סקר מפורום "בנות"

קספר07

New member
סקר מפורום "בנות"

ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifארוך :] עונה

ספר קצת על עצמך: אני אריאל בת 13 וחצי מהרצליה D: מחשבה שעוברת בראש: איזה שאלות יש בשאלון [: מה עשית היום?ישנתי וראיתי טלוויזיה ועניתי על שאלונים נהנהנה מה תעשה מחר?קולומבוס D: חשק ל...: שומדבר מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?האלופה,הטופ מודל הבאה, הפיג'מות, השמינייה, מקפליי, עפר שכטר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה מאוד שפסיכולוגית מה אתה הכי אוהב לאכול?מקדונלדס ובולונז D: מה אתה הכי שונא לאכול?הרבה דברים. בעיקר שום ובצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?-- מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?-- מה הצבע האהוב עלייך?שחור ותכלת מה הצבע השנוא עלייך?ורוד וזהב מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?זה"ב, מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בסדר עיר/ים אהובות:ניו יורק 3%#$^$^%$ ת"א,אילת,הרצליה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?טיסה לחו"ל עם חברות :) איפה חגגת יומולדת אחרון?במסעדה [: איך אתה הכי אוהב לבלות?במסיבה, אצל חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בימי בצפר 11 וחצי 12, בחופש מתי שבאלי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי, אימוני בוקר ב8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן, אבל אפחד לא לובש XD מה היה המבחן האחרון?במדעים כמה קיבלת בו?לאיודעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן בטח ומחוץ לשכבה?אההא ומבית ספר אחר?אההא ומהעיר אחרת?אההא אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחחחחחחחחח לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לאלאל חס וחלילה :X אם כן - סיפרת למישהו?-- מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבועיים מדוע?בגלל דוד שלי :( לקחת סמים מתישהו?לא חס וחלילה אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא מורידה שירים חחחחחחח הכל בןדוד שלי שולח לי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?^ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ירון ברכה, אור פוקס, ערן פלד ולחבק?שירלי ולנשק?_ _ _ _ *מסמיקה* ולספר לו משהו מהלב?עוזרי יש לך חברה?כן ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?ת המשפחה שלי ואת החברות שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?שירלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כןכן עם מאיה וקרן שם מיוחד לבן?לא מיוחד אבל יפה, בר שם מיוחד לבת?דניאל מאכל אהוב:בולונז ומקדונלדס מאכל שנוא:שום ובצל בעיקר. לא אוכלת שומדבר שיש בו את שני המרכיבי האלה דבר אחרון שאכלת:קוסקוס D: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אוריאן :[ . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה אחת מדהימה אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו את סודות נעורים 4 אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?אבא באלגן אהבת?מאודדד
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אם בטלפון אז אמא על מה דיברת איתו?אמרתי לה שתתקשר אליי ב4 מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמאבא,נועה,עוזרי על מי אתה יודע הכי הרבה?עוזרי מה הדבר האחרון שקנית?מנה חמה כמה הוא עלה?6 שקל חחחח ממי הsms האחרון שקיבלת? אוקיי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?כן מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שומדבר, באלי להקיא מרוב אוכל יש לך עדשות/ משקפיים?כן אבל רק לראייה מרחוק עשית ישור שיניים?אני עוברת כעת וזה סבל נוראי ;[ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם?לבקר את דודים שלי איך קוראים לאמא שלך?מושיקו יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?-- אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה יאאאאו כמה בני דודים יש לך מצד אמא?^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אבי,מייקל,יעל,סיון אני הכי קשורה אליהם :] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף שלי ובפנימיות?שאני מתעצבנת מהר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לא מוכנה להקשיב למה שאומרים לה ותמיד תעשה את ההפך, אבל זה מייחד אותה [: איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם ביל גייטס למה? באמת צריך סיבה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?משה כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? שומדבר מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?חתונה של בתדודה שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אתה קורע מה עושה לך טוב?מוזיקה מה מעצבן אותך?אנשים סנובים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון, מפתח, ארנק ומסטיקים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?שרשרת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ירקות :) וחומוס מה היית לוקח לאי בודד?נקסט :X המלצה לסרט:אבא באלגן #%@$^$^5 המלצה לספר:הארי פוטר 6 D: תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לאיודעת איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו יורק
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להידחף בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?אי אפשר להגדיר את זה לדעתי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה, ושמי שמסביבי מאושר, שהולך לי טוב בכדורסל ובלימודים מה את/ה אוהב/ת לעשות?כדורסל, מחשב,טלוויזיה,לישון, להיות עם חברות מקומות בילוי מועדפים:מסיבה, אצל חברה בבית, סרט את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית יותר מדי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:זה היה קורע, לה האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?כן לבוש:פריק לייט איפור:עיפרון שחור מאכל אהוב:מקדונלדס ובולונז שתייה אהובה:נסטי להקה אהובה:מקפליי!!!!!111.111111
, ניקלבק,סינרגיה,פאניק,סימפל,ביטלס, MCR סרט אהוב:אבא באלגן, ארמגדון, גריז גלידה:וניל עיר בעולם:ניו יורק ארץ:ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון?לאיודעת שיר ברקע:שומדבר

../images/Emo42.gifאני ../images/Emo9.gif

ספר קצת על עצמך: ממ..קוראים לי שי, אני בת 15 מאשדוד, מכורה לשוקולד ואוהבת לשיר
מחשבה שעוברת בראש: "יש! שאלון ארוך"
מה עשית היום? לא משהו מיוחד, אכלתי, שמעתי מוסיקה, חיברתי שאלון ו..זהו.. מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: שוקולד מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אבריל לאבין איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה באושר עם ילדים בחווה עם מלא חיות וחיה חיים מאושרים מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? קישוא, חציל ותרד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עברתי לגור עם אבא שלי
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? זרקתי על אח שלי עגבנייה מה הצבע האהוב עלייך? שחור, אדום, כחול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? מדעים מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נוראית עיר/ים אהובות: לונדון, פריס מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ג'ירפה איפה חגגת יומולדת אחרון? ביחד עם עוד חברה בבית שלה איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם להיות עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב-12, 1 משו כזה.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן..
מה היה המבחן האחרון? 100 מושגים נראה לי כמה קיבלת בו? לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחח לא.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? ככה..
לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? girlfriend למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה ולחבק? ידיד ולנשק? אמא ולספר לו משהו מהלב? ידיד יש לך חברה? כאילו חבר? לא.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? שחר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ידיד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ידיד שם מיוחד לבן? לא יודעת, איתמר.. שם מיוחד לבת? שחר מאכל אהוב: זה לא היה כבר? טוב.. שוקולד מאכל שנוא: קישוא, חציל ותרד דבר אחרון שאכלת: עוגיות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מיתר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורים עד הברך אתה לומד ביום שישי? כן
מה הספר האחרון שקראת? האלכימאי אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? עת לרקוד אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? סתם משהו על הפלאפון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? סבא על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? סוכריה.. חח כמה הוא עלה? 1 ממי הsms האחרון שקיבלת? "שמנה התחברתי, תעני
" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידיד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שושה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? לסבא וסבתא איך קוראים לאמא שלך? סילבי יש לך שם שני? מהו? לא נראה לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן מאוד!! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 8 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם.. נוו טוב.. איתמר ויהונתן שלי!!
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת, אולי להאריך קצת את השיער ובפנימיות? להספיק לפגוע באנשים בלי לשים לב וגם להפסיק להפגע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? פרפקציוניסטיות או איך שלא אומרים את זה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ ממד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת.. עם אף אחת למה? כי אני אוהבת להיות אני כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הרבה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חווה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שחר כמה קומות יש לך בבית? אצל אבא אחד, אצל אמא 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שחברה שלי פתאום ממש נפתחה אליי
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? באמאשלי
מה עושה לך טוב? חיבוקים ומוסיקה מה מעצבן אותך? אנשים צבועים חקיינים שקרנים!! מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתחות ומסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אני רוצה לנגן טוב..
מה הפריט הכי יקר שיש לך? תמונה של חברה שלי [יקר ללב
] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה מה היית לוקח לאי בודד? 2 חברים, גיטרה ומלא מלא מלא שוקולד המלצה לסרט: לו רק המלצה לספר: האלכימאי תוכנית טלוויזיה? סדריק
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מושעמת מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בלונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שכולם ביחד כזה..
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחח כן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא כ"כ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? - מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, צריך להכיר את הבן אדם כדי לאהוב אותו מהי אהבה בשבילך? הדבר הכי יפה שקיים בעולם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאומרים לי שאוהבים אותי, שהאנשים מסביבי מאושרים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לשיר, לשמוע מוסיקה ולאכול מקומות בילוי מועדפים: בבית את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סתום תפה האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: נוח איפור: איכסס מאכל אהוב: זה כבר הפעם השלישית ששואלים.. שוקולד! שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אוונסנס, גנז', בון ג'ובי ויש עוד.. סרט אהוב: לו רק גלידה: שוקולד עיר בעולם: לונדון ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? יילך לאכול שיר ברקע: Switchfoot - Only Hope

קספר07

New member
שי

2 שאלות 1. למה בכית באמת? האם זה היה סתם? 2. כתבת שאת אוהבת לשיר, האם גם אחרים אוהבים את זה שאת שרה? חח קספר.

../images/Emo42.gifקספר

1. באמת בכיתי, זה לא היה סתם.. כי מישהו ממש עיצבן אותי, אבל עכשיו בסדר.. חח 2. האמת אף אחד לא אוהב לשמוע אותי שרה יש לי קול של תרנגול

קספר07

New member
לא נותנת דם חח

יופי, שמחה שבסדר חח תרנגול מה? לא נורא גם אני לא שרה משהו.. פעם עוד הייתי בסדר אבל כיום אני כבר לא במיטבי

fluppster

New member
עונה - חלק א'

ספר קצת על עצמך: בת 21 מקיבוץ במרכז (גרה עם בן זוגי), חיילת משוחררת, לפני לימודי תקשורת בבינתחומי, עובדת ברגע זה ומשתעממת. מחשבה שעוברת בראש: בא לי הביתה!!! מה עשית היום? עבדתי מה תעשה מחר? אעבוד חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, לאחרונה גם ב"זיהוי שירים", "סטודנטים מדברים", "לימודי תקשורת", "בינו ובינה" ועוד כל מיני. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מנהלת בחברת הפקות גדולה, נשואה לחבר שלי ומגדלת איתו 3 ילדים בקיבוץ מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? משהו שאני מעדיפה לא לפרט...
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שום דבר ספציפי, בעיקר כל מיני דברים שסיפרתי ולא הייתי אמורה (אני והפה הגדול שלי!). מה הצבע האהוב עלייך? ורוד מה הצבע השנוא עלייך? ירוק מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה ואנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה וספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה הזויה, עמוסה בכל טוב (וגם קצת רע), הספקתי די הרבה! עיר/ים אהובות: בארץ? אילת, ת"א, ראשל"צ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? החבר שלי הביא לי ספר עם תמונה שלי על הכריכה ובפנים סיפורים ושירים שכתבתי (וב-8 עותקים!). איפה חגגת יומולדת אחרון? ב"סטייג'", מועדון קריוקי בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות? לרקוד במסיבה, לשבת בפאב עם חברים, אבל הכי - להתכרבל עם החבר...
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 12 ל-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני לא לומדת יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? --- מה היה המבחן האחרון? --- כמה קיבלת בו?--- יש לך חברים מחוץ לכיתה? מחוץ לעבודה - כן ומחוץ לשכבה? --- ומבית ספר אחר?--- ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן (אבל רק כשגם החבר שלי מעורב בזה
) היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בבוקר מדוע? כי גם ככה הייתי אחרי שבוע מעצבן ממש, ואז בבוקר נכנסתי לאוטו והוא לא התניע. מעצבן!!!! לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני כמה שבועות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? נראה לי שזה היה דפנה ארמוני - אוהבת אותך, עוזבת אותך למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי דיסקים זה יקר, וכי בדרך כלל אני שומעת כל מיני שירים בתפזורת ולא דיסקים שלמים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו מהעבודה ולחבק? החבר שלי ולנשק? החבר שלי ולספר לו משהו מהלב? החבר שלי יש לך חברה? חבר יעני? כן. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את החבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מדי פעם, עם חברה מהעבודה (שהיא עכשיו מטר ממני
) שם מיוחד לבן? עידן שם מיוחד לבת? מעין מאכל אהוב: שאלת כבר! גלידה מאכל שנוא: עגבניה דבר אחרון שאכלת: עוגיה מזרחית כזאת, עם שומשום בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה מהילדות, שלא דיברתי איתה כבר איזה שנתיים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? קוראת עכשיו את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"\מארק האדון אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? התחלתי לראות את "הסערה המושלמת" בטלויזיה, ונרדמתי באמצע, כי הייתי ממש עייפה. אהבת? כן, ראיתי אותו כבר פעם מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אותה חברה מהעבודה על מה דיברת איתו? על העוגיות הטעימות
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החבר שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? החבר שלי מה הדבר האחרון שקנית? 3 זוגות גרביים, 3 זוגות תחתונים, ועוד 2 זוגות תחתונים לחבר שלי כמה הוא עלה? הכל ביחד - 35 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? מהחבר שלי (הוא ממש שולט בשאלון הזה!) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מישהו מהעבודה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הגעתי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, אני שבעה יש לך עדשות/ משקפיים? לא, עשיתי לייזר עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אתמול (2 סתימות מתוך 4
) מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים (כמעט שנה, נראה לי) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות למה הלכת לשם? אני עובדת שם... איך קוראים לאמא שלך? לאה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את שניהם באותה מידה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 26 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות קצת יותר רזה ובפנימיות? להיות קצת פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא מתוסבכת לאללה..... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא הייתי מתנגדת לאנג'לינה ג'ולי למה? כי היא כוסית בטירוף ונשואה לבראד פיט

fluppster

New member
חלק ב'

כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 או 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוף מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יפעת כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? הפגנה ממש? לדעתי לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? --- מתי זה היה?--- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעבוד בתחום התקשורת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה כאלה, ורובם כוללים את החבר שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס מה עושה לך טוב? החבר שלי
מה מעצבן אותך? שמזלזלים בי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה להיות רקדנית יותר טובה מה הפריט הכי יקר שיש לך? שמלה ומעיל, כל אחד מהם 600 ש"ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לחם קל, חלב, ביצים, פסטרמה, פסטו מה היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי המלצה לסרט: "המרדף אל האושר" עם וויל סמית ובנו. ראיתי את זה לא מזמן בקולנוע, סרט ממש מומלץ! המלצה לספר: "החיים הסודיים של הדבורים" מאת סו אלן קיד (אם לא טעיתי בשם שלה). תוכנית טלוויזיה? אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כמעט כל דבר בערך שהחבר שלי אומר לי...
איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם מישהו, כותבת על זה באיזשהו פורום, כותבת לעצמי או בבלוג איפה היית רוצה לבקר בעולם? הייתי רוצה לחזור שוב לאמסטרדם וללונדון, ולבקר גם בסין, ניו זילנד, דרום אמריקה, ניו יורק, הוליווד ועוד הרבה מקומות. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק מאחורי גבם
חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 ועוד 2 למחצה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינה שזו אהבה ברמה שונה מאהבה אמיתית. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל, משמעות החיים, משהו שנותן לך כוחות לקום בבוקר ולחייך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני יכולה להיראות ככה, אבל אני נשברת לעתים די קרובות מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם החבר שלי, עדיף בטיול בחו"ל או באיזה צימר או בית מלון, מנותקים מהשגרה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לרקוד, לכתוב מקומות בילוי מועדפים: אני מגוונת, אין לי מקום קבוע. בעיקרון בתי קפה, פאבים, מסעדות, מועדונים עם מוזיקה נורמלית (שזה נדיר, עוד לא מצאתי מקום מספיק לטעמי). את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה ועם מי. בעקרון אני ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אבל אני כן אנסה להראות לך את מה שלא טוב בך (במיוחד אם זה פוגע באחרים או בעצמך). את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תכלס, כאילו, אין לי כוח, גורגיר, בא לי הביתה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: רגיל. אוהבת מאוד חצאיות ושמלות. איפור: מינימלי. צללית, מסקרה, עיפרון שחור, סומק, ליפ גלוס. בד"כ זה אפילו פחות מזה. מאכל אהוב: גלידה, כמה פעמים עוד תשאלי? שתייה אהובה: מים, שייק פירות, קוקטייל להקה אהובה: בלאק אייד פיז סרט אהוב: מולין רוג' גלידה: וניל עם חתיכות שוקולד עיר בעולם: אמסטרדם
ארץ: סין (למרות שעוד לא הייתי שם!) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לגלוש באינטרנט שיר ברקע: משהו בגלגל"צ של שלמה ארצי.

קספר07

New member
הי

ספר יפה חבל"ז יש לי אותו-מרתק! נחמד שאת פה חשבתי אני בין היחידות ש"מבוגרות" כי יש כאן גילאי 12,13...

fluppster

New member
אה, סבבה.

לפחות את עוזרת לי להעלות את ממוצע הגילאים פה...

לאו14

New member
עונההה../images/Emo141.gif

ספר קצת על עצמך:קוראים לי ליאור..אני בת15...זהוו.. מחשבה שעוברת בראש:אממ.....לונה פארק זה מסובך.. מה עשית היום?ניקיתי ת'בית.. מה תעשה מחר?אנקה את שאר הבית.. חשק ל...:גלידה מה המידה שלך בנעליים?38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הראל סקעת איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נשואה עם ילד מה אתה הכי אוהב לאכול?ג'חנון,שניצל וכל מה שקשור בתפו"א מה אתה הכי שונא לאכול?ירקות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אממ.. מה הצבע האהוב עלייך?כחול ותכלת מה הצבע השנוא עלייך?אין מה המקצוע האהוב עלייך?ציור מה המקצוע השנוא עלייך?לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?סבבה עיר/ים אהובות:חדרה,ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון..[בכיתה ד' נראה לי..או ה'..] איפה חגגת יומולדת אחרון?אצלי בבית.. איך אתה הכי אוהב לבלות?עם מי שאני אוהבת..בים,סרט,בבית,קניון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?כשיש לימודים..אז 12 וחצי גג..בחופש או סופ"ש 2 וחצי ככה.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?אממ..תנ"ך נראה לי.. כמה קיבלת בו?לא קיבלתי אותו עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?כן!! ומבית ספר אחר?כן!! ומהעיר אחרת?כן!! אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא.. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?.... מתי פעם אחרונה שבכית?אממ...אוייי מדוע?... לקחת סמים מתישהו?לא.. אתה מעשן?לא.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?החש של אבריל לווין למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קונה דיסקים ומורידה..יש לך בעיה עם זה?!? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?המורה שלי.. ולחבק?הרבה ולנשק?המוןן ולספר לו משהו מהלב?לחברה שלי יש לך חברה?יש לי המוןן..חחח ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא..השנה ויתרתי את מי היית לוקח לאי בודד?חברה שלי..או איזה גבר סקסי!! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את חברה שלי.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן..עם זאת שאני רוצה לחבק שם מיוחד לבן?אממ... שם מיוחד לבת?ליאוררר..חחח מאכל אהוב:אמרתי כבר מאכל שנוא:אמרתי כבר דבר אחרון שאכלת:עוגיה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים למינהם אתה לומד ביום שישי?לאאא מה הספר האחרון שקראת?"זאת אני" אהבת?חביב מה הסרט האחרון שראית?משו על כרישים..מטורף לאללה אהבת?ראיתי רק חצי.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי.. על מה דיברת איתו?על ..משו..חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברות שלי.. על מי אתה יודע הכי הרבה?חברות שלי.. מה הדבר האחרון שקנית?חולצה מפוקס כמה הוא עלה?80 ממי הsms האחרון שקיבלת?מפלאפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה שלי.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?היום מה ממש בא לך לאכול עכשיו?גלידהה יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אממ... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חדרה..לפני יומיים למה הלכת לשם?לקניון איך קוראים לאמא שלך?אביבה יש לך שם שני? מהו?אין.. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא.. אתה אוהב ילדים קטנים?מאודדדדד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אויי..אמ..9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אבא כאילו..8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אין מישהו מסויים..את כולם.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16!! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?ת'שיערררר ובפנימיות?את כמות העצבים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?קנאית איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממ... למה?... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 נראה לי.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?נוווווו[אל תנסו להבין..] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?קורל כמה קומות יש לך בבית?3 הלכת פעם להפגנה?לא..לא שזכור לי הפגנה נגד (או בעד) מה?.... מתי זה היה?... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא וידעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אמממ... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?ססססאמקק מה עושה לך טוב?אמממ נוו מה השאלות האלהה!! מה מעצבן אותך?הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?פלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים?!? מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון המלצה לסרט:טיטאניק!!!!! המלצה לספר:עוד הדזמנות אחת ודי תוכנית טלוויזיה?חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?היו כמה דברים.. איך את/ה מתגבר על באסה?לא חושבת על זה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?שאתה תגיד למשהו.."אחי" גם אם אתה לא מכיר אותו איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:אממ..לא.. חיית מחמד:כלבבב כמה אחים יש לך?אחות 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן.. נפגשת איתו/ איתה?נפגשתי עם 1 מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?מסובך.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שמי שאני אוהבת מאושר מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון
מקומות בילוי מועדפים:יםם,הישוב שלי,קניון את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא..משתדלת שלא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"מאמי" "תקשיבי" האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן לבוש:ג'ינס וגופיה שליטהה איפור:רק צלליות ושחור מאכל אהוב:נווו שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:סנרגיה סרט אהוב:טיטאניק גלידה:עוגיות שוקולד עיר בעולם:אמממ ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?טלווזיה שיר ברקע:אין..

D o o S h a

New member
עונהה =]

ספר קצת על עצמך: מה אתם רוצים לדעת? מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי מה עשית היום? כמעט כלום =\ כל מה שתכננתי לא יצא מה תעשה מחר? חברות נראלי חשק ל...: לצאת לאנשו מה המידה שלך בנעליים? 41
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק עכשיו חזרתי לתפוז אז בנתיים.. פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכלל
ממ... אין לי משו מועדף, אני מגוונת מה אתה הכי שונא לאכול? דגים [כולל סושי].. המרקם שלהם כזה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני די פחדנית אז לא נראלי היה משו שאנשים יגדירו כ"מטורף" מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? רבתי עם 3 חברות ממש טובות שלי על כזאת שטות ואנלא משדברת איתם כבר 3 שנים מה הצבע האהוב עלייך? אין
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב זוהר
זה כזה מכוער מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת... מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? פסדר עיר/ים אהובות: בואנוס איירס
, פריז
... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחברה שלי המדהימה
היא הביאה לי מלאא דברים שהיא הכינה בעצמה.. מ ד ה י מ י ם... איפה חגגת יומולדת אחרון? בצימר בדרום =]] איך אתה הכי אוהב לבלות? הכי כיף זה חופשות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימים של בצפר 11 ככה... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כןן =\ מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 97!!
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה? כןן ומבית ספר אחר? אם הם מחוץ לשכבה הם בבצפר אחר ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כשהייתי קטנה ואצל פסיכיאטר? לא.. חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? -- מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? משו אישי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? איככ מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הורדתי הרבה בבפעם אחת אז לאיודעת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר? אני גם קונה וגם מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ילדה מהכיתה שלי ולחבק? סבא וסבתא =] ולנשק? .. ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה? חברה יש לי יותר מאחת
ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את האנשים שאני שונאת, ומשאירה אותם שם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? זה לא דומה למה ששאלת לפני כמה שאלות? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, אין לי כוח למסנ שם מיוחד לבן? אממ.. לא עולה לי כרגע שם מיוחד לבת? קסם [לא יודעת אם זה כזה מיוחד, אבל שם יפה] מאכל אהוב: שאלת כבר
מאכל שנוא: ^^ דבר אחרון שאכלת: שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שובל . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד מגריפ אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? לנצח בגדול אהבת? כןן =] מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? על להיפגש היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני
על מי אתה יודע הכי הרבה? אחותי מה הדבר האחרון שקנית? גלידה במקדונלדס כמה הוא עלה? 2.90
יקרנים פעם זה עלה 1.90 ממי הsms האחרון שקיבלת? אבא :) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הרגע" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא באלי יש לך עדשות/ משקפיים? כן =\ עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? הרבה זמן... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת בדיוק.. אבל אני יהיה עוד שבוע מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אילתתת למה הלכת לשם? נחשו איך קוראים לאמא שלך? מכפתך
יש לך שם שני? מהו? לא... אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כןן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 8 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם [כמעט] אותו דבר:-:p בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? קטנה ותמימה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה =\ כמו כולם ובפנימיות? יש כמה דברים... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שלפעמים היא לא רצינית גם כשצריך איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ביל גייטס =] למה? כובע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש ? שאקירה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כנ"ל
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת.. נראה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת.. אם יש משו כזה אז זה יוצא לי טבעי בלי שאני שמה לב
מה עושה לך טוב? להיות מוחמאת תמיד עושה טוב
ושוקולד או דברים טעימים מה מעצבן אותך? אנשים מסוימים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר יפה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד? גם את זה כבר שאלת.. לא? המלצה לסרט: נו מלא זמן לא הייתי לא יודעת המלצה לספר: כל הסדרה של קיץ אחד ביחד תוכנית טלוויזיה? מועדון לילה איך את/ה מתגבר על באסה? רואה משו מעניין בטלויזיה או משו אחר שיסיח את דעתי איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ברבריות
גם אם לא נראה לנו, ליד אנשים ממדינות אחרות כאלה מתורבתות אנחנו יחסית ברברים איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים, חנוכה, פסח... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כע חח חיית מחמד: אין =( היה חתול כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? קשה להגדיר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי במה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? גם את זה כבר שאלת או שאני מדמיינת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה... מקומות בילוי מועדפים: קניון, בתים של חברות, בתי מלון, צימרים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כןן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אם יש משו שאני בטוחה שאני צודקת ואחרים מתווכחים איתי אני יהיה עקשניתת עד שהם יקלטו, אבל אני יכולה להיות ותרנית כשצריך.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, זה ברור שאתה וכמעט כל העולם שונים ממני, זה כל הויפי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: גם את זה כבר שאלתתת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת. החיים טובים לדעתך? רובם לבוש: כרגע? ג'ינס מגריפ [אותו אחד שאני לובשת הרבה
], גופייה יפהה מTNT עם תחרה כזאת בצבע אפרסק, וסוודר עד החצי כזה מבוניטה איפור: כלום, אני ביית
מאכל אהוב: יואוווווווו שתייה אהובה: ויטמינצ'יק ענביםם
להקה אהובה: לא ממש אהובה אבל אני אוהבת ת'שירים שלהם.. MCR סרט אהוב:
גלידה: קרם גבינה ותות בד"ר לק עיר בעולם: כבר אמרתי ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? יענה על עוד אחד [אולי] שיר ברקע: נראלי קוראים לו AMERICA...

hilonet14

New member
עונה לקספר :)

ספר קצת על עצמך: אני הילה בת 14.5 מבאר שבע ואוהבת לרקוד ולשיר...! מחשבה שעוברת בראש: אממ לא עוברת כרגע XD מה עשית היום? הייתי בחזרות להרקולס מה תעשה מחר? אני אסדר את התיק... יש לי טיול לאילת ליומיים חשק ל...: בא לי במבה... מה המידה שלך בנעליים? 36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רובי וויליאמס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עם בעל וילדים בעזרת השם מה אתה הכי אוהב לאכול? את האוכל של אמא שלי מה אתה הכי שונא לאכול?אין דבר כזה... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אממ לא עשיתי XD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל... כאילו עשיתי מלא.. אבל אני לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך? כל הצבעים מה הצבע השנוא עלייך? אין דבר כזה מה המקצוע האהוב עלייך? נגיד שאנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה ביותר עיר/ים אהובות: אממממ לאס וגאס?........ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בינתיים תמונה, וחדר מקושט בנרות ובלונים מחברה טובה :) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? בשיא הכנות... בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שמתחשק לי זה שונה רוב הזמן מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?08:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה.. אבל אף אחד לא מביא מה היה המבחן האחרון? אממ מיצב באזרחות... כמה קיבלת בו? אני לא יודעת רק בסוף השנה נידע.. אבל גרוע הבחלט! יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה? מעט, אבל יש ומבית ספר אחר?כנ"ל ומהעיר אחרת? אולי אחד או שתיים אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא... היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אממ אני לא זוכרת.. מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא! ואני לא אקח אתה מעשן?לא ואני לא יעשן בעתיד! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ משהו של רובי... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מי אמר שאני לא קונה!!?!? חחחחחח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אי לא רוצה להרביץ לא אחד חחחח ולחבק?אמממ ולנשק? אמממ ולספר לו משהו מהלב? אמממממ יש לך חברה? לא אין לי חבר =[ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? כל מה שאני יכולה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הייתה שאלה כזאת כבר =[ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אני לא יודעת שם מיוחד לבת? לא יודעת מאכל אהוב: היה, אוכל של אמא מאכל שנוא: היה גם... לא יודעת דבר אחרון שאכלת: סלט טונה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין ספציפי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנסיים אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? עליסה בארץ הפלאות.. ספר באנגלית אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? שיבוט מסוכן אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? היא רצתה שאני אתלה כביסה... אמרתי לה אחרי שאסיים את השאלון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אור על מי אתה יודע הכי הרבה? אור מה הדבר האחרון שקנית? תחתונים ומכנסון כמה הוא עלה?17 המכנסון ו15 תחתונים ממי הsms האחרון שקיבלת? מגילי בת דודה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לאור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?תתחברי XD מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי לאכון יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני חודש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? לבקר את סבתא וסבא שלי איך קוראים לאמא שלך? שוש יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמרתי 5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?גילי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אממ אין גיל ספציפי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?ת השיער ובפנימיות? אממ לויודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מעצבנת!@ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל אבל יותר אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יותר מ-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?בו מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מיקי כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לויודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אמממ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אממ מה עושה לך טוב?חיבוקים מה מעצבן אותך? נידנודים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ לויודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? נקנקיות מה היית לוקח לאי בודד? נו היה את זה כברXD המלצה לסרט: "שתי דקות".... המלצה לספר: גן עדן לוהט תוכנית טלוויזיה? מגרש ביתי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש לך שפתיים יפות XD איך את/ה מתגבר על באסה? שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם?הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מוזיקה מזרחית כבדה בלעכסססס איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא... זה הידלקות מהי אהבה בשבילך? ואוו אין לי כוח להסביר XD את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן.. אבל יש לי נקודת שבירה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאומרים לי מילים יפות בזמן המתאים ובמקות המתאים חחח מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים: אמממ איפה שאפשר את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מאד לבוש: מה שיפה איפור: לא נוהגת להתאפר בדרך כלל מאכל אהוב: זו הפעם החמישית שאת שואלת את זה שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אוונסנס סרט אהוב: אמממ גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: חחחח שוב? ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? הולכת לתלות כביסה שיר ברקע: אין

SNOOPY 3

New member
ואו שאלון ארוךך../images/Emo221.gif

ספר קצת על עצמך: מה אני אספר?? מחשבה שעוברת בראש:שאני רוצה לראות אותו מה עשית היום? יום מרוכז לבגרות באומנות, סרט-בעצם שניים, וחברה הכי טובה שלי באה אליי... אהה וגם שיעור גיטרה מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: לאכול גביע ענק ענק ענק של גלידה מה המידה שלך בנעליים? 39-40 לצערי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סקרים ושאלונים, סרטי מתח ואימה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת חחח מה אתה הכי אוהב לאכול? הכול מה אתה הכי שונא לאכול? אממ....... יש כמה דברים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמממ..... צניחה חופשית?? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואי היו מלא חח מה הצבע האהוב עלייך? צהוב מה הצבע השנוא עלייך? סגול מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות חחח מה המקצוע השנוא עלייך? מ-ת-מ-ט-י-ק-ה-! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? פסדר עיר/ים אהובות: הרצליה, ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממממ לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברות שלי בבית חחח איך אתה הכי אוהב לבלות? אמממממממ לא יודעת... כל פעם משהו אחר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 בדיוק יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עדיין לא החזירה הכלבה יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא חחח היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אממ..... לפני שבועיים מדוע? זה מסובך מאוד מאודדד לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי...חחח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שוביניסט של הבליינים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הוא *חסוי* חחח ולחבק? הוא חחח ולנשק? הוא חחח ולספר לו משהו מהלב? הוא והוא והוא יש לך חברה? חברות יש חחח ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא מה אני סתומה? את מי היית לוקח לאי בודד? אותו חחחח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו.. לא עברנו על זה כבר? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם חברה הכי טובה שלי שם מיוחד לבן? אדם,אלעד והראל הכי יפה!! שם מיוחד לבת? יסמין, הילה מאכל אהוב: אמממ יש מלא מאכל שנוא: אממממ.. אפונה דבר אחרון שאכלת: במבה כשרה לפסח חחח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד שלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמממ.... יש לי את המכנס הכי אהוב עליי אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? "שחייה בעירום" אהבת? נחמד מה הסרט האחרון שראית? "אמת מטרידה" לפני שעה בדיוידי אהבת? נרדמתי באמצע חחחח מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה הכי טובה שלי על מה דיברת איתו? על הכול חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? אממ..... מכנס חדש כמה הוא עלה?250 ממי הsms האחרון שקיבלת? אממ...... מאמא חח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון... כרגע מחקתי אותם מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש גלידה מה זה טעימה: תותים בשמנת ושוקולד לבן... פשוט גן עדן!!! יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חודשיים וחצי בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב אתמול למה הלכת לשם? לשופינג חח איך קוראים לאמא שלך? מיקי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא תמיד חחח כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמממממ 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?11 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אממממממ הכול ובפנימיות?אמממ הייתי רוצה להיות פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא חסרת טאקט לחלוטין איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו) הכול חוץ מרומנטי וקיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אשתו של ג'וני דפ חחח למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? סביר להניח ש4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? יד מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? *חסוי* כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?.... מתי זה היה?....... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת פנים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממממ אני לא חושבת שיש כזהה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כוס עמק מה עושה לך טוב? להגיד כוס עמק חחח מה מעצבן אותך? ערסים ופקאצות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הייתי רוצה לדעת לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמממממ......... יש הרבה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חחחח קטשופ מה היית לוקח לאי בודד? סירה :) המלצה לסרט: אמממ... "השדיםפ של אמילי " אימה מעולה המלצה לספר: "ארוכה הדרך למטה" תוכנית טלוויזיה? "נמלטים" "עקרות בית נואשות" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב את הצחוק שלך, ואת החיוך שלך, אני אוהב הכול בך" איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץ ואביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: יש משפט מאוד חכם שאומר "צחוק הוא לעולם על חשבונו של אחר" חיית מחמד: חתול שמן שקוראים לו פייס כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אממממ את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אממ יש המון דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה בעיקר מקומות בילוי מועדפים: חחחחחח קניון, מסיבות, קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי עד כמה זה חשוב לי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אמממ לא עלה לי בראש האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? אממממ לבוש: ג'ינס סניקרס וטי-שירט איפור: אני שמה אייליינר בעינים מאכל אהוב: וואי יש מלא... ואני חושבת שזו הפעם ה-3 שאת שואלת את אותה שאלה. שתייה אהובה: נסטי להקה אהובה: אינקיובס, גאנס אנד רוזז סרט אהוב: "הרי את מכושפת לי" גלידה: נווו כבר כתבתי את זההה עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?סביר להניח שאקום מהמחשב שיר ברקע: אין

דנטל

New member
בנות

ספר קצת על עצמך: יאאאאא, נראה לי שיורד גשם, זה לא משהו על עצמי, משהו על עצמי זה שאני חולה על גשם מחשבה שעוברת בראש: שאני חייבת לישון מה עשית היום? הלכתי עם אמא שלי למסעדה ואחרי זה עשיתי שופינג בשוק בצלאל ועכשיו אני בעבודה גולשת וכשאסיים אלך הביתה לישון לפני המסיבה הקבועה של יום שני מה תעשה מחר? אעבוד חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אלה שבחתימה שלי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? סטייק לבן מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נאלצת לצנזר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת, בטח הדחקתי מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פירסינג איפה חגגת יומולדת אחרון? במסיבה הקבועה שלי איך אתה הכי אוהב לבלות? במסיבות היפ הופ ואלכוהול מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא לפני 4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני לא בבית ספר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היתה בקושי מה היה המבחן האחרון? הפעלת זיקוקין כמה קיבלת בו? לא היה ציון, אלא עובר או נכשל ועברתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אל המחשב היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? שנתיים בערך מדוע? כי התאהבתי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רמיקס לשיר של סאבלימינל למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה, זה רמיקס של סתם חובבן מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? רויטל ולחבק? ברק ולנשק? ברק ולספר לו משהו מהלב? ערן יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ערן את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? ליגל שם מיוחד לבת? לוטן מאכל אהוב: זה אותו דבר כמו מה שכבר נשאל, סטייק לבן מאכל שנוא: כנ"ל, אבוקדו דבר אחרון שאכלת: תפוצ'יפס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המקלדת אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? שאלה טובה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הבוס שלי על מה דיברת איתו? הוא רצה שאני אעשה פתק תזכורת למחר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ערן על מי אתה יודע הכי הרבה? ערן מה הדבר האחרון שקנית? מגבות למתנה כמה הוא עלה? 20 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? סלקום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ערן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? גם מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אופטלגין, כואב לי הראש יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים לרחוק עשית ישור שיניים? היתה לי פלטה שלא ממש עזרה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן למה הלכת לשם? כי הייתי צריכה לקנות מגבות למתנה איך קוראים לאמא שלך? פטריציה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אניח שהכוונה לאבא, ואין איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? - בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שלי בסדר, אבל אולי קצת פחות מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? קצת פחות בטן ובפנימיות? פחות ביישנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שקרן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא הייתי רוצה למה? כי טוב לי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? איכס מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סאב כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אותו דבר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת, היו מלא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאקינג מה עושה לך טוב? משפחת תאקט מה מעצבן אותך? אנשים מתוסכלים חסרי חיים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? דירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ואקום מה היית לוקח לאי בודד? מחשב המלצה לסרט: הסיוט שלפני חג המולד המלצה לספר: המאהב - א. ב. יהושע תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? השוו אותי לתל אביב איך את/ה מתגבר על באסה? היפ הופ איפה היית רוצה לבקר בעולם? רומניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? זה עם הכי הרבה חופש האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק כשזה לגמרי מוצדק חיית מחמד: חתולים כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? דרעק את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כבר שאלת, משפחת תאקט מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות מקומות בילוי מועדפים: מועדונים, דאנס ברים, מסעדות, קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית? קצת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה ותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי על מה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר היה, פאקינג האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: טי שירט וג'ינס איפור: שחור בעיניים מאכל אהוב: עוד פעם? אוף, סטייק לבן שתייה אהובה: פיג' להקה אהובה: פנתרה סרט אהוב: נו, אולי די כבר? הסיוט שלפני חג המולד גלידה: קמפרי אשכוליות עיר בעולם: תל אביב ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אבדוק מייל שיר ברקע: אין

cohenet91

New member
עונה :)

ספר קצת על עצמך: ענת, בת 15 וחצי. מחשבה שעוברת בראש: עכשיו? שכואב לי הגרון. ושלא יצאתי לטיול של הצופים. מה עשית היום? פיקניק. מה תעשה מחר? ניפגש עם רותם ואולי גם נקנה בגדים =) חשק ל...: לצאת היום!!! מה המידה שלך בנעליים? 39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רוק, מארון 5, צופים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדעת
מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל טעים
מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים, אבל אני לא אוכלת את זה D: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני עכשיו חברה של מישהו שהיה ידיד שלי, וכל הקטע הזה די מטורף.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עשיתי דברים מפגרים, תסמכו עליי. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? חרדל. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרדית? :) מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה!!
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעניינת
עיר/ים אהובות: ת"א נחמדה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דיוידי (מכשיר)+דיוידי (של דרים ת'יאטר). איפה חגגת יומולדת אחרון? בסופרלנד. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת. העיקר שיהיה עם חברים ומגניב. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 ככה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? ביולוגיה. כמה קיבלת בו? בטח נכשלתי
היה קשה! ועוד החומר משעמם. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור, הרוב. ומחוץ לשכבה? מעט. ומבית ספר אחר? מעט. ומהעיר אחרת? ממש מעט. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא..
היית פעם אצל פסיכולוג? עובדת סוציאלית. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? רק הרבה זמן אחרי. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת כבר!
מדוע? - לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. (בדיוק דיברתי על זה עם מישהו) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? arctic monkeys- brainstorm למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה, למה להכפיש?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זכור לי משהו כזה. ולחבק? רוית? חיבקתי אותה
ולנשק? ארז. ולספר לו משהו מהלב? הממ אין. יש לך חברה? חבר
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי
(
) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אין. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מישהו שהלך
שם מיוחד לבן? נדיר. שם מיוחד לבת? רוני זה שם ממש יפה. אבל לבת. מאכל אהוב: שוקולד, פיצה. מאכל שנוא: חצילים!!!! דבר אחרון שאכלת: טוסט (עם ביצה, גבינה לבנה, צהובה ותירס
). בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ כן יש משהו כזה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'קט כחול. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? כמו גחליליות/נורית מץ. (מומלץ מאוד) אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? אה זה לא היה ארמגדון! זה היה חצי מ"אני, עצמי ואיירין". בעצם לא!!
זה היה "בחזרה לעתיד". אהבת? לא הייתי מרוכזת בסרט
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רוית. על מה דיברת איתו? על יציאה היום בערב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברים? או אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? חברים מסויימים. מה הדבר האחרון שקנית?
כמה הוא עלה?
ממי הsms האחרון שקיבלת? רותם. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ארז. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תודה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן :/ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? השנה
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? גבעתיים. למה הלכת לשם? טיול של"ח. איך קוראים לאמא שלך? אתי. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? שתי הסבתות של אמא- אנט וג'נט, משהו כזה (אני ענת, למי ששכח). אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא אתם מתכוונים? הרבה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? די נו.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הממ.. ובפנימיות? לאדעת. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא מתלונן כל הזמן :/ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה זה נחמד. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? רותם. למה? בא לי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2- בן ובת
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תחת. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רוני. כמה קומות יש לך בבית? אחת. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שקשור במוזיקה, אני מקווה. או במחשבים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אישי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס, באמא'שך. מה עושה לך טוב? חברים ומוזיקה. ואוכל. מה מעצבן אותך? ריבים, מלחמות. מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס? מעדיפה לסחוב דברים בתיק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד אולי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב, אני מניחה..
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים חח מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון. המלצה לסרט: "תא טלפון". המלצה לספר: וואו. - כמו גחליליות/נורית מץ. - הארי פוטר, איזה שבא לכם. - בריג'ט ג'ונס. - התפסן בשדה השיפון. - ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו. תוכנית טלוויזיה? השרדות. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני חברה טובה. היו עוד חמודים כאלה
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, חברים..אוכל
איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה, הוואי. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פסח?
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: אין. כמה אחים יש לך? אחד
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זה יכול לקרות, אבל זה אף פעם לא טוב. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הכרתי אנשים, אבל לא בקטע רומנטי. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יש בזה משהו הגיוני... מהי אהבה בשבילך? רגש מאוד חזק. ואהבה זה לאו דווקא לבני זוג. אגב, החוזק שלו מתבטא גם בכמה היית מוכן להקריב למען אותו בנאדם. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? גילויי חיבה
מה את/ה אוהב/ת לעשות? אוריגמי
מקומות בילוי מועדפים: סופרלנד, גנווה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא מתה על זה, לפעמים זה נחמד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני תמיד נאמנה P: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לאדעת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הייתה כבר שאלה כזאת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? מאוד
לבוש: פשוט למדיי. איפור: לא. מאכל אהוב: אתם חוזרים על עצמכם. שתייה אהובה: קולה? להקה אהובה: אואזיס. סרט אהוב: תא טלפון. גלידה: שוקו-וניל. עיר בעולם: פריז חמודה. אבל הייתי רק בצרפת, נו. ארץ: ישראל, ללא כל ספק
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני אלך להתקלח או לעשות שיחה. שיר ברקע: איפה הילד- מה שעובר עליי.

עניתי מהסוף להתחלה.

ספר קצת על עצמך: אין לי |: מחשבה שעוברת בראש:כיח ;( מה עשית היום?הייתי בעבודה מה תעשה מחר?פגישה עם היועצת, וחוץ מזה אני כבר אראה. חשק ל...:סנדוויץ טונה! מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בעיקר זה Xג איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?משועממת מה אתה הכי אוהב לאכול? טונה ופרינגלס ביחד מה אתה הכי שונא לאכול? גבינה לבנה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה מה הצבע האהוב עלייך?סגול, וכתום, וירוק, ואדום מה הצבע השנוא עלייך?כחול, ותכלת. מה המקצוע האהוב עלייך?תולדות האומנות, מ"מ, כימיהץ. מה המקצוע השנוא עלייך?לשון. זה כזה חסר טעם איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?רע עיר/ים אהובות:י-ם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון? בית/ פאב איך אתה הכי אוהב לבלות?משהו מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? משתנה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן.זונות. מה היה המבחן האחרון?אני לא זוכרת S: כמה קיבלת בו?- יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן. מי לא? אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?חמישי מדוע?אורתודנט מזדיין לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?חמישי. לא ממש השתכרתי, אבל שיהיה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מזמן. לפני שלושה חודשים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? O: אתמול קניתי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא OO את מי היית לוקח לאי בודד?חברה שלי XD את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה שלי. מתגעגעת אליה |: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן?כיח שם מיוחד לבת?בעע מאכל אהוב:בשר מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת:עוגיה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין כזה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מעיל אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו 6 במקביל, לא זוכרת |: אהבת?- מה הסרט האחרון שראית? להרגיש בבית אהבת?לא סיימתי אותו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי מה הדבר האחרון שקנית?אוכל כמה הוא עלה?לא זוכרת |: ממי הsms האחרון שקיבלת?מישהו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מישהי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הו. בדיוק מחקתי היום את כולם XD מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. מתה להתקלח. יש לך עדשות/ משקפיים?נופ עשית ישור שיניים? אני כרגע בעיצומו של אחד כזה. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חמישי. אורטו. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני גרה פה
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?וואלה. לא זוכרת |: למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך?תמי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אבא?13 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?פו. 11 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אחת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שיער. אני צריכה להסתפר. ובפנימיות? אין לי מושג. אבל יש בהחלט. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?מחוייבות יתר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פנטזיה, מתח.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו. למה? כדי לברר כמה דברים עליו. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אין לי שמצ מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? רמקול מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תמר כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זוכרת. משהו של התלמידים למערכת החינוך מתי זה היה?כמה חודשים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:טוב לאנשים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין אחד מסויים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק. וליד אנשים ממש לא נכונים. מה עושה לך טוב?מוסיקה
. או מחמאות. מה מעצבן אותך?כשנגמר הקרם פנים, ואני נתקעת בלי. או דאורדורנט. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח. קרה לי כ"כ הרבה בזמן האחרון שנתקעתי בחוץ |: איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן. זתומרת- לדעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? נעארף. אין לי כוח לחשוב. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?לא ממש *אצלי*, אבל אולי.. חלב. אמא'שלי קונה בערך 8-9 חלב בשבוע. וקטשופ. אין מצב שאין קטשופ. מה היית לוקח לאי בודד?אולטרסול. המלצה לסרט:גלאדיאטור, נערה בהפרעה, אמריקן דרימז המלצה לספר:פיטר ולוכדי הכוכבים. חמוד לאללה. ומתוחכם. תוכנית טלוויזיה?ניפ/טאק, עמוק באדמה, סקס והעיר. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כיח. איך את/ה מתגבר על באסה? עונה על שאלונים, או שותה קפה ממש חזק. או רוקדת מול המראה עם שירי מטאל. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?גאד. כזה יאיר לפיד :-{ איזה עונה בשנה אהובה עליך?חרף או קיץ. רק לא עונות מעבר. איזה חג אהוב עליך?כולם האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: נגמלתי.
חיית מחמד:נופ ): כמה אחים יש לך?3 ביולוגיים, 3 חורגים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?ממש ממש ממש לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ממש לא. זו לא אהבה. זו אולי התאהבות. אבל לא אהבה. מהי אהבה בשבילך?רגש. חשוב. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?כשמישהו מעריך את מי שאני.
מה את/ה אוהב/ת לעשות?לקרוא. ולענות על שאלונים
כ"כ מרגיע. ^^ ו..ו..ו. לקנות דיסקים
מקומות בילוי מועדפים:מדרחוב וסתם להסתובב. את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן. כשאני מקבלת על עצמי התחייבות [פעמיםפ נדירות], אני עומדת בה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?כל עוד זה לא קשור לשינוי האופי שלי, או וויתור על האמת שלי, אין לי שום בעיה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אין לי מושג. כללי מדי את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי במה. יש דברים שלא מזיזים לי בכלל, ויש דברים [מעטים] שמאודמאוד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כיח. ווואלה. ותודה. ופאק. וגאד. ושיט. ואלוהים [מה? זה שונה בעברית P:] האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך? אין דבר כזה שנקרא "החיים". לבוש:לא מוגדר. איפור: מסקרה, פעם במלא זמן מאכל אהוב:טוחנת סטייקים שתייה אהובה:מים להקה אהובה: ENIGMA, נירוונה,דפש מוד, מוניקה, כיח. יש המון. סרט אהוב:גלדיאטור, נערה בהפרעה, וכמות מכובדת מסרטי דיסני [הישנים כמובן]. גלידה: סורבה עיר בעולם: י-ם הכי. ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?הומ. אמבטיה שיר ברקע: the eyes of truth \enigma

למעלה