סקר מכבסת-תולה...

viviane

New member
אצלנו...

2 מכונות כביסה בשבוע אחת לבנים השניה צבעוני (כל הצבעים הכהים) יבוש בחוץ בגינה גם בחורף גם בקיץ קיפול אבל אז..............................נשאר על הספה מקופל עד שיש לי כוח לסדר בארון

זה אחד הדברים שהשתנו אצלי מאז הפכתי לאמא

ערימות הכביסה הבלתי נגמרות. בגדול: 3-4 מכונות בשבוע, צריך גם לציין מה גודל המכונה. שלי ישנה למדי שמכילה רק ארבעה קילו. משתדלת מאד ליבש טבעי ולא במייבש. חבל על החשמל. מפרידה בין צבעוני ללבן. מכבסת הכל ב 40°C. הפעולה השנואה עלי ביותר בעניין הכביסות היא הקיפול

dafnapo

New member
החלק השנוא עלי ביותר

למרות שאני מצויינת בו, היה מאז ומעולם - גיהוץ. אי לכך ובהתאם לזאת, אני קונה רק בגדים שלא זקוקים לגיהוץ. הבנות שלי מכירות רק מגהץ צעצוע

אופירה10

New member
אויש, את כמוני...

גם אני וגיהוץ לא מתים אחד על השני. לכן אני מגהצת כמה שפחות, בעיקר מגהצת שמלות חגיגיות בערבי חג וזהו! וגם לתלות ולקפל לא ממש אוהבת.... מזלו של ה'אין-בעל' שלי שהוא אינו בעלי.....אחרת הייתי מפילה עליו את כל המלאכה הזו של תלייה-קיפול-גיהוץ הזו...

אמאנחל

Member
מנהל
אמא שלי התלוננה פעם שהחולצה של תומר

לא מגוהצת ומאז היא קבלה אתהמשימה לגהץ לו חותצה לארועי חגיגיים. אני לא מגהצת. נקודה.

נוRית

New member
...ואם בגיהוץ עסקינן...

אני גם לא אוהבת לגהץ, אבל יש בגדים שמחייבים גיהוץ. אז קניתי פעם באיקאה קרש גיהוץ קטן, שניתן לתלות בארון, ורק כשאין ברירה (איך אמרתן? בארועים וחגים) אני מגהצת את מה שצריך ללבוש כרגע, וזהו. מלאכה שאני לא אוהבת, למרות שגם אצלי אני בד"כ עושה זאת היטב

דש1דש

New member
בגדים שחייבים גיהוץ

לא נלבשים. נקודה לא מגהצת אם ייבוש ותלויה מידית לא עובדים - הבגד הולך לערימת ה"אם יהיה לי זמן אגהץ" ואז ניהיה קטן מידי
לא קונה במודה דברים לגיהוץ גיהוץ זה איכס! למי יש זמן לזה? (דודה שלי היתה מגהצת גם את התחתונים שלה - לא היה משהו שלא גוהץ - כי היא אהבה את זה
)

אופירה10

New member
וואלה?...../images/Emo6.gif

אני מכירה מישהו שמגהץ אפילו את הג'ינסים שלו. הכל אצלו עובר גיהוץ.....בחיי שיש אנשים שמשעמם להם ברמות......

אורקה39

New member
גמני משונאות הגיהוץ

ולו רק בגלל (איך לא) טראומת ילדות. אני זו שהייתי אחראית על גיהוץ ערימות החולצות של אבא שלי. הפתרון שלי הוא קרש גיהוץ שפתוח באופן קבוע וגיהוץ נקודתי. דהיינו 2 דקות לפני שלובשים.

אורora

New member
אני מוכנה לגהץ רק עבור משהו חגיגי במיוחד

ובמילים אחרות משהו שנילבש פעם ב 100 שנה. ליום יום אני לא קונה בגדים שדורשים גיהוץ.

../images/Emo6.gif גיהוץ לא ציינתי כי הוא מחוץ לתחום (כמעט)

אם מתחשבים גם בגיהוץ, אז כמובן שהוא הפעולה השנואה ביותר.

dafnapo

New member
../images/Emo41.gif אחרי שהוצאנו את השד ממכונת הכביסה

ואת הגיהוץ מהארון, הגיע הזמן לוידויים האמיתיים - מי שמאבדת גרביים בכביסה - שתקום.

ג e ש e ם

New member
טוב זה לא חוכמה

פה אני בטוח מנצחת. שקית אחת שנפתחת וכבר אתן הרחק מאחורי...

catנוע

New member
אחרי שנמאס לי מהגרביים האבודות

קניתי בסופר ב 10 שח שקית רשת מבד שמיועדת לכביסה, אני שמה את כל הגרביים שם, סוגרת את השקית ומכבסת בלי לאבד אף גרב.

למעלה