סקר- מי משלם?

uri80

New member
אני, אני. אוטוטו נגמר הפיקדון לעזאזל.

גר לבד. כיף לא נורמלי. לא ברור לי איך לא עשיתי את זה שנים קודם לכן. אה כן, ברור לי - כסף.

b l a c k eyes

New member
הכל על ההורים

אני גרה בבית, הם משלמים את השכר לימוד, אני באופן כללי די מרוששת. בקשר למילגה- לא קיבלתי מילגה משום מקום, למרות שאנחנו רחוקים מלהיות יציבים כלכלית.

sunset3

New member
אני

אצל ההורים כרגע. בעיקרון בהתחלה ההורים עזרו אבל אח"כ זה רק אני.

אני

משלמת על הלימודים וכל ההוצאות הנלוות (צילומים, נסיעות, קפיטריה
) בשנה הראשונה שילמתי גם מעונות. גרה אצל ההורים או יותר נכון, גרה אצלי בחדר
מתה לשכור דירה אבל אין

אה ושכחתי-

אני מקבלת קצת מילגות ...(הבעיה היא שאת הכסף של המילגות משום מה מקבלים בסוף השנה!
)ומשלמת ע"י עבודה קשה ו2 פרוייקטים (פר"ח וסחל"ב)

epitaph

New member
עונה...

עד השנה כולל השנה שילמתי עם הפיקדון (מתחיל שנה שלישית). גר אצל ההורים ונוסע ברכב את הדלק מממן המפעל.

unholy

New member
נממ

את השכר לימוד סבא שלי משלם (יום אחד בתיכון הוא שואל אותי, תגיד X אתה מתכוון ללמוד באוניברסיה? כן סבא , טוב אז אני אשלם לך את כל התואר הראשון...אתם יודעים, עם דברים כאלה לא מתנגדים)... ואת כל השאר אני, אני גר בדירה שכורה וכל ההוצאות הנלוות (פעם זה היה גם דלק לאוטו)אני משלם כשסבא/סבתא לפעמים עוזרים ומשלימים חוסרים...

../images/Emo82.gif../images/Emo63.gifשכר דירה ושכר לימוד

בעיקרון, שכר הלימוד משולם על ידי אבל אני מקבלת מהפנסיה של אבא שלי החזר של 65%, אבל יש כמובן את המעבר- חומרים, נסיעות וכו' שאני משלמת... אני משכירה דירה עם החבר, וכרגע הוא משלם את הרוב ואני כמה שיכולה, משתדלים שזה יהיה מאוזן, אבל כל אחד תורם לפי יכולתו.

ההורים..

עדיין גרה בבית ההורים..לפחות עד סיום התואר-שזה אומר עוד שנה בערך-אבל בלי יותר מדי לתכנן, כל עוד זה נוח ולא יותר מדי מפריע אז למה לא..?

100vardit

New member
ההורים עוזרים לי

שנה א-השמשתי בפיקדון, והשאר אני שילמתי.. בשנה ב-ההורים שלי עזרו וגם אני השתתפתי בחלק מהסכום.וזה יהיה ככה גם בשנה הקרובה.(במכללה שאני לומדת משלמים המון.) מלגות-קיבלתי קצת בשנה שעברה, ובשנתיים האחרונות היה לי גם פר"ח ועבדתי קצת. גרה אצל ההורים.

bp20

New member
בגדול

עבדתי איזה שנתיים אז חסכתי לאוניברסיטה תואר ראשון ושני אז אין לי בעיה וגם קצת מלגות

למעלה