סקר מי מנצח בתחרות?

סקר מי מנצח בתחרות?

מי מנצח בתחרות סקס סטייל ליטל ומאור או נעמה המדהימה היחידה?

jacon

New member
תראי יותר

תזכי יותר מהר... הרי הכוונה שלך זה לזכות ומכיוון שבהנהלה לא בוחלים בסקס תראי יותר - תזכי ליותר קולות אני הפסקתי לדרג מזמן....

Maimon V1

New member
אני מאחל שאף אחד מהשניים

לא יזכה בפרס כי זה פתטי למקם את המצלמה על איזורים מסויימים בגוף כדי להשיג רייטינג א. אין לכן שום סוג של כבוד עצמי או משהו כזה? ב. תשומת לב תנסו להשיג בעולם האמיתי ולא מול 837 חרמנים שנכנסים לבלוג שלך כדי להביא ביד כל התחרות הזאת מגעילה לגמרי מי יתן ומישהו ישים קץ לגועל נפש הזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייייייי אבל אין מה לעשות אתה צודק 100% זה כל כך מגעיל שבסוף מי שייזכה בחופשה הם הלא שפויים... שדוחפים את ה***** שלהם למצלמה וכל החרמנים נותנים להם 5.

AV80

New member
מימון אתה צודק

באמת התחרות הזאת הביאה איתה הרבה פסולת שכוללת חשפנות וקטעי ריקוד אירוטים לכן לדעתי צריך לעשות חושבים בתחרות אולי בכל זאת משהו חרג מנורמה ולסיום משפט אחרון על התחרות הזאת פסולת רדיוקאטיבית

מימון וואלה אתה צודק ../images/Emo124.gif

ייאלה כל מי שתתחיל להראות ציצי תזכה.. אז ייאלה אני מעדיפה לא לזכות בפרס.. אלא לזכות בכבוד שאנשים מביאים לי....

jacon

New member
../images/Emo6.gif

צודקת........... הסירחון כבר פשט בארץ.... הנה - מישהו זוכר את דנה שזכתה בטיסה להוואי או יריבתה המרה סקסית ? אני מחכה שהתחרות תיגמר והחיים יחזרו למסלולם.

עד התחרות הבאה כמובן

הן משתכללות פעם סתם היו רוקדות אח"כ היו באות עם חולצות בטן היום הן חוסכות באות עם תחתונים. מעניין מה הלאה...

מה?????? חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מאחלת לככככככככככככככווולםםםםם לזכות רק לא למאור וליטל לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אייל אטיאס המלך חחחחח!!:) :) :)

Sexit may19

New member
שתיהן זוכות ב-

כרטיס כניסה חינם ל"מבוגרים בלבד" שם הן יוכלו להתפשט חופשי חופשי ואפילו לזכות בפרסים של אגו!

<אני רק תוהה איך הגעת לתמונות הללו>

מאי, האם גם את רוצה לפתוח בשידור ולרקוד ולקפץ לנו אל מול המסך
נו באמת מאי..זו חולצה אורכה מידי, יש לה אפילו צווארון, זה כבר נפסל מבחינתן

Sexit may19

New member
חחחחחחחחחחח מצאתי אתר טוב :p

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולצה ארוכה צודקת!

למעלה