סקר מספר 800012

Blessed By Gore

New member
...................................

summoning - nightshade forests summoning - khazad dum venom - resurrection burzum - det som engang var satyricon - mother north samael - blood ritual behemoth - decade of therion behemoth - christians to the lions dying fetus - bringing back the glory dying fetus - fornication terrorists mayhem - freezing moon mayhem - deathcrush mayhem - cursed in eternity mork gryning - tusen ar har gatt immolation - no jesus, no beast morbid angel - god of emptiness keep of kalessin - i choose to suffer vader - carnal judas iscariot - spill the blood of the lamb god dethroned - nocturnal בלה.. זה מה שעולה לי בראש עכשיו.. 10, 20..אותו דבר..

Zed off

New member
בהחלט להקות של קשוחים...

הוא לא ממש אוהב את kiss ואת europe הוא פשוט אוהב שני שירים שלהם...יש לו דווקא טעם לא רע... נ.ב הגבתי להודעה שלך ושל שאם על הסיגריות, אבל היא לא קופצת כי היא ישנה, תראי אם יש לך משהו להוסיף...

Blessed By Gore

New member
כן... הוא שומע דברים טובים..לפי מה

שהוא כתב.. סתם הגבתי להערה הצינית שלו..

Wyld stallyn

New member
האמת ש

התחלתי לשמוע את קיס... אחלה להקה :) לאבא שלי יש תקליטיה שלהם אז אני שומע אותם כשאני בסלון בקשר ליורופ - יש להם בכלל עוד שירים??

Nightwish-boy

New member
BEHEMOTH?!

אני קורא נכון? אתה אוהב את BEHEMOTH?! בנאדם, BEHEMOTH זה חבורה של גזענים נאצים מטורפים, שקרובים מאוד ל"קו-קלאקס-קלאן". באחד השירים הכי מוכרים שלהם (ANTICHRISTIAN PHNOMEON) הם שרים על "הכוח הלבן" על "עליונות הלבנים" ואומרים בהתחלה שהם היו רוצים שהרבה מה"גזע האנושי" יעלמו. יש הבדל בין לשמוע להקה עם תכנים מזעזעים (ואני די אוהב את SLAYER) לבין לשמוע נאצים! שלך דור

Nomaed Dominus

New member
WHAT?!

What the fuck is the connection between Slayer and Fascists or Nazists?! If you heard Angel Of Death and then think that they are Nazis, you must be not the smartest one here, huh? In this song they sing about the holocaust, not supporting the Nazists in any way, but the contrarily! And BEHEMOTH are great band! And trust me, NERGAL is right that most of the human race ought to be annihilated! I agree with him! And if they sing about things that you don´t like it means that they have bad music and bad songs?!?!? don´t be gay! and Antichristian Phenomenon is a good song! with good lyrics! Slava Slavjanem!

Nightwish-boy

New member
חתיכת נאצי מסריח

דבר ראשון לא אמרתי שסלייר נאצים. אמרתי שלסלייר יש תכנים מאוד מזעזעים אבל הם עדיין לא נאצים כמו BEHEMOTH... ומה שאמרת מדבר בעד עצמו. היטלר היה גאה באנשים כמוך. לא רק שהם דוחים אותי רגשית, גם המוזיקה שלהם דוחה. מה הרעיון בלצרוח על "עליונות הגזע הלבן" במשך 5 דקות?! ממש מילים טובות..."WHHHHHHHHHHITE POWEEEEER" איזה מילים איכותיות. במקום להעביר מחאה כמו שצריך הם מעבירים גזענות ונאציזם ומגדלים נאצים כמוך. אתה רק עוד לבנה בחומה הזאת... ...and justice for ALL דור

a_duck

New member
כנראה שהוא צדק בקשר לגיל...

כנראה שילדים קטנים באמת לא מבינים מהחיים שלהם... אני עדיין לא הבנתי איך זה שהם "נאצים" משפיע על המוזיקה שלהם...לדעתי המוזיקה יותר טובה מרוב להקות הבלאק וגם כישורי הנגינה של הלהקה ותראה לי שיר שהם צועקים שם WHITE POWER כל הזמן...אתה סתם מדבר שטויות...אולי מתישהו כשתגדל תצא מהקטע של המלחמה של הפריקים המגניבים נגד הנאצים ושומעי פופ המניאקים... ובקשר לציטוט בסוף של פינק פלויד ומטאליקה...עלוב...

Nightwish-boy

New member
נו, באמת

אם הייתי "פריק מגניב" הייתי שומע פאוור? "מוזיקה של הומואים"? נו באמת... כל אלה שמנסים להיות מגניבים שומעים דת´ מטאל והולכים לפצוע את עצמם בריקודי פוגו (גם אם הם שונאים לחטוף בעיטות). ANTICHRISTIAN PHNOMEON, קיבלת. אני נגד נאצים ימ"ש בתור יהודי, לא בתור מטאליסט. אין לי שום בעייה עם שומעי פופ, זה בעייה שלהם... לי המוזיקה הזאת נראית אינפנטילית, אבל מה שמעצבן אותי זה שלא מנסים דברים וקובעים בלי לבדוק... אני בדקתי מה זה בלאק מטאל לפני שהבנתי שבעצם אני לא סובל ת´חרא הזה! אני עוד לא הבנתי מה הרעיון לצרוח LABYRINTH, CHILDREN DON´T FIGHT WHITE POWER או כל דבר אחר, בלי מלודיה במשך חמש דקות? זה מוזיקה??? במוזיקה, על פי ההגדרה שלה, חייבת להיות מנגינה. כאן אין. בלאק לא יכול להיחשב למוזיקה וגם גרינדקור לא. פינק פלויד ומטאליקה הביעו מחאה בדרך מתוחכמת ובלי צרחות ושטויות... והם גם נימקו מה עומד מאחורי מה שהם אומרים. תראה פעם את החומה... שלך דור

a_duck

New member
זיוני שכל...

בANTICHRISTIAN PHENOMEON הם לא צורחים כל הזמן WHITE POWER...אין שם בכלל WHITE POWER...הוא אומר GREAT POWER ורק פעמיים...השיר בכלל מדבר על האנשים שהורסים את העולם ואני מסכים עם רוב הדברים האלה... אין מלודיה בבלאק? בלאק זה סגנון לא פחות מלודי מפאוור או מה שאתה לא שומע...קח שיר כמו MOTHER NORTH..אתה רוצה להגיד שזה לא מלודי? ובדרך כלל השירים הם סיפורים שקשורים לסגה הנורווגית ככה שזה כמו אגדות...ולא הייתי אומר שBAL SAGOTH כותבים בצורה ילדותית...ואל תידבק לדוגמאות שנתתי זה לא השירים והלהקות היחידות...יש עוד מספיק כאלה...זה שאתה לא אוהב את המוזיקה עם זה אין לי בעיה...אבל אל תדבר על זה שטויות... ושוב...להגיד שהמוזיקה של הלהקה גרועה כי הם "נאצים" זה אטום...

ed555

New member
יש הרבה בלאק מלודי..

ובכלל רובו הקובע הוא מלודי.. אם נייטווויש קיד היה טורח להכיר יותר להקות מאשר חיקויי דארקט´רון למינייהם הוא היה מבין יותר טוב מהשטויות שהוא רושם.. ובינתיים כל העדויות מראות שבהמות´ לא נאצים.. והשיר שלהם שציינת הוא מט´למה החדש שכבר לא כל כך בלאק אם לא בכלל..

HelloweeN

New member
בהמות נאצים ?

וואלה ? נו טוב שיהיה.. אחלה להקה, ואחלה מוזיקה!

Nightwish-boy

New member
אתה אוהב גם הלואין וגם בהמות´?!

שמעתי על שילובים מוזרים אבל זה כבר מוגזם
בלאק מטאל מקושר באופן מסורתי לקו קלאקס קלאן... אם תבדקו תראו שבמלא אתרים גזעניים יש קישורים להופעות של להקות בלאק (צחוק הגורל... להקות "לבנות" גזעניות עושות מוזיקה שקוראים לה בלאק...) אין לי בעייה עם בלאק מלודי או עם דת´ מלודי (AMORPHIS&C.O.B rulez!) אבל יש לי בעייה עם מוזיקה שמבוססת על צרחות בלי מלודיה, כמו מייהם או בהמות´, זה לא מוזיקה בעיני... לדעתי לשמוע להקה נאצית ולהזדהות עם מסרים שלהם אם אתה יהודי או שחור זה בעצם לרצות שיהרגו אותך... לא? בדיוק כמו באחד הסטריפים היותר מוצלחים של זבנג, שמראה נער לבן ששומע ראפ מחאה ומתחיל לצרוח שצריך להרוג את כל הלבנים שלא צריכים להיות בגאנג כדי להישאר בחיים ושיש להם שני הורים והולכים לבית ספר...ורק בסוף הוא מבין שזה בעצם הוא. חומר למחשבה (לא גראס...
) שלכם דור

הממ..תהייה

האם אתה טוען שמוסיקה נדרשת להיות מלודית? אם כן, אז אתה פוסל חלק נכבד מהמוסיקה בעולם...

a_duck

New member
כמה שטויות...

לא נראה לי שיש טעם להגיב לרוב השטויות שאתה כותב כי כבר הראת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר "סתם צרחות"...שיהיה...נראה לי גם שמעת רק את האחרון של בהמות´ כי הדיסקים הקודמים שלהם מלודיים...וכבר אמרתי לך שאם אתה שומע מוזיקה של מישהו אתה לא חייב להזדהות עם הדעות של מי שעושה אותה, יש אנשים שאוהבים את המוזיקה ולא איכפת להם מהמילים... ואם אני אבנה אתר נאצי ואשים קישור לאתר של נייטויש זה יעשה אותם נאצים? אפילו אם יש הרבה נאצים ששומעים בלאק (אני לא ראיתי כאלה...הרוב שומעים פאנק) אז זה לא אומר שהלהקות שמנגנות את זה הן נאציות...זה כמו שבכל המסיבות של הגייז שמים טראנסים אז זה אומר שכל הדי ג´ייז הומואים? ובקשר להלווין...מה לעשות יש אנשים שהם קצת יותר פתוחים ופחות אטומים ממך ויכולים לשמוע קצת יותר מסגנון אחד...

Nightwish-boy

New member
אני לא שומע יותר מסגנון אחד?

לא הרבה אנשים היו שומעים נייטוויש עם נייטפול, רפסודי עם סלייר, הלואין עם אין פליימס. אני ניסיתי לשמוע כמעט כל סגנון מטאל, מפאוור וקלאסיקל ועד בלאק וגרינדקור. לא אמרתי קישור, אמרתי מלא מידע על הופעות של להקות בלאק (מבוסס על כתבה שהופיעה ב"קפטן אינטרנט" על אתרים גזעניים) וזה לא אתר אחד... לפאנק יש סטיגמה נאצית (ונפלם דת´ השתמשו בה יפה מאוד...
) אבל פאנק ממש לא חייב להיות נאצי, כמו שבלאק זה לא נאצי. בכל המסיבות של הגייז שמים טראנסים? בכל המסיבות במועדונים (טוב,חוץ מבברבי ובהאנגר אבל זה קצת אחר...) שמים טראנסים וחיות אחרות. נייטוויש אגב כבר הוכיחו שהם לא נאצים (ראה THE KINSLAYER )

HelloweeN

New member
תבין ידידי

אני שומע מטאל. ז"א כל מטאל החל מפאוור בסיסי, כמו גמה ריי והלווין (שאותם אני במיוחד מחבב) ועד דת´ מטאל וברוטל כמו דייסיד, מורביד אנג´ל, נגלפר ועוד... אני גם בהתחלה חשבי שאין כל מלודי ותוכן בדת´ מטאל למשל, אבל כשהתחלתי לשמוע להקות שונות גיליתי שזה לא רק צרחות, אלא גם מלודיות נחמדות. אבל הכי אני אוהב זה בלאק מטאל. וממש אבל ממש לא אכפת לי אם הלהקות האלה קשורות בדרך כלשהי לקו קלאקס קלאן או לאיזשהו אירגון אחר. ואם היו קוראים לבלאק מטאל "יענקל´ה-מטאל" זה היה עדיין אומר שהם להקות גזעניות לבנות ? זה לא קשור איך קוראים לז´אנר. בקשר לעניין הבהמות, עד כמה שאני יודע, הם לא נאצים (אכן פולנים נדירים).. ואם הם טוענים שהם היו יותר מרוצים אם חלק מהאנושות "תתאייד", זה לא בהכרח עושה אותם "נאצים, גזענים..". תחשוב על היתרון של זה
אם אני אוהב להקה, אני בד"כ אוהב את המוזיקה שהיא עושה.. אם התוכן של השירים שלה הם אנטי-משהו, אז חבל. אבל זה לא ימנע בעדי להמשיך את אותה להקה. לא אכפת אותי במיוחד הדעות של כותבי הליריקה באותה להקה... גם אם אני יהודי. למזלי אני לא שחור ! (עדיין). אז תשמע מה שבא לך, תאהב מה שבא לך,ותן לאחרים לאהוב את מה שהם אוהבים. My eyes have seen the glory.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ !

Nightwish-boy

New member
גם אני שומע מטאל! הרי!

בואו נפצח במחול הורה סוער! סתאם... לא אמרתי שאין שום תוכן בדת´ או בבלאק, אמרתי שיש הרבה זבל שם, ושלדעתי הבלאק הלא מלודי זה לא מוזיקה. יש גם הרבה זבל בפאוור מטאל, ההבדל הוא שלפעמים זבל בבלאק זה "להקת הדגל" ובפאוור "סתם עוד להקה"... סך הכל דיברתי על צחוק הגורל תירגע... ו"יענקעל´ה מטאל" דווקא נשמע לי נחמד. מה זה? מטאל של פולניות זקנות ששרות על זה שאין להן על מה לשיר וכמה הבן שלהן מוצלח ושצריך לקחת סוודר "כי קעעעעער בחווווווץ ואאאאאאא!" אגב, איך היית מגדיר את C.O.B? אני לא ממש בטוח אם הם דת´ או בלאק, ואם הם גם פאוור או סתם האפי... תוכן יכול להיות מאוד חשוב ולהקות שינו הרבה דברים עם תוכן טוב... אני בטוח שיש הרבה שלא משתמשים בסמים קשים מאז MASTER OF PUPPETS LIVE AND LET LIVE OR DIE OR BE AN ELEPHANT דור

למעלה