סקר מספר 1267

BlackShadow

New member
סקר מספר 1267

רציתי לעשות סקר "מהי הלהקה שאיתה התחלתם לשמוע רוק?" אבל מכיוון שהתשובות יהיו דיי צפויות... נשנה את זה למטאל אז... עם איזה להקה התחלתם לשמוע מטאל? אני התחלתי עם ללא ספק הלהקה הכי לא נכונה להתחיל איתה - סליפנוט :( אחר כך עברתי לאיירון מאיידן וכך הלאה

MegadetH ../images/Emo47.gif

בערך לפני.. חצי שנה, אולי יותר.... דרך חברה שלי (בעצם דרך אח שלה). השיר הראשון היה Trust, שהוא באמת השיר שלי.. כמה שאני לא אשמע אותו הוא לא יימאס לי!
מאז "התקדמתי" יותר.. אבל הם עדין ה-להקה שלי..

progger

New member
אני התחלתי עם מטאליקה

לפני זה היה קצת Guns & Roses, אבל התפנית הרצינית היתה עם מטאליקה, ולכן תמיד יהיה שמור לה מקום חם בלבי (לפחות לארבעת האלבומים הראשונים. השאר חרא)

מטאליקה ואיירון מיידן

ונראה לי שדווקא בסקר הזה התשובות יהיו הרבה יותר ברורות מהתשובות בסקר של: "מהי הלהקה שאיתה התחלתם לשמוע רוק?"

6Fallen6Angel6

New member
אני התחלתי בסליפנוט ../images/Emo10.gif

ואז קצת אחרי... עברתי לכל הלהקות NEW METAL מפגרות.... ועכשיו תודה לאל (למרות שהוא לא קיים) הגעתי להשגים קצת יותר מכובדים

חולוני

New member
אני התחלתי עם Guns

אני שומע אותם מאז שאני זוכר את עצמי. כבר מכיתה ג´...( היום אני בי"א..)..אני זוכר ששמעתי אותם ביחד עם מייקל ג´קסון... למען האמת מעולם לא ממש אהבתי מטאליקה, שמעתי אותם גם מתי שהייתי קטן, אבל לא בגללם התחלתי לשמוע מטאל.. ובכלל רק לאחרונה התחלתי לשמוע די הרבה מטאל..אבל לא בגלל ששמעתי להקה מסוימת והתחלתי לראשונה רק לפני שנה..כבר הכרתי מטאל אבל לא הקשבתי לזה הרבה..רק בשנה האחרונה אני שומע יותר מטאל ( ואני אוהב פרוג ופאוור וקצת האבי, ולא בלאק ודת´..למען האמת אני ממש לא סובל לא בלאק ולא דת´..). ואני פתוח מבחינה מוזיקלית, אני שומע כל דבר שהוא יפה אפילו אם זה יהיה ג´אז בלגי, או מטאל סומלי. אני אפילו שומע כריסטיאן מטאל ( טורניקט..).

אתה סוטר את עצמך

מצד אחד אתה אומר שאתה פתוח לכל סגנון מוסיקלי, אבל מצד שני אומר שאתה לא סובל בלאק ודת´, יש כל כך הרבה גוון בבלאק ובדת´ שלפסול את שניהם על הסף זה ממש לא פתיחות מוסיקלית. ואני לא חושב שאפשר לקרוא לכריסטיאן מטאל סגנון, זה בסך הכל קונספט לירי.

חולוני

New member
אתה צודק.

גם בזה שאני שאמרתי שאני פתוח לכל סגנון אבל אני פוסל דת´ ובלאק. וגם בזה שהבלאק והדת´ מאוד מגוון. בוא אני אסביר לך למה התכוונתי - לא התכוונתי שאני פוסל כל דבר שקשור בבלאק ודת´..התכוונתי שאני פוסל כל דבר שקשור בצרחות וגניחות שותן ניתן למצוא בבלאק ובדת´. אני פשוט לא אוהב את זה, ולא מתחבר לזה. אני אוהב לשמוע זמר שר יפה וברור, ולא צורח וגונח. אמנם יש כמה כמה דברים בבלאק ובדת´ שלא תמיד צורחים בהם, ואת הדברים האלו אני לא פוסל. אפילו אם זה יפה, אני אקבל המלצות בשמחה.
למשל אני זוכר שהמלצת פעם על אופת´ ואכן הורדתי שירים שלהם, חלק אהבתי מאוד..וחלק לא..למה ? בגלל שהוא צורח. זה פשוט הורס לי את השיר. אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה טובה עם צרחות כמו בבלאק ובדת´. פשוט לא. אם לא הם לא היו צורחים עוד איכשהוא הייתי יכול לשמוע ואף להנות, אבל תבין אותי, אני לא אוהב את זה..מה לעשות..אני גם בטוח שיש הרבה דברים שאתה לא אוהב שקשורים בסגנונות מסוימים..חוץ מזה אני לא פוסל כלום. כל דבר יפה אני מקבל בברכה. ונכון כריסטיאן מטאל זה למעשה כינוי ולא סגנון מוזיקלי, סתם הבאתי את כדוגמא כדי להראות שאני פתוח לכל דבר ( כמעט..).

a_duck

New member
אמ...

עדיין אתה לא פתוח לכל סגנון...כי אם אתה יכול לשמוע רק זמרים ששרים רגוע (ולא יפה..כי יפה זה לדעתך...לדעתי זה מכוער) ולא יכול לשמוע זמרים ששרים חזק אז זה אומר שאתה לא פתוח לכל סגנון...אתה אוהב רק דברים רגועים...

חולוני

New member
לא.

אני לא אוהב רק דברים רגועים..אני יכול לשמוע גם צרחות אבל לא במינון ובעוצמה של הצרחות של הבלאק והדת´.. לפי דעתי זה יותר צרחות משירה. אני יכול לשמוע צרחות אבל עדיין שיהיו ברורות ושאני גם ישמע את המוזיקה עצמה. ולא כל שניה צרחות וגניחות בנוסח - "אווווווווווווווו.......אההההההההההההההההההה......באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" הבנתם את הרעיון.
חוץ מזה אני פתוח להכל, וכמו שיעקב אמר יש דברים קצת יותר רגועים גם בללאק , לא יודע אם גם בדת´..אבל את הדברים היותר רגועים בבלאק אני מסוגל לשמוע ועוד איך, וכמו שציינתי, אהבתי כמה שירים של אופת´ שיעקב המליץ עליהם.

a_duck

New member
אמ....

אתה לא פתוח להכל...כשאתה אומר הכל אתה מתכוון הכל...אבל אם אתה לא פתוח ל"צרחות" זה אומר שאתה לא פתוח להכל... ואתה אמרת משהו דבילי...זה ממש לא אווווו אהההה באאאא...זה ממש אידיוט להגיד את זה...קראת פעם את המילים של השירים האלה שאתה מדבר? תאמין לי הליריקס שלהם שנשמעים לך כמו צרחות לא פחות רציניים מליריקס של איזה להקה שמספרת על איך היא חותכת ורידים או על איך שהם רוצים להיות אבירים ולהילחם בדרקונים...

חולוני

New member
לא קראת טוב

אמרתי להכל חוץ מהצרחות של הבלאק והדת´. חוץ מזה אני פתוח להכל. ואני בטוח שיש הרבה משמעות מאחורי הצרחות האלו, אין לי ספק בכך ומעולם לא היה, אבל אני פשוט לא מתחבר לזה..מה לעשות..יש לנו טעם מוזיקלי שונה כנראה. ושוב, אין לי בעיה אישית עם הבלאק והדת´..אני מסוגל לשמוע לדוגמא למשל קצת מלודיק בלאק..ושירים שהם בלאק שאין בהם צרחות או\ו גניחות למיניהם. אני לא פוסל את זה. ושוב, חוץ מזה אני פתוח לכל דבר שהוא יפה בעיני, ואני לא פוסל סגנונות, כי בכל סגנונות יש דברים יפים. אין דבר כזה סגנון חרא, יש דבר כזה מוזיקה חרא. זה הכל.

להגיד מלודיק בלאק זה כמו להגיד

פופ קליט. הרוב המכריע של הבלאק מלודי בעיקרו. וחוץ מזה אני חושב שאם אתה זורק שני סגנונות רחבים ומרתקים שכאלו בגלל השירה אז חבל.

a_duck

New member
אמ...

אני לא מתלונן על הטעם שלך...פשוט אמרתי שאי אפשר להגיד שאתה פתוח להכל אם יש משהו שאתה לא פתוח אליו...אתה פשוט לא פתוח להכל...או איך שאתה רוצה להגיד את זה "אתה פתוח להכל חוץ הצרחות" וזה כבר לא ממש נקרא להיות פתוח...

זה לא סתם צרחות

זה כלי מוסיקלי. אפשר להעביר הרבה רגש בשירה כזאת, אפשר לתרום לאווירה המורבידית והמחליאה של הדת´. להרבה אנשים לוקח זמן להתרגל לשירה קיצונית, אבל יש בה הרבה.

חולוני

New member
אני מבין אותך..

אני יודע למה אתה מתכוון..שהמטרה של הצרחות זה לתרום לאווירה.. אבל אני לא מתחבר לזה. סורי.

למעלה