סקר מספר 800012

HelloweeN

New member
אממ

לא כ"כ הבנתי את ההקשר של התגובה שלך למה שנאמר קודם אבל חפיף. לדעתך בלאק לא מלודי זה לא מוזיקה, ולדעת אחרים רבים וטובים (שאני מניח שגם אני נכלל בהם) זאת נחשבת מוזיקה טובה. אני לא מאשים אותך.. גם אני בהתחלה חשבתי כמוך, אבל כשהתחלתי לשמוע גם סגנונות שונים מפאוור , גיליתי שלאותם להקות "חסרות מלודיות" יש הרבה הרבה מה להציע כולל מלודיות מגניבות. זה לא משנה איך תקרא לז´אנר בין אם בלאק מטאל או וויט מטאל או משה-מטאל.. אין כל קשר בין השם לבין הליריקה של הלהקות הנכללות בז´אנר. אם למשל cob היו שרים על דברים גזעניים, היית מפסיק לאהוב אותם ??? אני אישית לא, כי אני ממש לא שם זין על הדעות שלהם, בין אם הן יפות ובין אם הן רשעות וקשוחות ומפחידות. לא אכפת לי. אני אוהב ת´מוזיקה ואני לא אפסיק לשמוע אותה רק בגלל שהם אנטי-משהו. צ´ילדרן זה בלאקת עם טיפה דת´ת ונגיעות של פאוור... משהו כזה.

Nightwish-boy

New member
הממפצ

אותי כן מעניינות הדעות של מי שעושה מוזיקה... כי חלק מהמוזיקה זה המילים והבעת הדעה... צ´ילדרן לדעתי לפחות זה לא ממש בלאק רגיל... זה יותר בלאק שמח כזה... ובסולואים שלהם (שוב לדעתי) יש יותר מנגיעות של פאוור. לדעתי כל מוזיקה צריכה מלודיה כלשהי. השאלה באיזה דרגה... בא להקים להקת יענקע´לה מטאל?
שלך דור

a_duck

New member
לדעתך...

למה אתה חושב שאתה יכול לקבוע מה צריך להיות ומה לא צריך להיות במוזיקה? מילא אם היית שומע את כל הסגנונות אבל אתה שולל הרבה מהם...הדבר היחיד שאתה יכול להגיד זה שלדעתך מוזיקה שהיא לא מלודית גרוע ולא שמוזיקה לא מלודית זה לא מוזיקה... ועוד משהו...כשמדברים על מוזיקה מלודית הכוונה שיש בה מנגינות קלילות כאלה כי הנגינה בדאת´ זאת גם מלודיה...

Nomaed Dominus

New member
ahh... sorry

i am sorry, i didn´t see that you are 13... now when i know, you can ignore my reaction... (i should have understood your age from your nickname as well)

a_duck

New member
------------

אפילו אם הם נאצים זה לא עושה את המוזיקה שלהם לפחות טובה...מותר להם לשיר על מה שהם רוצים ולא לשמוע מוזיקה של מישהו בגלל הדעות שלו זה צבוע כי הדעות לא משפיעות על המוזיקה...

ed555

New member
גם ההפך צבוע..

לשמוע מוסיקה של אומן שמביע דעות נאציות שאיתם לא מסכימים, גם בזה יש ידה של צביעות אבל בעיקרון אין לי בעיות עם כאלה ששומעים להקות נאציות.. פשוט לי זה מפריע.. אפילו אם המוסיקה טובה. בהמות´-נאצים? הם לא היו אמורים לבוא לארץ לפני כמה זמן או משו?

Nomaed Dominus

New member
when you listen to the music

you dont always listen to the words, because you feel that it talks to you. you listen to the piece of music itself! to the music, combined with words, and not nessecerely the meaning of the words. for example, you dont have to understand english to listen to bands that sing in english. i don´t understand what some bands sing in Norwegian, or what Finntroll sing in Swedish, but I still love it! and yeah, Behemoth were supposed to come, it was even official, i checked with their record company. and twhat Nightwish-Boy said, you dont always have to listen to him, he´s 13... and as you see from most of the posts that he posted, age does matter !

a_duck

New member
בלה...

זה שאתה שומע להקה לא אומר שאתה מסכים עם הדעות שלה...בשבילי המוזיקה יותר חשובה מהמילים...אני גם כמעט אף פעם לא מסתכל על הליריקס... ואם בהמות´ נאצים ושונאים יהודים למה הם נתנו ראיון לעיתון ישראלי?

Nightwish-boy

New member
הכל העמדת פנים...

לא רוצים שיאמרו שהם נאצים אז הם מתראיינים לעיתון ישראלי (מטאל האמר?) ומבטיחים לבוא... שילמדו מסטרטווריוס, למקרה שלא ידעתם הם מאוד פרו יהודים. הם כתבו שיר מחאה נגד האנטישמיות תחת הכותרת THE KISS OF JUDAS. המסר של השיר שלא הועבר בכותרת (גוועלד! הם מדברים על יהודה איש קריות! עוכר ישראל) זה שגם אם היהודים אכן הרגו את ישו, למה הם צריכים לסבול מזה 1900 שנה אחרי? למה זה רודף את היהודי, ולמה כל המשפחה שלו נרצחה בגלל זה? זה שיר עם עומק, לא לצרוח WHITE POWER. לדעתי בהמות´ יותר נגד שחורים מאשר נגד יהודים... יותר חשוב להם עכשיו. חוץ מזה, שכחתי לעדכן בפרטים שאני בן 14 (וואו! איזה הבדל! הופ הופ טרללה גדלתי בשנה) והגיל לא משנה כלום. זה שאני בן 14 לא אומר שאני צריך לשמוע בריטני או מה, והגישה הזאת מאוד מאוד אינפנטילית. קל לחפש בבנאדם מה לא בסדר אצלו ככה שהוא לא יכול לדבר, להגיב בהיגיון הרבה יותר קשה. אני מכיר הרבה יותר אנשים שמתלהבים שהם מטאליסטים קשוחים ששומעים דת´ ורוקדים פוגו, אני קורא לכאלה מטאליימרים... הם לא אוהבים מטאל הם פשוט משחקים אותה... אני באמת אוהב ת´מוזיקה. שלכם דור

a_duck

New member
בלה2

לפי השטויות שאתה אומר אתה רק מוכיח שאתה עוד ילד קטן...הייתי רוצה לראות מה תגיד על כל הזיוני שכל שלך בעוד שנתיים...עדיף שהיית שומע בריטני במקום לדבר על להקות ששמעת בקושי חצי שיר שלהן ולעשות את עצמך "מבין"...כבר הראית מספיק את חוכמתך בויכוחים קודמים... להקה חייבת לכתוב שירי מחאה נגד אנטישמיות בשביל שאני אוכל לשמוע אותה בשקט? זה הדבר הכי דפוק ששמעתי...הם לא חייבים להוכיח שום דבר לאף אחד...ובקשר להעמדת פנים...אתה אמרת שהם צורחים WHITE POWER אז זאת הצהרה די גלויה שהם שונאים יהודים וכושים אז למה שהם יתנו ראיון לעיתון יהודי בשביל שלא יחשבו שהם נאצים אם הם בכל מקום דוחפים הצהרות נאציות? מותר להם לכתוב מה שהם רוצים וכמו שאמרתי אין להם שירים שהם צורחים שם כל הזמן WHITE POWER...ובקשר לANTICHRISTIAN PHENOMEON אז עדיף שתקרא עוד פעם את הליריס שם או שתלמד אנגלית...ואפילו אם הם היו צורחים את זה אז זה עדיין לא עושה את המוזיקה שלהם ליותר גרועה...ובקשר לעומק בשירים אז נראה לי ששיר עמוק בשבילך זה רק שירים שאתה מסכים איתם...לדעתי הדעות של הלהקה הזאת עמוקות והם מבטאים מספיק טוב את עצמם... ובקשר לאלה ששומעים דאת´ ורוקדים פוגו...יש אנשים שכשהם שומעים מוזיקה זה נותן להם איזו הרגשה והם רוצים להתשחרר ולא רק לשבת מול המערכת ולשמוע איזה יללות של מפגרים...

Nightwish-boy

New member
אתה בושה לאוהבי הברווזים באשר הם

דבר ראשון אתה לא תקבע לי מה לשמוע. מוזיקה ורמה לא קשורות לגיל. אני שמעתי שיש תיכוניסטים ובנות 40 שמעריצים את "פוקימון" ויש מטאליסטים בכיתה ה´ (אני מכיר מישהו בה´ שמעריץ את דרים ת´טר)... סו וואט? אם אתה חושב ככה, תחזור לציפי שביט... תשמע בהתחלה מה הם אומרים בANTICHRISTIAN PHNOMEON, אז אולי תבין... ומצטער אם הם לא צורחים WHITE POWER, פשוט קצת קשה להבין ת´צרחות האלה... ולא שיש לי בעייה עם כל שהוא טיפה רחוק ממלודיה רגילה (אני אוהב את גלומי גרים סלייר אין פליימס נייטפול צ´ילדרן אוף בודום אמורפיס... אז שקט). שיר עמוק זה שיר מתוחכם,שצריך להכיר כדי להבין. נגיד, ה"חומה" זה סרט אנטי מלחמתי, הרבה יותר מאנטי חינוכי, ורוב האנשים לא הבינו את זה, אבל מי שהיה צריך, הבין. זה מחאה מתוחכמת. אם אנשים נהנים לחטוף בעיטות בזמן שהם שומעים צרחות וסוגדים לשטן, בעיות שלהם. יללות של מפגרים? פאוור זה יללות של מפגרים? לפחות בפאוור צריך לדעת גם לשיר ולא רק לתופף עם מקלות פלדה ולצרוח... (אממ... בואו נחשוב ביחד איזה להקה זה מזכיר לנו? מייהם, משהו?) אני חושב שבהמות´ מדברים בשני קולות, למעריצים הלבנים והגזענים שלהם, ולשאר העולם... מזכיר קצת את יאסר ערפאת. לא אכפת לי לשמוע להקה עם דעות קיצוניות, אבל כן אכפת לי לשמוע להקה שרוצה להרוג אותי. דור

a_duck

New member
בלה3-4 תגובה לשתי ההודעות...

בהודעה קודמת פסלת את כל המוזיקה הלא מלודית...ועכשיו אתה פתאום שומע סלייר...קצת סוטר את עצמך? אגב מייהם יותר מלודיים מסלייר ככה שזה דפוק להגיד שהם רק צורחים כי אם כבר אז סלייר רק צורחים...ואני לא אפרט על בהקטע של ה"צרחות" כי אני לא מצפה מילד ששמע שתי להקות שיבין משהו בזה...בשבילך שירה זה אחד שחתכו לו ת´ביצים והוא מילל כמו מפגר..בשבילי שירה זה מישהו עם קול יותר קשוח ושמתאים למוזיקה (תנסה לדמיין לעצמך להקת גריינדקור עם סולן של ראפסודי) הייתי רוצה לראות אותך שר כמוהם, תאמין לי שגם בשביל זה צריך ללמוד...ובקשר לזה שניסית לשמוע סגנונות אז אני רואה שרק ניסית (שמעתי חצאי שירים של כמה להקות)...מצדי אל תאהב בכלל אבל אל תתלונן על אנשים שיותר פתוחים ממך ויכולים לשמוע דברים קיצוניים והאבי... בקשר לשורת פתיחה בשיר...הוא אומר שהוא רוצה לראות את היקום מתמוטט כי הוא לא שווה את מתנת החיים...אני לא רואה בזה שום נאציזם...הוא מביע דעה על העולם ועל זה שהוא נהרס...זכותו...(אגב..כדאי שתבדוק מה זה נאצים כי אתה מדבר על גזענים ולא נאצים) ולא החלטתי בשבילך מה לשמוע...אם כבר אז אתה מחליט בשביל אנשים לא לשמוע להקות ש"רוצות" להרוג אותם...לדעתם אולי כל העמים מושלמים, לדעתם יש מספיק יהודים ומספיק כושים שהורסים את העולם...(אני לא מדבר על בהמות´) בקשר לזה שלא כל הפאנק קשור לגזענות...אני יודע את זה...אמרתי שהסקינהדס שומעים פאנק ולא בלאק...אני לא מבין איך הבנת מכך שכל הפאנק נאצי...ולפני כמה דקות אמרת שרוב הבלאק קשור לKKK כי יש קישורים לאתרי בלאק באתרים של KKK...תביא לי לפחות 40 אתרי KKK שיש בהם קישורים לאתרי בלאק...למרות שגם זה לא מספיק בשביל לקבוע משהו כזה...אם היו אלפי אתרים אז אולי היה אפשר להגיד משהו כזה...למרות שגם אז זה לא אומר כלום כי אני יכול לכתוב שיר על זה שאני אוהב למחוץ תפוזים ועשרים אלף סקינהדס יאהבו את השיר הזה אז אתה תבוא ותגיד שהתפוזים זה בעצם כושים ואני נאצי? אפילו אם אלה שאוהבים בלאק הם נאצים זה לא אומר שרוב הלהקות בלאק נאציות...כבר אמרתי שהן שרות בדרך כלל על שדים ועל המיתולוגיה הסקנדנבית... בקשר לתיפוף...המתופף של MAYHEM לא דופק במקלות ברזל, הוא דווקא לא מתמקד רק במהירות והוא עושה מקצבים מסובכים ככה שבחרת מתופף לא נכון להידבק אליו...כמו שאמרתי, אם היית שומע יותר מחצי שיר היית מבין... בכל מקרה, אני לא מכריח אותך לשמוע כלום כי אני יכול להבין למה אתה לא אוהב מוזיקה שהיא לא מלודית אבל לפחות אל תגיד שטויות כמו שמוזיקה לא מלודית זה לא מוזיקה ושבלאק זה סגנון לא מלודי...

a_duck

New member
ובקשר לעומק...

כבר הראית שאתה לא קראת שום שיר של בהמות´ אז אני מציע לנסות לקרוא אותם ולא לתפוס מילים ולנסות להבין מה הם שרים ואז לדבר על תיחכום או עומק...ואל תידבק לשיר אחד כי כבר היה כאן איזה אחד ששמע רק את KILL YOUR MOTHER RAPE YOUR DOG והחליט שDYING FETUS להקה של מפגרים שכותבים כמו ילדים בני 4...אבל אם הוא היה מנסה לקרוא שיר כמו BORN IN SODOM או PISSING IN THE MAINSTREAM הוא לא היה מדבר ככה...

a_duck

New member
טוב..הודעה אחרונה...

נראה לי לא שמעת נכון את מה שהוא אמר...הוא אמר שהם רוצים לראות את רוב הגזע האנשוי מת, כלומר אנשים ולא ברווזים...ואתה חושב שהוא אמר שהם רוצים לראות את רוב הגזעים האנושיים מתים, כלומר יהודים ולא ארים... כדאי לקרוא ולא להסתמך רק על שמיעה... ובקשר לברווזים...תקרא עוד שנתיים את השטויות שלך ואז תדבר מי בושה לאוהבי ברווזים...

Nightwish-boy

New member
אני אוהב פילים לא ברווזים!

אז תאכל ת´לב :) מספיק שהם אמרו "הגזע האנושי"... לא מזכיר לך קצת משהו? אתה יודע, היו עוד כמה אנשים שדיברו על הגזע האנושי.

a_duck

New member
כשאין מה להגיד עדיף לשתוק...

זה שהם אמרו הגזע האנשוי זה אומר שהם חושבים שהאנשים הורסים את העולם ואין בזה שום קשר לגזענים...אם כבר אז הם גזענים כלפי אנשים וחושבים שחיות יותר טובות...נאצים שכמותם...

HelloweeN

New member
נכון

היו אנשים שדיברו על הגזע האנושי, ויש עדיין שמדברים על הגזע האנושי..

Nightwish-boy

New member
הבנת הנקרא...

לא אמרתי שיש קישורים ללהקות בלאק באתרים של KKK, אמרתי שהרבה בלאק מקושר לKKK... מייהם צורחים הרבה, הרבה יותר מסלייר... בANGEL OF DEATH לדוגמה אין כמעט צרחות... אז נכון שהסולואים של סלייר קשים לעיכול אבל זה לא הופך אותם ללהקה רעה... המתופף (המעולה אגב, הסיבה היחידה לשמוע את הלהקה הזאת) של מייהם, דווקא כן דופק במקלות פלדה כדי לקבל את הסאונד המיוחד... אז מודה, יש להם מתופף על רמה, אבל השאר? נו באמת... תאמין לי, אם אתה שולח עכשיו את הסולן של רפסודי לשנה לעבוד על שרירים לשים קעקועים וללמוד לצרוח ולעשות בלאגן, הוא יכול להיות אחלה סולן גרינדקור... אבל ללמוד לשיר טוב זה קשה מאוד קשה... אני לא חושב שהסולן של מייהם גם אם הוא ירצה יוכל לעבור פעם לסונטה ארקטיקה... אני לא שומע רק קולות עדינים, אני שומע בין השאר יותר עדין ופחות עדין (כן, הסולן של C.O.B ממש נשמע כאילו חתכו לו ת´ביצים. אולי בגלל זה הוא צורח ככה... LOL). "להשתין על המיינסטרים"? עמוק... אני מאוד נגד המיינסטרים ותרבות הפופ, לא בגלל השירים האינפנטילים אלא בגלל הדרך לדחוף את השירים האלה לילדות בנות 5. גזענות באופן טבעי מקושרת עם נאציזם, זה קשר שהולך ביחד כמעט כמו היהדות והשוביניזם... (אני פעיל בחופש). מי ששר על המיתולוגיה הסקנדינבית זה בעיקר להקות פאוור מטאל כמו סטיל אטאק וWHITE SCALE (מי שמצליח להשיג שירים שלהם בMP3 שיאמר לי, אני לא מצליח ואני נאלץ להסתפק בדיסקים של חבר שלי...בעע). האבי? מוזיקה קיצונית? הבי מטאל זה אולי המטאל הכי פחות קיצוני... הרבה פחות מדת´ ובלאק... ואני אוהב הבי מטאל... (אגב שימו לב שכדי להצליח בגדול צריך לעשות הבי-ת´ראש. מטאליקה, פנתרה, סלייר, איירון מיידן, מגהדת´...) לא דיברתי על כל הבלאק, אני מדבר על הבלאק סטייל מייהם ושות´, שהוא ממש לא מלודי, ומי שחושב אחרת, לבריאות. דור (מצפה לתגובה מהירה)

ed555

New member
אני אגיב רק על חלק אחד..

חבל מאוד שאתה שופט את השיר של דיינג פיטוס לפי הכותרת שלו בלי לקרוא את המילים שלו.. ובקשר לשיר ששמת את המילים שלו(לסביין שואו) לא השאיר לי רושם בשום מידה והמילים רגילות למדי וחוזרות על עצמם ולפעמים כדי לחרוז(דבר שמעיד על כתיבה רובוטית) והנושא הכללי פשוט דבילי כל כך שאין לי מילים..(להיות ג´ון מלקוביץ אולי?)

למעלה