2 מכונות כביסה בשבוע אחת לבנים השניה צבעוני (כל הצבעים הכהים) יבוש בחוץ בגינה גם בחורף גם בקיץ קיפול אבל אז..............................נשאר על הספה מקופל עד שיש לי כוח לסדר בארון
ערימות הכביסה הבלתי נגמרות. בגדול: 3-4 מכונות בשבוע, צריך גם לציין מה גודל המכונה. שלי ישנה למדי שמכילה רק ארבעה קילו. משתדלת מאד ליבש טבעי ולא במייבש. חבל על החשמל. מפרידה בין צבעוני ללבן. מכבסת הכל ב 40°C. הפעולה השנואה עלי ביותר בעניין הכביסות היא הקיפול
גם אני וגיהוץ לא מתים אחד על השני. לכן אני מגהצת כמה שפחות, בעיקר מגהצת שמלות חגיגיות בערבי חג וזהו! וגם לתלות ולקפל לא ממש אוהבת.... מזלו של ה'אין-בעל' שלי שהוא אינו בעלי.....אחרת הייתי מפילה עליו את כל המלאכה הזו של תלייה-קיפול-גיהוץ הזו...
אני גם לא אוהבת לגהץ, אבל יש בגדים שמחייבים גיהוץ. אז קניתי פעם באיקאה קרש גיהוץ קטן, שניתן לתלות בארון, ורק כשאין ברירה (איך אמרתן? בארועים וחגים) אני מגהצת את מה שצריך ללבוש כרגע, וזהו. מלאכה שאני לא אוהבת, למרות שגם אצלי אני בד"כ עושה זאת היטב
ולו רק בגלל (איך לא) טראומת ילדות. אני זו שהייתי אחראית על גיהוץ ערימות החולצות של אבא שלי. הפתרון שלי הוא קרש גיהוץ שפתוח באופן קבוע וגיהוץ נקודתי. דהיינו 2 דקות לפני שלובשים.