סקר מספר †666ז

a_duck

New member
סקר מספר †666ז

לפי מה שהבנתי לכל מי ששומע מטאל, פאנק, רוק ודברים כאלה תמיד חייב להיות איזה שיר דיסק או להקה שהוא די אהב אבל מתבייש בזה או לא רוצה להודות...תכתבו אם יש לכם משהו כזה... אצלי זה השיר BREAK STUFF של LIMP BIZKIT...ואני גם די אוהב כמה שירים של RAGE AGAINST THE MACHINE...RAMMSTEIN...PRODIGY... כן כן...עכשיו אני לא יכול להיות TRUE METAL WARRIOR איזה באסה...לא שאיכפת לי מה אתם חושבים...

rotemo

New member
LB Y´ALL

יש לי את כל הדיסקים של limp bizkit ואני לא מתבייש limp bizkit is the best וכל הTRUE METAL WARRIORs האלה הם סתם פריקים היפים

rotemo

New member
LB Y´ALL

יש לי את כל הדיסקים של limp bizkit ואני לא מתבייש limp bizkit is the best

חולוני

New member
ואתה יורד על אנשים ששומעים נירוונה

ושומע לימפ ביזקיט. חכם אתה.

a_duck

New member
בוא נבהיר משהו...

אמרתי שיר אחד של לימפ ביזקיט... ואל תדאג...אולי אני לא ממש מבין בפרוגרסיב כי אני לא מת על הסגנון אבל אני שומע לא פחות להקות מטאל מכל האנשים כאן...אתם האחרונים שצריכים לרדת עלי שאהבתי שיר של לימפ ביזקיט...

rotemo

New member

מי ירד עליך אתה צריך לשמוע עוד שירים שלהם כמוNOOKIE וROLLIN וגם של LINKIN PARK

חולוני

New member
בסדר, זה לא העניין שאתה אוהב שיר

אחד שלהם. העניין הוא שאתה יורד על אנשים ששומעים נירוונה, ואתה אוהב בעצמך שיר של לימפ ביזקיט. בקיצור, תחשוב לפני שאתה פותח את הפה, כי יש לך פה די גדול. זה הכל.

a_duck

New member
טוב...לא הבנת אותי..

קודם כל בתקופה שאני אהבתי לימפ ביזקיט...וכששמעתי את השיר הזה לא נראה לי שידעת שקיימת להקה כזאת לימפ ביזקיט בכלל...זה היה הרבה לפני הפסקול של משיהמ בלתי אפשרית 2 ROLLIN וכל התקופה העלובה שלהם... חוץ ממטאל ופאנק אני אוהב גם כל מני להקות הארדקור...לא שלימפ ביזקיט כאלה אבל הם די מתקרבים והשיר הזה בסדר יחסית לאחרים...וכשאני שמעתי הארדקור הייתי בן עשר בערך...בגיל כזה לא נראה לי שידעת מה זה בכלל... ואני מעדיף לשמוע 20 שירים של לימפ ביזקיט ולא שיר של נירוונה...כי לימפ ביזקיט למרות שזה עלוב זה כבד יותר (אני אוהב דברים כבדים) והנגינה שלהם שם לא פחות טובה מהנגינה של נירוונה...וגם המילים של השיר מדברים אלי יותר מהשירים של נירוונה...בקיצור שתי הלהקות האלה בערך באותה רמה...וזאת לא צביעות לרדת על נירוונה כששומעים לימפ ביזקיט...ובמקרה שלי אני לא שומע אותם...אני אוהב רק שיר אחד...נראה לי אתם חושבים שינרוונה יותר טובים רק בגלל שהם "לא ממוסחרים" חוץ מזה אני לא רואה הבדל גדול... ולזה בהודעות למעלה...אני לא מתכוון לשמוע לינקין פארק...אני לא אוהב את הסיגנון...

a_duck

New member
ויש לי הרגשה...

שאתה גם לא ממש מכיר אותם..בטח רק שמעת כמה קליפים...אני בטוח שלא שמעת את הדיסק הראשון שלהם אתה בטח מאלה שחושבים שזאת להקה שקמה לפני שנה וחצי והדיסק הראשון שלהם זה Chocolate Starfish...אולי אתה תחשוב קצת לפני שאתה פותח את הפה...

חולוני

New member
לא, דווקא אני מכיר.

גם את ברייק סטאף וגם את טייק אה לוק אראונד מהפסקול של משימה בלתי אפשרית 2. אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאני רוצה שתפסיק לרדת על אנשים ששומעים מוזיקה שאתה לא אוהב. תאמין או לא, לכל אחד יש טעם שונה, אין לאף אחד פה את אותו טעם בדיוק. אז יש לך סטייה קטנה לשיר הביסקוויטים, טוב, לא אמרתי לך כלום, אבל אתה לא צריך לרדת על אנשים ששומעים נירוונה. ואתה אוהב דברים כבדים, ויש אנשים שלא, לא כל מה שכבד זה טוב. תאמיני לי יש הרבה הרבה זבל בדברים כבדרים. בכל סגנון יש דברים טובים ודברים גרועים, ואתה לא צריך לפסול כל דבר שלא לטעם שלך. אז אם אנשים אוהבים מוזיקה לא כבדה זה לא אומר שהם לא מבינים במוזיקה כמו שאתה חושב. כי שים לב שאתה מבריח מפה אנשים בגלל שאתה יורד עליהם בגלל שהם שומעים מוזיקה שאתה לא אוהב, גם אני לא אוהב דת´ אז אני יורד על כל מי ששומע פה דת´ ? לא. בקיצור, תן לכולם פה לשמוע מה שהם אוהבים,אם זה פרוגרסיב, דת´, או אפילו נירוונה. והאירוניה פה שאתה אוהב שיר של ביזקיט, אתה מבין אותי ? אין לי כלום נגדתך, רק נגד הגישה שלך, ואני מקווה שתשפר אותה ולא תבריח מפה אנשים.

a_duck

New member
אתה לא ממש מדייק...

אני לא יורד על אנשים ששומעים את נירוונה (או להקות דומות) אני יורד (ירדתי ליתר דיוק...עכשיו לא ממש איכפת לי...אני מתערב רק כשאומרים משהו בסגנון: קורט הגיטריסט הכי מוכשר...קורט האומן הכי גדול) כי הלהקות לא מגיע ללהקות האלה את כל הכבוד שנותנים להם...וגם לימפ ביזקיט זאת להקה מסכנה ואני לא בא לשבח אותם או משהו להם גם לא מגיע מאית ממה שנותנים להם... וכמו שאמרתי מתי בזמן האחרון ירדתי על מישהו ששמע נירוונה? הקטע היחיד היה עם KURT IS THE KING כי הוא דיבר שטויות על להקות דאת´ שהליריקס שלהן חסרי משמעות והם סתם מקיאים לתוך מיקרופון...ובקשר לזה שאמרתי שקורט לא אומן אז הבאתי לכם דוגמא לשיר שאפשר לקרוא לו אומנות...כי הוא כתוב ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שנירוונה כותבים...הם סתם מעבירים מסר פשוט במילים פשוטות...לא ממש אומנות...זה יותר כמו הבאת דעה עם כמה אקורדים ברקע...

בןלי

New member
מסכים במאה אחוז עם שכני החולוני

אז נכון, גם לדעתי לימפ ביזקיט של "שטר של שלוש דולר..." היו הרבה טובים אבל זה ממש לא קשור לזה שאתה צריך להפסיק לרדת על כל מי שלא אוהב את אותו סגנון שאתה אוהב. כל אחד מתחבר ללהקות שונות וסגנונות שונים. זה ממש לא חטא לשמוע גם ג´אז גם היפ הופ וגם טראש לדוגמא. להיפך כמה שיותר גיוון יותר טוב.

metal head

New member
טוב נו באמת זה כבר יותר מידי

סליחה אבל רוב האנשים שאני באמת מכבד זה מטאליסטים אמיתים, והדבר שאני שונא זה אנשים שלא יודעים מה זה מטאל ולא יודעים מה זה מטאליסט ועוד מדברים כי היפים ופריקים זה דבר אחרון שתראה אצל מטאליסט, וכשתדע מה זה מטאל, ומהמשמעות של דברים כמו:"metal heart is hard to tear apart" אז תדבר!

למעלה