הם מקבלים הרבה הערכה כי הם מהטראש הקלאסי יותר סטייל מטאליקה וטסטמנט הישנים.. היה להם גיטריסט מדהים בשם מרטי פרידמן שמיצה את יכולתו בצורה הכי טובה לדעתי מחוץ למגהדת´ עם ג´ייסון בקר.
להקה בשם CLAWFINGER (זה יותר הארדקור כזה) שעד עכשיו אני חושב שהיא טובה...ואז המשכתי לשמוע להקות שאני שונא עכשיו כמו נירוונה סילברצ´ר סאונד גארדן וכאלה...ואז התחלתי לשמוע מוזיקה נורמלית שאני שומע עכשיו...כשהתחלתי לשמוע מטאל לא הכרתי את מטאליקה בכלל...אני יודע שזה נשמע דבילי...
at the same time i was listening to mickel jeckson too, i was like 13 year old the first cd that i buy was and justic for all today i am more into iron maiden
וזה בכלל לא היה רק ההתחלה שלי עם מטאל , זה גם היה ההתחלה עם כל ז´אנר שהוא לא יקירי MTV או יקירי MTV BASE (זה השם של הערוץ מוזיקה שחורה , לא ?) איתם התחלתי , ובהמשך די נטשתי אותם.... עברתי לאוזי !
לדעתי אין לך מוסג במוסיקה אמיתית. מאחורי המוזיקה הזאת עומד משהו יותר רציני מאיזה אדון עם ארנק גדול שמשה חשוב לו זה הרווח. מוסיקה עם נשמה(כפרה)שמצביעה על הכאב וצער של העולם העומלל הזה. מה, את שומעת בריטני ספירס? מוסיקה משחרית לגמרי. אין פה אפילו מסר נורמלי. רק סקס וכראוגרפיה. so kid, ROCK ON!!!