ה מאמינ/ה בה´?........ החיים טובים לדעתך?כן :) לבוש:זרווק איפור:רק טבעי! אם כבר קצת שחור בעיינים ו-ז-ה-ו מאכל אהוב:תבשילללל טעימייי שתייה אהובה:מים להקה אהובה:יש דיי הרבה בזמן האחרון הבקסטריט בויז סרט אהוב:לא מבינה בזה גלידה:אוררו/ תות עיר בעולם:ר"ג! ארץ:ישראל! מה תעשה כשתסיים את השאלון?אוכל שיר ברקע:עברייי פלרמו

•HadaS•

New member
עונהנהנהנהנהננה ../images/Emo3.gif

ספר קצת על עצמך: הממממ אני ילדה נורמלית כמו כולם מה אני יספר חח מחשבה שעוברת בראש: "הלוואי שהם כן יהיו בליל הסדר" מה עשית היום? ישנתי אצל חברה, ובקרוב אלך לי לאכול פיצה עם חברות
מה תעשה מחר? ריצה P: חשק ל...: לראותאותו מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? תפוז, פוריגלרס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה באושר ועושר עם שלושה ילדים , מאושרת
מה אתה הכי אוהב לאכול? מלאוווח מה אתה הכי שונא לאכול? הממ דברים לא כשרים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הממממ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? המממ עשיתי הרבה חח מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה שעברה? השנה הכי גרועה ומגעילה ודוחה בחיימשלי ! עיר/ים אהובות: תל אביב, באר שבע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מנורה עם דובי משו מגניב :) איפה חגגת יומולדת אחרון? המממ מסיבת פיג'מות כזאת אצל חברה... וסרט איך אתה הכי אוהב לבלות? לנסוע למקומות כייפים מחוץ לעיר! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופשים משו כמו 1,2 ..ביום רגיל ב11 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מורשת כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? אהממממ אולי לא זורכרת חח אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחח אני לפעמים מקללת תמחשב
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא.. כי אני לא לוקחת את עצמי רציני האמת חחח מתי פעם אחרונה שבכית? יום שבת מדוע? כי קיבלתי בשורה טובה .. חח כן מאושר... אבל זה לא בטוח הבשורה הזאת
לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא השתכרתי .. ילדה טובה אני איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? סוו יסטרדיי של הילארי דאף למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר זול חחח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי ולחבק? אותו ולנשק? ^ ולספר לו משהו מהלב? ^ יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אותו .. ואת הכלבה שלי חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו כוסעמק חחחח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד .. שם מיוחד לבן? שלומי שם מיוחד לבת? רותם מאכל אהוב: מלאווח מאכל שנוא: לא כשר דבר אחרון שאכלת: נקניקיות ופסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ חברה ... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המממ אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? לא קוראת ספרים אהבת? - מה הסרט האחרון שראית? הממממ אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? על משו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני עצמי אנוכי וה' ! על מי אתה יודע הכי הרבה? על חברות שלי מה הדבר האחרון שקנית? נעליים כמה הוא עלה? 100 ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חסמו לי תהודעות חחח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלחום אני מפוצצת חחח יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? המממ לפני שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הממ ביקרתי ב...... דימונה נראלי .. כן למה הלכת לשם? משפחה איך קוראים לאמא שלך? סמדר יש לך שם שני? מהו? חנה ... חחח על שם סבתא שלי אתה קרוי על שם מישהו? מי? חח על שם סבתא שלי חנה .. אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אוהבת את כווולם באותה מידה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הצבע עור ובפנימיות? שיהיה לי יותר ביטחון עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כשהיא חושבת שהיא צודקת והיא לא P: איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? הממ אני לא אגיד אותו חחח כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית או תסריטאית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שראיתי אותו .... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הממממ יש הרבה שאני משתמשת בהם יותר מדיי חח מה עושה לך טוב? לחשוב מחשבות טובות מה מעצבן אותך? אנשים צבועים מגעילים שקרנים אדישים וקנאים מדיי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר חח מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל חחחחחחח מה היית לוקח לאי בודד? וואיי אתם חוזרים על שאלות המלצה לסרט: טיטאניק המלצה לספר: לא קוראת תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "כל פעם את נהיית יותר יפה" איך את/ה מתגבר על באסה? יושבת ולא עושה כלום או הולכת לישוןן.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ערסיות חחח איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ וחורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כלבבב כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? הממ כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אהבה זההה .. פשוט הכל ! אהבה זה אהבה ! לא יודעת להסביר.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אותו.... לדעת שאוהבים אותי... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, לצאת לבלות, מחשב, טלוויזיה מקומות בילוי מועדפים: קניוןןןן והבית את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן מאוד !! החיים טובים לדעתך? בסך הכל כן ! לבוש: ג'ינס חולצה יפההה איפור: סומק מסקרה ושפתון מאכל אהוב: וואיי חפרתם פעם שלישית אותהשאלה ! שתייה אהובה: מים, ענבים, תות בננה להקה אהובה: סינרגיה סרט אהוב: טיטאניק גלידה: שוקו ווניל עיר בעולם: באר שבע ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לסלון לראות טי וי שיר ברקע: אין

rasmus girl1

New member
me

ספר קצת על עצמך: >< מחשבה שעוברת בראש:כואב לי קצת הראש :/ מה עשית היום?הלכתי למשטרה להוציא תעודת יושר אח"כ לידידשלי לארוחת צהריים ואח"כ לכוח אדם כדי להביא להם את זה.. מה תעשה מחר?מחר מתחילה לעבוד :) חשק ל...:נס ושוקולד >< מה המידה שלך בנעליים?36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הש"ש,הראסמוס,שמינסטים ופה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לאדעת.. מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה האט ופוטטוס ^^ מה אתה הכי שונא לאכול?בשר >< מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?-- מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?מילים לא במקום,תנועות לא במקום..בקיצר-חוסר טאקט >< מה הצבע האהוב עלייך?אדום :) מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?תנ"ך מה המקצוע השנוא עלייך?אזרחות.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?טוב שעברה >< עיר/ים אהובות:-- מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון,מצלמה דיגטלית ודיסקמן :) [בכמה ימי הולדת שונים כן?].. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות?כל מקום שכייף בו ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?תלוי.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון?לפני שבוע בערך.. כמה קיבלת בו?עוד לא קיבלתי אותו חזרה >< יש לך חברים מחוץ לכיתה?יאפ ומחוץ לשכבה?יאפ ומבית ספר אחר?יאפ ומהעיר אחרת?יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמה ימים.. מדוע?ככה.. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אנלא אקנה דיסק שלם בשביל שיר אחד..אם מדובר באלבום שלם אז אני קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ענת.. ולחבק?לוטן ולנשק?לוטן ולספר לו משהו מהלב?אפחד יש לך חברה?כן ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את לוטן את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?שאלתם את זה כבר.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?תומר שם מיוחד לבת?מאי מאכל אהוב:שאלתם מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת:שניצל טופו.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את הג'קט החום אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת איך קוראים לו.. אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?המנסרים מטקסס.. אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אלעד על מה דיברת איתו?על זה שהוא איבד את הת.ז שלו באוטובוס >< מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?החברה הכי טובה שלי וחבר שלי.. על מי אתה יודע הכי הרבה?ידיד טוב שלי,2 חברות שלי וחבר שלי.. מה הדבר האחרון שקנית?בולים למשטרה כמה הוא עלה?30 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?לוטן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לוטן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לאדעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו?צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חודש בערך.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אמ..שנה בערך.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?בית דגן למה הלכת לשם?כי חברשלי גר שם. איך קוראים לאמא שלך?אמא יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן,אבל ממש קטנים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? >< איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אין.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף שלי >< ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?השקרנות שלה >< איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'):אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?בר רפאלי למה?סתם כדי להרגיש איך זה להיות סלב לשבוע אחד.. :) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אלק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?דן כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?-- מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מאיפה לי.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו מלא.. :) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"איף" מה עושה לך טוב?דברים טובים מה מעצבן אותך?אנשים חופרים/מציקים/שקרנים/קמצנים.. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לדעת לעשות f בגיטרה!%%# מה הפריט הכי יקר שיש לך?הבית שלי? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד?מקרר,מחשב,מערכת סטריאו וכמה חברים :) המלצה לסרט:ג'יפרס קריפרס המלצה לספר:-- תוכנית טלוויזיה?בנות גילמור,האנטומיה של גריי,הרקיע השביעי,איש משפחה,המרוץ למיליון,מופע שנות ה-70 ויש עוד.. :) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?אוו..היו מלא מילים יפות שאמרו לי :) איך את/ה מתגבר על באסה?מקללת בלב >< איפה היית רוצה לבקר בעולם?איטליה,גרמניה ואוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אין.. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף[!!] איזה חג אהוב עליך?חנוכה :) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן!! ^^ חיית מחמד:-- כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? רגש.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא >< מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?דברים מאושרים :/ מה את/ה אוהב/ת לעשות?דברים מקומות בילוי מועדפים:מקומות כייפים. את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא תמיד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי כמה זה יציק או איזה תכונות יציקו או מה.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"איף" "די" "בע" האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא ממש החיים טובים לדעתך?לפעמים לבוש:זרוק איפור:קליל-עפרון שחור ושפתון. מאכל אהוב:כבר שאלת את זה.. שתייה אהובה:לימונענע להקה אהובה:the rasmus סרט אהוב:יש כמה.. גלידה:וניל עם עוגיות
עיר בעולם:-- ארץ:ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להתקלח. שיר ברקע:אין.

../images/Emo9.gif

ספר קצת על עצמך: שיר? בת 16:) מחשבה שעוברת בראש: עייפות. מה עשית היום? נהנתי. מה תעשה מחר? אשן. חשק ל...: שינה. מה המידה שלך בנעליים? 37. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אי אפשר אני קשה להשגה P: איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עובדת נראלי. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה!@ מה אתה הכי שונא לאכול? דבש. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כלום.>< מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? המון. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? שחור. מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבת ישראל. מה המקצוע השנוא עלייך? כימיה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טעון שיפור. עיר/ים אהובות: ראשל"צ [עירי] ות"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אנערף. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת,לעשות שטויות והכי חשוב לא לדפוק חשבון לאפחד! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי אם יש חופש יום אחרי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ב7:45. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? אממממ מתמטיקה. כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן!P: ומבית ספר אחר? גם!P: ומהעיר אחרת? גם!P: אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.>< היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא כל כך.. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? אממ ביום שישי. מדוע? ככה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ואוווווווו. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא הורדתי. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? שאש. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לך. ולחבק? הרבה. ולנשק? אפחד. ולספר לו משהו מהלב? ניב. יש לך חברה? כן הרבה P: ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. מה משעמם לי? את מי היית לוקח לאי בודד? מחשב. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הכרית בעיקר:D אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? זוהר. שם מיוחד לבת? יהלום. מאכל אהוב: פיצה,וכבר היה. מאכל שנוא: דבש. דבר אחרון שאכלת: מקדונלס!P: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא נעים פה P: . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? פיג'מהP: אתה לומד ביום שישי? כן לצערי. מה הספר האחרון שקראת? ילדי יום ראשון-אביב גפן. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אממ לירן. על מה דיברת איתו? מזה עניינכם? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יש כמה כאלו. על מי אתה יודע הכי הרבה? גם ע ל הרבה. מה הדבר האחרון שקנית? מחשבD: כמה הוא עלה? מלאאאאאאאאאאאאאא. ממי הsms האחרון שקיבלת?סבטה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סבוה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תודה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלוםםםםם. יש לך עדשות/ משקפיים? לא.>< עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בחופש הגדול.>< מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? במשחק של הבציפרPP: מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ואיי אין לי מושגגגגגגגגגגג.. אממ סביר להניח שת"א. למה הלכת לשם? ככה.! איך קוראים לאמא שלך? סימה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6. כמה בני דודים יש לך מצד אבא?בסביבות ה15. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי אחד. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 7. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מה לא?>< ובפנימיות? הרבה גם. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר בטחון. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אפחד. למה? ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רועי. כמה קומות יש לך בבית? בבית כלום אבל בבניין 7. הלכת פעם להפגנה? כן!P: הפגנה נגד (או בעד) מה? בקשר למבחן בהיסטוריה!P: מתי זה היה? לפני שבועיים ככה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנערף. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בת מצווה? חו"ל? אין לי מושג. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סווו חחחחח מה עושה לך טוב? אנשים. מה מעצבן אותך?צבועים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא משהו מיוחד. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? מה היית לוקח לאי בודד? מחשב. המלצה לסרט: מת לצעוק 4. המלצה לספר: ילדי יום ראשון. תוכנית טלוויזיה? המסודרים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא עולה לי בראש כרגע. איך את/ה מתגבר על באסה? שאלה טובה. לא מתגברת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בסין. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? קמצנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? פסח!P: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא עליהם,איתם. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.>< הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ברור. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשו? לא. מהי אהבה בשבילך? כוח. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מקלחת!P: מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון,מחשב. מקומות בילוי מועדפים: ת"א. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יש בי משהו.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: 'סוו' 'חש' 'מעורר עניין בקרב בני הנוער' האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? אממ לא יודעת. לבוש: איפור: דבר נחמד. מאכל אהוב: פיצה. פעם 3. שתייה אהובה: דיאט קולה. להקה אהובה: בלאקפילד. סרט אהוב: מת לצעוק 4 גם פעם 3. גלידה: וניל. עיר בעולם: לונדון. ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אהיה קצת עם עצמי ואעוף לישון. שיר ברקע:שום שיר.

sukrazit

New member
עונהההה XD

ספר קצת על עצמך: אני סיון עוד מעט בת 15 צמחונית ומאוד מתוסבכת.. עומחשבה שעוברת בראש: "למה לעזאזל אני שומעת ג'סטין טימברלייק??" מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אינלי מושג.. חשק ל...ראות אותו.. מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אבריל לאבין.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אינלי מושג. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הליקס בלי שההורים שלי ידעו.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לכתוב לו.. מה הצבע האהוב עלייך? סגול ותכלת מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית ומתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבירה עיר/ים אהובות: לא יודעת.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פלאפון איפה חגגת יומולדת אחרון? בבאולינג עם כמה חברים הכי טובים.. איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10 או 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מיצ"ב במורשת כמה קיבלת בו? אינלי מושג יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן חח ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים :) היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? גם לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת.. מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? כל הדיסק של אבריל.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אינלי כסף XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ידיד ולחבק? אותו אחד ולנשק? אותו אחד ולספר לו משהו מהלב? אותו אחד XD יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כבר לא שם מיוחד לבן? לא יודעת.. שם מיוחד לבת? רוז מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: עוף דבר אחרון שאכלת: בורקס גבינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של קורט אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? יומני הנסיכה 2 אהבת? כן פעם שנייה מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת.. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד על מה דיברת איתו? סם על הטיול שהיה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? אינלי מושג מה הדבר האחרון שקנית? חולצה של המשצי"ם כמה הוא עלה? 16 ממי הsms האחרון שקיבלת? "אה אני מבינה לא נורא" מחברה.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אינלי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה יש לך עדשות/ משקפיים?גם וגם חח עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טבריה למה הלכת לשם? טיול איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? החודש.. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי אם הם שקטים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד במשקל. ובפנימיות? שאני קנאית.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא צבוע איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת.. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיצה XD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיכל.. כמה קומות יש לך בבית? אחד הלכת פעם להפגנה?לא ביוק הפגנה..עצרת מחאה.. הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד התעללות בבעליי חיים.. מתי זה היה? חודש בערך? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משו עם חיות.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חח לא יודעת.. מה עושה לך טוב? להיפגש עם אנשים חדשים.. מה מעצבן אותך? שקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון שלי? XD מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כל מיני דברים רגילים..חלב,שוקו.. מה היית לוקח לאי בודד? את הפלאפון XDXD המלצה לסרט: "יצאת נסיך" , "בת הנשיא" :) המלצה לספר: סדרת יומני הנסיכה תוכנית טלוויזיה? האו.סי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת.. איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת שוקולד.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? קליפורניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן למה לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? רגש חזק ומבלבל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הכלב שלי.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות עם חברים..לדבר..מסנג'ר.. מקומות בילוי מועדפים: בתים של חברים XD את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואי..אממ.."חפיף"..וזהו נראלי.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך? לא לבוש: מכנסי דגמ"ח וג'ינסים איפור: עפרון שחור,לק שחור או כחול או סגול, קונסילר XD מאכל אהוב: פיצההה כבר שאלתם לא? שתייה אהובה: קולה ונסטי אפרסק. להקה אהובה: אוונסנס סרט אהוב: "יצאת נסיך" גלידה: ריבת חלב. עיר בעולם: קליפורניה ארץ: ארצות הברית מה תעשה כשתסיים את השאלון? אקח משו לאכול.. שיר ברקע: come together של הביטלס

fireyes

New member
מוזר...

זה לקוח מפורום "בנות"אבל בתחילת הסקר השאלות מנוסחות בגוף זכר.... המ... אני אענה מחר אין לי כוח. עכשיו....

קספר07

New member
וואלה

לא שמתי לב באמת מוזר אבל יכול להיות שהוא נכתב למשהו אחר והעתיקו אותו לפורום "בנות" לא יודעת שיהיה.... חג שמח יקירים!!!!

למעלה