אין ליטל תבינו שאין ליטל מגעיל אותי המחשבה שאתם עושים ביד על ילד עירקי שקורא לעצמו ליטל איכס מאור=מאור עם הקול שזה קוקסינל ואני מדבר בשיא הרצינות אני מכיר אותו הבנאדם שם לעצמו ציצים ומגלח תרגליים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אפילו יאקי נבהל מהגועל בזמנו כבר תפסנו אותו אז כשהוא היה על השם מאור עם הקול אבל אם אתה אוהבים בנים עם גרביים בחזה אז אחלה
עם קרבורטור של פג'ו בתוך החולצה כולם מוזמנים לבוא להתחרמן אם יהיה לי זמן אני גם אעשה שעווה מהעקב עד הברך, אבל רק אם תכתבו לי: ציציםםםםם רוצים ציציםםםםםםםם אחרת אין מצב.. אני לא עושה משהו אם לא משקיעים בי
בונא נדפקתם אהההה??? כל מי שרוצה לזכות רק שתקרה תציצים שלה וזהו נגמר הסיפור החרמנים למיניהם הכי נהנים. רק מבקשים מבעלי הבלוג להוריד להרים להסתובב לכוון תמצלמה למעלה למטה ינעל ראבקקקקקקקקקקקקקקקק יא חרמנים מסריחים חלאסססססססססס ואתם הפוסטמות שיושבות כל היום בבלוגים עם המצלמה על החריץ של הציצי או על החריץ של התחת וחושבות וואלה אולי בגלל זה נזכה לסוע לאילת או לאנערף מה הולך כאן בתפוז כבר אתן צודקות אותן תסעו אבל אתן תמיד תשארו מסריחות וללא כבוד עצמי בעעעעעעעעעעעעע עליכן בא לי להקיא עליכן תתבישו לכן הכבוד העצמי הוא הדבר הכי חשוב בבנאדם ואם אין לכן אותו אז וואלה המצב שלכן מדורדר ביותר... יאלה רק אהבה באויר חולה עליכם כפר'ות עליכם יאלה יאלה לא לישון לא לישון הופהההההההההההההה הופפפפפפפפפפ בר'ור'? חיילת משוקולד/ יערית