סקר מספר 1267

ed547

New member
זה תלוי..:()

הם מקבלים הרבה הערכה כי הם מהטראש הקלאסי יותר סטייל מטאליקה וטסטמנט הישנים.. היה להם גיטריסט מדהים בשם מרטי פרידמן שמיצה את יכולתו בצורה הכי טובה לדעתי מחוץ למגהדת´ עם ג´ייסון בקר.

metal head

New member
אני התחלתי עם...

גטנז ועם מטאליקה... תנחשו באיזה גיל.... 6!! אני רציני, אני כלכך דפוק כבר מגיל כלכך צעיר..

a_duck

New member
בניגוד לרובכם אני התחלתי עם

להקה בשם CLAWFINGER (זה יותר הארדקור כזה) שעד עכשיו אני חושב שהיא טובה...ואז המשכתי לשמוע להקות שאני שונא עכשיו כמו נירוונה סילברצ´ר סאונד גארדן וכאלה...ואז התחלתי לשמוע מוזיקה נורמלית שאני שומע עכשיו...כשהתחלתי לשמוע מטאל לא הכרתי את מטאליקה בכלל...אני יודע שזה נשמע דבילי...

egozi

New member
metallica and guns n rosess but

at the same time i was listening to mickel jeckson too, i was like 13 year old the first cd that i buy was and justic for all today i am more into iron maiden

kirk hammet

New member
מטאליקה

וזה בכלל לא היה רק ההתחלה שלי עם מטאל , זה גם היה ההתחלה עם כל ז´אנר שהוא לא יקירי MTV או יקירי MTV BASE (זה השם של הערוץ מוזיקה שחורה , לא ?) איתם התחלתי , ובהמשך די נטשתי אותם.... עברתי לאוזי !

American_Psycho

New member
ממ..

אני לא ממש שומעת מטאל כבר... אבל הלהקה הראשונה שבאמת התחלתי איתה לשמוע מטאל הייתה קריידל.. :\

anathema

New member
אני.....אממ......

איירון מיידן בלאק סאבת´ וג´ודס פריסט

Charlotte

New member
שמעתי פעם מטאל....

עכשיו בא לי להקיא ממנו, ואני אפילו לא רוצה להזכר בלהקות שז´אנר זה כולל...

judas

New member
תגובה לשרלוט

לדעתי אין לך מוסג במוסיקה אמיתית. מאחורי המוזיקה הזאת עומד משהו יותר רציני מאיזה אדון עם ארנק גדול שמשה חשוב לו זה הרווח. מוסיקה עם נשמה(כפרה)שמצביעה על הכאב וצער של העולם העומלל הזה. מה, את שומעת בריטני ספירס? מוסיקה משחרית לגמרי. אין פה אפילו מסר נורמלי. רק סקס וכראוגרפיה. so kid, ROCK ON!!!

AmOrPhiS

New member
איירון מיידן

ואח"כ קריידל וסליפנוט ואמורפיס ועוד הרבה

.Metal_F

New member
טוב אז....

להקת המטאל הראשונה ששמעתי אי פעם הייתה מייהם. אבל להקת המטאל הראשונה שבאמת התמקדתי בה והשקעתי בה וכל זה הייתה מטאליקה, כצפוי.

black soul

New member
לקח לי לזמן לאהוב מטאל

שמעתי את איירון, Guns, ועוד בסגנון ולא ממש אהבתי... מטאליקה - לאט לאט חילחלו... ו- Megadeth ממש עשו לי את זה

L.B.R.H

New member
אממממ....

אני לא ממש זוכרת, לא כי זה היה ממזמן, אלא בגלל שהתחלתי לשמוע כל מיני להקות ביחד, אבל אני חושבת שהתחלתי עם נייטוויש....

Alexi Laiho

New member
Megadeth

עדיין הלהקה שאני רוחש לה הכי הרבה כבוד ... ביחד עם איירון

למעלה