טוב אז ככה: היה לי נורא משעממם אז הדלקתי טלויזיה וראיתי את זה (פרק 6) אחר כך התעניינתי וראיתי את שאר הפרקים בוי.או.די אחר כך התחלתי לראות וזהו התמכרתי!
הדהימה הזאת בכלל בגלל שיעמום.. כשהייתי חולה פעם אחת התחלתי לראות בוי או די את הפרקים הראשונים של הסדרה ואז כבר התמכרתי ומאז אני רואה קבועה של השמיניה כולל שידורים חוזרים! לפני כן לא הכרתי אפחד מהשחקנים חוץ ממיקי קם (רוחל'ה) שאותה היכרתי מרחוב סומסום חחח נ.ב שיהיה שבוע טוב לכוווווווווולם!! ג'עג'עתי אליכם!!
מהפרק הראשון.. זתומרת, היו את הפרסומות וידעתי שהולכת להיות סדרה.. אז ככה ראיתי ת'פרק הראשון למרות שמזה לא היה לי כוח.. אז ראיתי את הפרק הראשון עם אח שלי הקטן ולא הבנו כלום
ואז ת'פרק השני ראיתי בשבע כי בצהריים לא היה לי כוח ולא היה לי זמן.. ואז קצת יותר הבנתי והיה ממש נחמד.. ואז ראיתי ועוד ועוד..
כמו כל יום רגיל, חזרתי הביתה וראיתי אחרי כל העיסוקים הקטנים האלו טלוויזיה. תמיד היה את התוכנית "אמא קטנה" ובגלל שלא אהבתי טיילתי לי בערוצי המוזיקה. כשאמרו שתהיה תוכנית חדשה אז נשארתי לראות כדי לנסות לאהוב את התוכנית. אח"כ חשבתי לעצמי: "לנסות לאהוב
אני ראיתי מהפרק הראשון, סתם כי רציתי לראות אם הסדרה שווה כמו הפרסומות שלה. וממש התלהבתי! הכרתי את טל מוסרי (למרות שהוא בכלל לא היה בפרק הראשון), את מיקי קם, את משה פרסטר, את רוברטו פולק ואת דור צוויגנבוים (בגלל "קופיקו", אחיות קטנות זה משהו).
את הסידרה בעקבות הסיפורים של בן דוד שלי על הסידרה התלהבתי ובמשך כמה ימים ראיתי שלושים פרקים, יום לפני שידור הפרק ה-31 סימתי לראות את כל 30 הפרקים של החצי עונה ראשונה