סקר מעניין

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
סקר מעניין

אני שם לב שמלא פה אומרים שהם התחילו להעריץ את השחקנים רק אחרי שהם ראו אותם בסידרה. חשבתי שזה יהיה מעניין לדעת: מישהו/י התחיל לראות את הסדרה בגלל שחקן מסוים (או מישהו אחר מההפקה)? מישהו/י הכיר את אחד השחקנים לפני הסדרה? (יש הבדל גדול בין השאלה הזאת לקודמת)

KiShKooSh

New member
אני בכלל התחלתי לראות בגלל ברייר../images/Emo3.gif

הוא עבד מאוד קשה שיתנו לו לנהל, ואז הוא נתנו לו לנהל פה. ובאתי להגיד מזל טוב, נשארתי כי היה כיף, ורק אז התחלתי לראות את הסידרה כדי לדעת על מה מדברים...

DoRiNuS sMiNiA

New member
לא בגלל בשחקנים התחלתי לראות../images/Emo3.gif

זה בגלל הילדים בכיתה שלי,ששיגעו אותי,נורא זילזלתי בהתחלה אבל בשבת הראשונה שעשו מרתון צפיתי (אחרי מסעות שכנוע ארוכים) והתמכרתי בפרק הראשון. ועכשיו הילדים בכיתה שלי מנסים לגמול אותי מהשיגעון...

orel4400

New member
אמ...מעניין

תאמת שאחותי התחילה לראות את הסדרה... ואחרי שהיא התחילה היא אמרה לי שיש אחד מזה חמוד... אתם בטחח כבר מנחשיםםם חחחח מיכאל אלוני... ואז התחלתי לראות את הסדרה ובדיוק שבוע אחר כך נסעתי לאילת ושם ראיתי אותו.. ומאותו רגע שפגשתי אותו... נדלקתי על האישיות שלוו.. ועכשיו תראו ... כמה אני אוהבת אותו!

נעמקה19

New member
ווי, מעניין...../images/Emo8.gif

כן, אני התחלתי להעריץ את אדית חצור אחר שראיתי אותה בסדרה. לא ממש יכולתי לעריץ אותה לפני...כי היא לא הופיעה במקום אחר שיצא לי לראות
התחלתי לראות את הסדרה בגלל החברות שלי ואחותי. היא באה מבית ספר והתחילה להלל את התכנית, וכמה שהשמיניה זה מדהים וכמה היא במתח ובלה בלה בלה... והיא המליצה לי לראות. אחותי בת 7...לא חשבתי שתכנית תתאים לילדה בת 7 ולי. ואז החברות שלי התחילו לדבר על השמיניה. עינבל וצדיק... בלי הפסקה! לא יכולתי יותר! עד שיום אחד באתי לצדיק, והיא הכריחה אותי לראות
. זה היה פרק 11... אני זוכרת
והיא הסבירה לי מי זה כל אחד... "זה בן בן". "בן בן?
חעחעחעחעחעע!!!1111" "מה?
" "זה שם מצחיק
" "טוב...הוא הבן של דגנית" "של זאתי שהרע חטף?" "כן" "אההה...והיא המורה של השמיניה, נכון?" "כן" חחחחחחחחחחח.. ואז התחלתי לראות מפרק 15... והתאהבתי
(בסדרה התאהבתי...תירגעו
) בהתחלה הכי אהבתי את הדמות של מיקה. חמודה כזאת
.. ואז התחלתי לאהוב את הדמות של דגנית. אבל הרגשתי מה זה מפגרת
כי היא בכלל לא מהשמיניה! וכל הזמן דיברתי על דגנית... וכמה היא מדהימה וכמה היא חמודה ובלה בלה בלה... והתחלתי לחפש על השחקנית חומר, וגיליתי שזו אדית חצור, וראיתי שהיא משחקת מדהים והכל... והחברות שלי אמרו לי "נעם נראה לי את מעריצה אותה
" ואני כזה "מה פתאום
" עד שהודיתי באשמה

חחחחחחחחחחחח כפרעלייך

וואי נעם תדעי לך שבכל מצב את מצחיקה אותי
גם פה הצחקת אותי
אני מאוד מקווה שאת לא תצחיקי אותי גם בפומבי כי אח"כ אני לא יכולה לעצור את הצחוק שלי

נעמקה19

New member
האמת שלא ../images/Emo6.gif

התחלתי ממש להעריץ אותה מהפרקים האחרונים-אחרונים של החלק הראשון של העונה

אממ...

אני התחלתי להעריץ את הילי ולאהוב אותה ואת המשחק שלה בזכות השמיניה לפני הפרק הראשון לא ידעתי מי זאת בכלל ואחריו פשוט הייתי מכורה אליה ולסדרה מוזר לא? ליהילי

נצל"ש

ראיתי היום בקניון דיזינגוף סנטר בת"א את דליה שימקו
(ליאורה שקד, אמא של מיקה) (וגם את לוסי דובינצ'יק, אבל זה לא מעניין...)

../images/Emo55.gifאני..

אני החלטתי לראות את הסדרה בלי שום קשר לשחקנים.. אבל רציתי לראות השמיניה בגלל שמאיה קורן משתתפת שם ולפני שהסדרה התחילה מאיה הייתה הבפרום פלוריסיינטה וכבר כזה הכרתי אותה משם ראז רציתי לראות איך בהיא משחקת.. ואז ראיתי את היעלי והתאהבתי

בהתחלה זילזלתי וחשבתי שזה לחנונים..

אבל בסוף אחרי מסע שיכנועים מפרך הסכמתי ליראות פרק אחד הבנתי הכל והתמכרתי ולא אהבתי אף אחד או הכרתי מההתחלה אבל עכשיו יש כמה שאני אוהב ובניהם-->עדי,ידידיה,והילי

למעלה